» »

Problem TV povezava s kartico radeon 9000 pro

Problem TV povezava s kartico radeon 9000 pro

linkin ::

imam problem ki ga nikakor ne znam odkriti, in sicer slika je lepa vse lepo štima, ampak ko gledam film nekaj časa mi sliko vrže ven kar na enkrat je ekran na TV črn. programsko pa kaže kot da dela. Lepo prosim če kdo pozna odgovor na ta problem naj mi odpiše! :)

CaqKa ::

screen saver je izklopljen?

delfinus ::

Mas hitrost osvezevanja nastavljeno na 50Hz?

The-B ::

Mam isto grafično... skori skoz rabm najmanj pol ure da vse uštimam tud če sm že ne vem kokrat na TVju gledav, ima ene čudne fore, mi je delalo isto, al pa da maš na monitorju črnu na TVju pa predvaja oz. obratno, ne znam pomagat...:8)

ja screensaver je izklopljen in osveževanje imam na 50hz in enostavno mi sliko vrže ven, pa tudi sporazumevanje strojne opreme preko te kartice je čudno, ker recimo če sploh hočem vidit sliko na TV moram imeti prej vse priklopljeno in TV prižgan preden zaženem rač. drugačna pot sploh ne obstaja da mi prikaže sliko, tko da več ali manj sem dobil odgovore da se pač ta kartica slabo sporazumeva s strojno opremo,
jest se vam res zahvaljujem za odgovore, če bi pa slučajno kdo znal odpravit ta problem oziroma ga pozna bi pa prosil če mi piše HVALA LEPA!

aha pa še to za SCREEN SAVER je tko za monitor pomoje ne upliva na TV če pa upliva pa ne vem kaj storit saj je najmanjše osveževanje slike možno 60Hz!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585467 (24796) Dominator
»

gaming televizor

Oddelek: Kaj kupiti
302462 (1696) skysorceress
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506229 (5134) bbobst
»

TV-out istocasno

Oddelek: Kaj kupiti
292208 (1708) Kawl6
»

Radeon 8500

Oddelek: Strojna oprema
111388 (1108) meacho

Več podobnih tem