Forum » Igre » B&W leveli
B&W leveli
Dzqint ::
Ze dolgo cas igram igrco BLACK & WHITE in me zanima kako je glede levelov. Namrec ze doglo casa igram prvo sobo, ki je na videz trening. Kako bo ko bom vse opravil in kdaj bo konec igrice ??? hehehe
luni ::
s tem da pocakaj pred vstopom v peti svet... si moras prej namestit en patch, ker ti drugace zjebe kreaturo
Artificial Intelligentia
Dr.Miha ::
hmmm...a je patch mrbit že kje zuni?
Sej vem da je 5 svet še DALLLLLEEEEEČČČČČČ, ampak zihr je zihr
Sej vem da je 5 svet še DALLLLLEEEEEČČČČČČ, ampak zihr je zihr
Za domovino z Nintendom naprej!
NoUse4AName ::
jao, priso sem do 4. sobe pa sm skoraj popizdo, kak je lahko nekdo tak dobro igro TAK ZAJEBAL!!!!! mislim, cetrta soba je ista ko 1. ampak je neko prekletstvo nad tisto zemljo in je skos nevihta s tem da padajo fire bali iz zraka, pa ti pozigajo dol vas in seveda pol ludekov ubijejo vsakih 30s!! grrrrrr.
Tr0n ::
Heh, jaz ze igram vse skupaj ene teden dni, pa sem se vedno v drugem landu, ker se mi nikamor ne mudi :).
Ce rabis sobe (playground ali sandbox, kjer lahko ucis kreaturo cudezov, potem pojdi na uradne strani).
bwgame.com
planetbw.com
bwcenter.com
bandwzone.com
...
Ce rabis sobe (playground ali sandbox, kjer lahko ucis kreaturo cudezov, potem pojdi na uradne strani).
bwgame.com
planetbw.com
bwcenter.com
bandwzone.com
...
Quake ::
povejte mi, fantje, ali je Black and White zafrknjen spil?
Povejte mi tudi, ali je vsaj tako zabaven, kot je bil svoje case zame legendarbi Populous 3: the beggining?
Ce je vsaj tako zabaven, potem nabavim original
Povejte mi tudi, ali je vsaj tako zabaven, kot je bil svoje case zame legendarbi Populous 3: the beggining?
Ce je vsaj tako zabaven, potem nabavim original
hmmm.....pomoje da patcha sploh ne bo, ker je tisto prekletstvo, ki ti ga na glavo vrže Nemesis....
aja pa še to....
kot veste, stvoru sčasoma upade moč...dejte ga na štrik, en kamen (velik, lih tolk da lahko nese) v roke in ga vodite po otoku.....moj tiger je tko prišel iz 24% moči na 87% moči...
aja pa še to....
kot veste, stvoru sčasoma upade moč...dejte ga na štrik, en kamen (velik, lih tolk da lahko nese) v roke in ga vodite po otoku.....moj tiger je tko prišel iz 24% moči na 87% moči...
edmund ::
Mah kurc pa tak špil!
Začne igrat, pol pa dva dni nisem pogledal ven iz sobe, sploh nevem če sem kaj jedel...
V glavnem ne ga začet špilat, če nimaš časa... Jaz sem ga lockal v predal, ključ pa dal mami in ji rekel, da mi ga ne sme dat dokler ne bom imel časa za špil ;)
Začne igrat, pol pa dva dni nisem pogledal ven iz sobe, sploh nevem če sem kaj jedel...
