Forum » Loža » Kje iskati pomoč pri selitvi
Kje iskati pomoč pri selitvi
NovakJ ::
Potrebujem pomoč pri selitivi ene 2 ali 3 fanta za ene 4 ure. Katera FB skupina ali drugi kanal je primeren za take objave?
Anney ::
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
donvito ::
tony1 ::
Daš v google selitev pohištva (ali selitveni servis) + ime bližnjega večjega kraja. Bo pa odplačno...
kokos ::
Jaz sem pred leti stopil do najbližjega študentskega doma in se zmenil s prvimi štirimi ki so prišli mimo. Dogovoril sem se za urno postavko, računal da bodo rabili vsaj ene tri do štiri ure (na obstoječi lokaciji iz 1. štuka ven, v kombi ter na novi lokaciji po stopnicah v 2. štuk). Fertik so bili v dobri uri, z veseljem sem jim plačal tri in smo bili oboji zadovoljni.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Klet ali ne novogradnja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 18148 (4369) | johnnyyy |
| » | Koliko bi doplačali za hišo čisto na samem? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 35289 (10273) | jecok |
| » | Deložacija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 98232 (91148) | Ishmael |
| » | Transportni voziček za stopnice (kje si izposodit v MB))Oddelek: Loža | 1751 (1477) | Nagi Bator |
| » | Študentsko delo -> "malo delo" (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 111409 (93346) | tx-z |