Forum » Zvok in slika » Front panel audio konektor
Front panel audio konektor
pucvoler ::
Na plati imam 9 pinski front panel audio konektor. Zanima me kje se bi dal to kupit oziroma, kako se zadeva da (če se) narediti, ker imam zadnje jacke vse zasedene (5.1).
Plata: asus a7v600
Konektor imaše dva jumperja preko levega in desnega izhoda.
Plata: asus a7v600
Konektor imaše dva jumperja preko levega in desnega izhoda.
eDDi ::
da se narediti ja..
kupiš v IC elektroniki tisti vhod, vzmeš en star konektor za povezavo CD ja z zvočno, na eni strani so iglice ki pašejo na ta konektor, pregledaš katera je katera, vtakneš na prave pine na matični (beri navodila), na drugi strani samo pravilno zlotaš in je :)
malo ohišje povrtaš, priviješ, voila...
sam sem si tudi tako naredil, ker se mi ni dalo stalno preklapljat za slušalke.
LP, Edi
kupiš v IC elektroniki tisti vhod, vzmeš en star konektor za povezavo CD ja z zvočno, na eni strani so iglice ki pašejo na ta konektor, pregledaš katera je katera, vtakneš na prave pine na matični (beri navodila), na drugi strani samo pravilno zlotaš in je :)
malo ohišje povrtaš, priviješ, voila...
sam sem si tudi tako naredil, ker se mi ni dalo stalno preklapljat za slušalke.
LP, Edi
pucvoler ::
Ja sem gledal mal vknigici od plate. Ne vem zakaj jumper ppoveže + in gnd na kanal.
Bi mogu met verjetn 5 pinski žensi jack, da ko izklopiš slušalke nazaj poveže +in gnd.
Bi mogu met verjetn 5 pinski žensi jack, da ko izklopiš slušalke nazaj poveže +in gnd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SATA konektorji se mi topijoOddelek: Strojna oprema | 1177 (719) | branc |
» | DVR PriklopOddelek: Zvok in slika | 659 (590) | Lujz113 |
» | Kam na matično ploščo naj priključim sprednje USB, mikrofon in slušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1005) | amigo_no1 |
» | SLIKAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1053 (689) | DemoKiller |
» | F_AudioOddelek: Strojna oprema | 1733 (1656) | 5er--> |