Forum » Operacijski sistemi » Vsako jutro me pričaka isti Windows Update :]
Vsako jutro me pričaka isti Windows Update :]
V-i-p ::
Ampak res, čisto vsako jutro, ko se vsedem za mašino, me win2k prijazno opomnijo, da je dolpotegnjen nov popravek in pripravljen za inštalacijo. Ne bi se branil dnevnih popravkov, če le ta ne bi bil iz dneva v dan isti. Vedno ga inštaliram in čeprav se je prejšnji dan inštalacija čisto lepo izvedla in zaključila, bo jutri zjutraj spet tu. Ve mogoče kdo, v čem je finta? Thnx. Gre pa za tole:
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
- zavaroval slike: Gandalfar ()
ali3n ::
si že resetiral računalo po updejtu?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
V-i-p ::
Vsekakor ali3n, in to ne enkrat
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
jetam ::
Da bi, na primer, izklopil Automatic Update... To pa ne?
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
iskra ::
Sem imel podoben primer v WinXP. Tisti popravek sem odstranil in ga še enkrat namestil (add/remove programs).
Drugače pa precej pomaga namestitveni CD -- nekomu sem moral zaradi istega popravka na novo namestiti WinXP, ker ga preprostno ni bilo mogoče odstraniti...
Drugače pa precej pomaga namestitveni CD -- nekomu sem moral zaradi istega popravka na novo namestiti WinXP, ker ga preprostno ni bilo mogoče odstraniti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30080 (13514) | darkolord |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14832 (8799) | solatko |
» | P3 650Mhz,2x128mb, za internet in multimedio@keri OS izbratOddelek: Operacijski sistemi | 1510 (1178) | AndrewSmith |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47412 (21089) | R33D3M33R |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5377 (5377) | Ziga Dolhar |