Forum » Na cesti » Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole
Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole
Ponovno ::
Živjo, kot že naslov pove bom moral ponovno opravljati izpit za avto. Žal sem zaradi takšnega ali drugačnega spleta okoliščin trenutnega izgubil. Zanima me, če ima kdo izkušnje pri kateri avtošoli se mi splača opravljati ure vožnje, ker bi to rad čim prej vse skupaj dal mimo. Torej ne bi rad imel mogoče 2 uri na teden, rad bi čim več ur, da se lahko čim hitreje prijavim na glavno vožnjo. Mogoče kdo ve, kje so prilagodljivi, pri kateri avtošoli bi se dalo kaj takega zmenit. Zanima me za Ljubljano in okolico.
Zanimajo me tudi vaše izkušnje ali iz prve roke ali pa če imate kakšnega znanca in poznate njegovo situacijo kako je to izvedel.
Zanimajo me tudi vaše izkušnje ali iz prve roke ali pa če imate kakšnega znanca in poznate njegovo situacijo kako je to izvedel.
delavec44 ::
Že na glavno vožnjo boš čakal 3 mesece. Menda se lahko pa prijaviš šele, ko imaš narejenih 20 ur.
Že na glavno vožnjo boš čakal 3 mesece. Menda se lahko pa prijaviš šele, ko imaš narejenih 20 ur.
Kolikor sem se pozanimal se 3 mesece čaka v Kranju, če pa pogledaš termine, ki so na voljo v Lj ali pa v Domžalah, pa so že naslednji teden, tako da mislim, da to ne bi smela biti težava .... če pa je tako, da pa bom res moral čakati 3 mesece, bi še vseeno rad opravil ure po hitrem postopku, mi šteje vsak dan, ko nimam izpita. Vozit vseeno znam, sem izgubil izpit z razlogom, tako da ne morem biti preveč pameten, samo ko vidiš kaj vse vozi po cesti, jao.
a si bil to ti? https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
hahaha joj ne, tok 'usekan' pa tud nisem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ponovno ()
Zgleda so res nekaj izboljšali kar se terminov tiče.
Tu je tudi podobna debata, lahko še tu vprašaš. https://www.alter.si/tema/opravljanje-g...
Tu je tudi podobna debata, lahko še tu vprašaš. https://www.alter.si/tema/opravljanje-g...
sbawe64 ::
https://e-uprava.gov.si/si/javne-eviden...
https://n1info.si/novice/slovenija/caka...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
https://e-uprava.gov.si/si/javne-eviden...
https://n1info.si/novice/slovenija/caka...
Ja, hvala. Saj sem se že popravil, zgleda sem imel malo zastarele informacije.
mihi666 ::
Sam sem trenutno v procesu ponovne pridobitve vozniške, tak da ti lahko povem vse iz prve roke. Nisi pa povedal zakaj so ti ga vzeli imaš še prepoved? Zdravniškega si že opravil?
Sam sem trenutno v procesu ponovne pridobitve vozniške, tak da ti lahko povem vse iz prve roke. Nisi pa povedal zakaj so ti ga vzeli imaš še prepoved? Zdravniškega si že opravil?
Lahko malo bolj pojasnim, prvič sem izgubil izpit, ker so me zjutraj na poti v službo na ponedeljek ustavili na avtocesti in so testirali prisotnost psihoaktivnih snovi, ker sem čez vikend res kadil, mi je to v ponedeljek zjutraj še vedno pokazalo pozitivno. Dobil sem pogojno in če prevrtimo čas leto in pol naprej sem napihal 0,29 in dobil 8 kazenskih pik in se je pogojna preklicala in sem izgubil izpit.
Sedaj imam zdravniški pregled v petek, kjer pričakujem, da mi bodo še naložili psihosocialne delavnice, nato pa delati izpit. Ker bi rad čimprej pridobil izpit nazaj, sem se želel pozanimati o izkušnjah ostalih, če mogoče kdo ve v katerih avtošolah ne komplicirajo preveč in lahko hitro 'nacepam' ure da se čim prej prijavim na glavno. Prepoved mi poteče v začetku marca, jo imam le dobra 2 meseca saj sem skoraj 4 mesece odslužil že leto in pol nazaj.
