Forum » Omrežja in internet » Počasno odpiranje prve spletne strani
Počasno odpiranje prve spletne strani
Storm ::
Zadnje dni se mi dogaja, da vedno ko odprem IE in vanjga napišem katerikoli www naslov najprej rabi enih 15-20sek da se poveže na to stran, potem ko sem enkrat noter lahko naprej po straneh v tem IE oknu normalno server brez čakanja, ampak ko pa prvič odprem novo okno IE mi vedno ne glede na stran (nima veze tud če je najdi.si al pa od ruterja stran) vedno čakam 20sek da "vzpostavi zvezo".
Kje je tu catch oz. rešitev?
Kje je tu catch oz. rešitev?
Bakunin ::
Arnesov DNS sicer dela oz. je "odprt" za vse, ampak ti bo prohajalo do zamikov, ce nisi tudi sam na Arnesovem omrezju.
Ce je problem v DNS, potem si instaliraj kaksen "DNS proxy/cache" na svoj racunalnik, ki bo medpomnil pogoste DNS zapise....
Ce je problem v DNS, potem si instaliraj kaksen "DNS proxy/cache" na svoj racunalnik, ki bo medpomnil pogoste DNS zapise....
Sem tudi pisal DNS-je not in sem na Arnesu in še naprej zamik. Bolje dela Mozilla, ampak tudi ni kdo ve hitra. Ampak to le ko prvič odpre okno,če potem klikam kam drgam, pišem adrese html pa dela normal.
Sam za informacijo,IE6 mi sploh ne ofne več nobene strani, tud po 5 minutnem čakanju. Mozilla dela normalno. Se je komu že to dogajalo??
CaqKa ::
mislim da meni.. ko sem računalnik resetiral je spet delalo normalno nekaj časa...
potem ko mi je dok.... sem reinstaliral winse.
potem ko mi je dok.... sem reinstaliral winse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DNS: .si tld, register, registrarji in postopki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5453 (5453) | jype |
» | dns errorOddelek: Omrežja in internet | 1635 (1371) | Duhec |
» | [Windows] DNS server through DHCP leaseOddelek: Omrežja in internet | 1077 (937) | BigWhale |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8970 (7461) | kronik |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20412 (12875) | goba |