» »

Plošča? problemi nujna pomoč

Plošča? problemi nujna pomoč

Erazer ::

Sodelavec mi danes potoži, da ne zna inštalirat TV kartice Fly video 3000. Na servisu so mu rekli da je okej.
Pa se jaz ponudim, nič lažjega tv kartica, sem mislu, da je problem v gonilnikih. Deinštaliram gonilnike javi napako nato zašteka(napaka v kernelu). Si rečem saj ni nič. Aja windows 98.
Izklopim elektriko, monitor. Vstavim kartico. Priklopim kable. Vžgem računalnik. Disk zamelje. Nato slišim en dolgi bip pa tri male(-...). Nekaj časa še melje nato se ugasne. Ups ?
Kartico ven , isto sranje.
Pregledam kable, vse na mestu. Imena matične ne vem (rablen rač., nobene dokum.) Na levem spodnjem robu je oznaka P6U693A/A5-133.
razelektril sem se!
Zdaj bom šel nazaj pa zamenjal grafično, to je najbrž edina stvar, ki sem se je dotaknil.Potem bom vzel rač. domov, če se mu ne bo strgal.
Podatki: celeron 500, 128 rama, grafiča S3 virge.
PLEASE POMAGAJTE!
  • spremenil: Erazer ()

YenLoWang ::

najverjetneje je kje kak slab stik med komponentami.. probaj vse lepo potisniti notr(rame,kartice) in preveriti kable(data kable).

Dead_Eye ::

ti piski so 99.9% grafična. Malo jo premakni, zmajaj da dobi kontakt....
The one and only

Erazer ::

Medtem sem že sam skužil to. Že prej sem imel na sumu grafično. Vendar prej nisem odstranjeval vijaka, pa še trdno se mi je zdela v agp.
Saj bi prej poštudiral, pa je stari(50+) mislil, da sem kaj zjebal in je tečnaril ter me živciral.

Hvala vseeno:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586249 (25578) Dominator
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

13420177 (7723) dire
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

507421 (5488) Tiash
»

Ali so me poskusili ogoljufati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
565769 (3785) nokia6310
»

Vivo na Radeon 9000

231570 (1356) polde66

Več podobnih tem