V glavnem ne ga začet špilat, če nimaš časa... Jaz sem ga lockal v predal, ključ pa dal mami in ji rekel, da mi ga ne sme dat dokler ne bom imel časa za špil ;)
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
mah spil nekako zgubi na funu cez nekaj casa... ko mores naenkrat skrbet za 5 vasi pa se za svojo kreaturo.. mene kr mine volja
Artificial Intelligentia
v kiri sobi si? ce majo dovol hrane sploh ne rabis za njh skrbet pusti jih, se nebojo umrli ce te nebo, fora je v tem da ti njih bol rabis kot oni tebe.
zacetek ok, delavci pridobivajo hrano, vsega dovolj... ce jih ne poslusas in jih ne siris (zaradi cesar si avtomaticno kao slab -> ne poslusas ljudstva) je nekaj casa vse ok, potem pa zacnejo tisti delavci ki pridelujejo hrano umirat, in ti mores spet naredit nove, ker imbecili raje posedajo pred vaskim centrom in jamrajo da so lacni kot pa da bi se sami lotili pridelovanja...
mah najvecji problem je itak les... ce bi obstajal ljudek gozdar, ki bi pac sadil drevesa bi bila igra cudovito uravnovesena in precej bolj zabavna... pa se nekaj: zakaj za vraga gozdarji VEDNO posekajo prvo manjsa drevesa?!? imbecili!
mah najvecji problem je itak les... ce bi obstajal ljudek gozdar, ki bi pac sadil drevesa bi bila igra cudovito uravnovesena in precej bolj zabavna... pa se nekaj: zakaj za vraga gozdarji VEDNO posekajo prvo manjsa drevesa?!? imbecili!
Artificial Intelligentia
ja no, tisti ki posedajo jih vzames in das na polja da bojo postali kmeti, mogoce pa nimas dovol polj? kar se pa tice lesa, ce nena nic gradis ga ne rabis, das jim ga sam tak malo za vzorec pa jih pustis da nebojo jamrali. Ja in kaj zato ce te majo za slabega boga? je to tak slabo? najbolsi nacin kak pridobit malo energije je da jih par zrtvujes
Tr0n ::
Heh, potem raje kakega prasica ali kaj podobnega zrtvujes.
Glede lesa. Preden preides v novi land, je zelo dobro, da si vse resourse (les, hrano, miracle dispancerje, folk,..) vrzes skozi portal. Tako ne bos imel problemov s tem. Potem si pa samo en miracle dispancer zgradis (6 modelov se mi zdi da moras skupaj dat) pa si naredis en Wood dispancer :).
Glede lesa. Preden preides v novi land, je zelo dobro, da si vse resourse (les, hrano, miracle dispancerje, folk,..) vrzes skozi portal. Tako ne bos imel problemov s tem. Potem si pa samo en miracle dispancer zgradis (6 modelov se mi zdi da moras skupaj dat) pa si naredis en Wood dispancer :).
kva se je men nardil.....
Sm si zaželu mal postat zlobn bog, sejvam špil in ajde, radostna dekostrukcija se lahko začne....polspet loadam špil in glej zlomka, tempelj je postal zelo čudn in roka rdeča...rečem nvrmjd, gremo v tretji svet...pridem tja in pogledam alliagment change.In ta kaže -1.00
zele sm pa zloba zlobna
Sm si zaželu mal postat zlobn bog, sejvam špil in ajde, radostna dekostrukcija se lahko začne....polspet loadam špil in glej zlomka, tempelj je postal zelo čudn in roka rdeča...rečem nvrmjd, gremo v tretji svet...pridem tja in pogledam alliagment change.In ta kaže -1.00
zele sm pa zloba zlobna
ma sej bit zloben sploh ni slabo... itak je tako najlazje zavzemat vasi... prvi jim spustis ene par fireballov pa skal in s tem dobis brdo beliefa, potem pa se vrzes svoj angelic creature not ki jih ujcka in mas vas :)
samo mi gre na zivce, da v poznejsih levelih al pa skirmisih mores skrbet za ene 5-6 vasi, nasprotnika pa se kreaturo in tega se meni enostavno ne da...
samo mi gre na zivce, da v poznejsih levelih al pa skirmisih mores skrbet za ene 5-6 vasi, nasprotnika pa se kreaturo in tega se meni enostavno ne da...
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 30763 (946) | oo7 |
» | Namizne igre....Oddelek: Loža | 6999 (956) | BorutO |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46482 (20405) | X-Hair |
» | Prenovljen The Settlers 2 je med nami! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6963 (4668) | BlackHole |
» | Black&White help (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3576 (2862) | Isht |