Novice » Znanost in tehnologija » Na Kitajskem promet že urejajo roboti

WizzardOfOZ ::
Naslednja vojna bo vojna nas plebejcev proti elitam, ki bo nad nas pošiljala robote.
To bo zelo kratka vojna. Časi, ko so se kmetje z vilami uspešno uprli graščaku so že davno mimo. Danes imamo mi še vedno samo vile, druga stran bo pa precej bolje opremljena.
Ja bo kratka. EMP bo sesul vse te robote, potem bo pa elita obešena na kandelabre. In bomo začeli iz začetka (kot komunistična partija).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
nekikr ::
Koliko EMPjev pa imaš v omari? Posodiš dva? Ali si mislil narediti na hitro, ko bo čas za to, pa prej v Spar po stvari it?
karafeka ::
Zakaj pa pričakuješ, da bo ravno tebe kak robot napadel? No mrbit, če živiš na Kitajskem in si poševnook.
Zato, ker sem Roombi že večkrat rekel da je zabita. Kljub radarju in kameram še vedno obvisi na preprogi. Luba ima včasih težave z grmovjem pri košnji, bazenski robot pa tudi včasih ne ve kaj se dogaja. Vsi trije vedo, kaj si mislim o njih in vem, da me bodo likvidirali takoj ko bodo lahko.
feryz ::
Zato, ker sem Roombi že večkrat rekel da je zabita. Kljub radarju in kameram še vedno obvisi na preprogi. Luba ima včasih težave z grmovjem pri košnji, bazenski robot pa tudi včasih ne ve kaj se dogaja. Vsi trije vedo, kaj si mislim o njih in vem, da me bodo likvidirali takoj ko bodo lahko.Fajn preberi če na zadevah kje piše AI.
Zna biti da ne. So še zabite sorte.
fikus_ ::
Glede na napisano paranojo uporabi kladivo (čisto analogna zadeva), pa pazi, da roboti že prej ne ugotovijo tvoje namere.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Jaz nisem nič paranoičen, zgoraj bi metali EMPje, ki jim ležijo po omarah, ker jutrišnjega dne sicer ne bo.
Roombo pa vem kako bom uničil, če pride do standoffa. Pred njo bom vrgel copat in je z njo konec.
Roombo pa vem kako bom uničil, če pride do standoffa. Pred njo bom vrgel copat in je z njo konec.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Policija v San Franciscu bo lahko zločince z roboti tudi ubijala (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 11367 (7864) | feryz |
| » | Roboti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 41451 (19040) | DarwiN |
| » | Boston Dynamics pod Googlovim okriljem predstavlja robotskega psa Pikija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 39443 (34878) | driver_x |
| » | Robot za točenje goriva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9856 (8258) | Thomas |
| » | Exoskeleton (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7192 (126) | username |