» »

Črna barva za bombaž

Črna barva za bombaž

makucv ::

Zanimajo me pozitivne izkušnje s črno barvo za barvanje bombaža v pralnem stroju?
Produktov je kaj nekaj.
Priporočate kakšnega?

Korzo23 ::

Sprobano : v Millerju vzemi, ne vem katera znamka, isprobano v pralnem stroju, deluje odlično,sledi točno navodilom "!!!8-)

Ganon ::

Kako, da za to še nisem slišal? Že malo sprane majice ti uspešno obarva nazaj v temnejši odtenek? Pa je obstojno? :| Nosim samo črna oblačila.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Korzo23 ::

Pa še nekaj, Črna barva na bombažu ne bo večna. Spet bo počasi zubledela. In potem po cca 10 pranjih ponoviš vajo. Želim ti uspešno barvanje.:)

makucv ::

Namen imam ponovno obarvat zbledele črne kavbojke. Grem pogledat v Muller kaj imajo.

deskstar ::

Pred leti sem imel črne kavbojke in bombažno srajco, ki sem ju nosil vsak dan za v službo in čez vikend opral. Ko sta se razbarvali, sem ju pobarval z barvo za bombaž iz Spara, se mi zdi. DM-a takrat še ni bilo. Barvanje je bilo zelo uspešno. Oboje sem nosil, dokler se ni začelo trgati od obrabe, barva je bila pa kot nova.

V zadnjih 10 letih sem pobarval nekaj malega z barvo z DM-a, tudi zelo uspešno.

Izkušnje imam le s črno barvo na bombažu. Prime se zelo dobro. Delal sem po navodilih, se pravi oblačilo se najprej opere. Potem se v pralni stroj postavi kemija, pol kile soli in na vrh oblačila. Temperaturo sem nastavil na 60 stopinj, v navodilu priporočajo 40, in pognal najdaljši program brez predpranja. Zatem se oblačila še enkrat opere z gelom za črna oblačila. V bobnu ostane še malo barve, zato naj v naslednjem pranju ne bo ravno bela žehta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pranje perila: Hlače puščajo barvo

Oddelek: Loža
111748 (1328) robo125
»

Pranje perila v stroju :) (strani: 1 2 )

8018294 (15398) GenZNPC
»

Pranje oblačil (strani: 1 2 )

5514627 (12608) kuglvinkl
»

Kavbojke se perejo ali ne? (strani: 1 2 )

7517388 (14042) Buggy
»

Neračunalniško vprašanje ali kako se barvajo cote

62180 (1915) Nagi Bator

Več podobnih tem