Forum » Pomoč in nasveti » Emule in BSOD
Emule in BSOD
nicjasno ::
Ok, vsakic ko se emule spravi k temu da kompletira en downloadan file (ga prenese iz "data" direktorija v izbran download direktorij) se racunalnik odloci, da bo vrgel ven blue screen of death.
Napaka je 0x0A, v vecini primerov.
Disk je redno vzdrzevan z diskkeeperjem, namesceni vsi updati, vse ostalo dela 100% brez problemov. Kaj bi bilo za to krivo???
Napaka je 0x0A, v vecini primerov.
Disk je redno vzdrzevan z diskkeeperjem, namesceni vsi updati, vse ostalo dela 100% brez problemov. Kaj bi bilo za to krivo???
- zaklenil: gkovac ()
Samson ::
Sicer je ze ena velika tema na tole emule and other P2P, ampak res je prevec. Kar se dogaja tebi se meni se ni, se pa dogaja pri meni, da karkoli od Teh zvali npr. Overnet, eMule zagonim cez cas freezne racunalnik. Kazaa dela bp, torrent dela bp. In sedaj bodi pameten, ce mores. Imam pa 1G mrezno, router in vse je isto kot je bilo ko je delal. Nredil reinstal winblows isto, zamenjal rame isto. Proc pa je 2.6 P4 in ni menjan, je pa res da je testiran pod full obremenitvijo cca 5.5 urpa je prezivel, nikoli vec kot 43°c...Ima kdo kaksno pametno razlago? Na netu ne najdem nicesar podobnega. Vsi imate vsaj BSOD da vidite v cem je stvar...Jaz pa samo zmrz.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Slowenc ::
Ne "rožic sadit" pa bo boljše. Kaj pa če imajo "živali" bug?Potem ne moreš nič pomagat.
Skiny gate.
Nikjer ni omenjeno sajenje rozic in podobno, temvec problematika povezana z P2P programom, kar ni ilegalno...Za sedaj. :O)
nicjasno ::
Ja, saj, v tisti temi je ze prevec stuffa not.
No, zdaj mi je koncal dva fila medtem ko sem gledal film, in je slo ok. Finta. Ce pa delam karkoli drugega, oz. ce racunalnik kak drugace idla, pa se zadeva vsuje medtem ko koncuje kak file. Komu kaj jasno? Meni po dolgem casu res nic ni vec jasno.
No, zdaj mi je koncal dva fila medtem ko sem gledal film, in je slo ok. Finta. Ce pa delam karkoli drugega, oz. ce racunalnik kak drugace idla, pa se zadeva vsuje medtem ko koncuje kak file. Komu kaj jasno? Meni po dolgem casu res nic ni vec jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nicjasno ()
Sicer upam, da bo meni nekaj pomagalo..Ce o sporocim tukaj, hehe
gkovac ::
Beri tole
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487141 (37277) | Rias Gremory |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426003 (9287) | Freakylion |
» | [P2P] Raziskava o spletni izmenjavi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8875 (7503) | ABX |
» | ARNES blokira porte?Oddelek: Omrežja in internet | 2237 (1684) | G2 |
» | SiOL in policija? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22385 (19302) | poweroff |