Zgodovina sprememb…
ššš ::
A si potem, ko ponovno delaš izpit še enkrat voznik začetnik? Četud si prej že, nevem,..30let vozu? Kaj pa glede zavarovanja? Sej je premija višja, če si spet začetnik? Sprašujem, ker so premije za začetnike brutalne.
A si potem, ko ponovno delaš izpit še enkrat voznik začetnik? Četud si prej že, nevem,..30let vozu? Kaj pa glede zavarovanja? Sej je premija višja, če si spet začetnik? Sprašujem, ker so premije za začetnike brutalne.
Sem skoraj siguren, da bom moral še enkrat biti voznik začetnik, četudi imam ogromno kilometrine za sabo :( ... glede premije pa ne bi vedel, upam, da se ne pozna preveč, že tako imam ogromno stroškov z ponovnim opravljanjem.
Furbo ::
Ne vem zakaj bi avtošole komplicirale, je že bolje delati po cel šiht z enim, kot pa pobirati 6 razvajenih mulcev po celem kraju in imeti eno urco z vsakim.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()

Pithlit ::
Ne vem zakaj bi avtošole komplicirale, je že bolje delati po cel šiht z enim, kot pa pobirati 6 razvajenih mulcev po celem kraju in imeti eno urco z vsakim.
Men je ravno danes tajnica na eni od avtošol (ko sem se hotela prepisat iz ene druge) dokaj nesramno zabrusila da tko pa ne bo šlo (kot sem se z inštruktorica zmenila, da pač na hitro odvozim tistih 20 ur) ker folk v vrsti čaka...
Zato komplicirajo. Ker preskakovat vrsto nekak ni v redu (se sicer strinjam, ampak če so inštruktorji za... Zakaj ne?).
Life is as complicated as we make it...
otago ::
Morda bi morali imeti po vzoru ZDA(Minnesota) registrske tablice WX/WY...
Od sodelavcec otroci delajo zdaj izpite. Kandidati s po 20 urami serijsko padajo na izpitih. Tisti s 25-30 urami imajo boljši izplen na izpitu.
Od sodelavcec otroci delajo zdaj izpite. Kandidati s po 20 urami serijsko padajo na izpitih. Tisti s 25-30 urami imajo boljši izplen na izpitu.
Padajo na cpp, republiških ali glavni vožnji ?
Pri slednji je uspešnost nekje 50%.
So kaj vozili od 16-tega leta s spremljevalcem ?
Pri slednji je uspešnost nekje 50%.
So kaj vozili od 16-tega leta s spremljevalcem ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
Men je ravno danes tajnica na eni od avtošol (ko sem se hotela prepisat iz ene druge) dokaj nesramno zabrusila da tko pa ne bo šlo (kot sem se z inštruktorica zmenila, da pač na hitro odvozim tistih 20 ur) ker folk v vrsti čaka...
Zato komplicirajo. Ker preskakovat vrsto nekak ni v redu (se sicer strinjam, ampak če so inštruktorji za... Zakaj ne?).
To se sicer strinjam, da so neke vrste in naj se ne bi preskakovalo, vendar če v prvo opravljaš izpit je nekako bolje voziti večkrat po malo, da ti nekako pride v kri in mogoče kakšne napake prespiš ali pa premisliš do naslednjih ur. Mi, ki opravljamo ponovno, delamo 20 ur samo ker je tako po zakonu, da se sploh lahko prijaviš na glavno, mogoče nas spet naučijo te fore, ki jih moramo znati za glavno kot so pogledi in podobno. Ampak lahko to hitro opravimo. Verjetno je od avtošole do avtošole odvisno kako se ti rata zmenit.
Pa lahko prašam pri kateri avtošoli si to poizvedovala?
Kaj tebi so ga tudi vzeli?

Pa lahko prašam pri kateri avtošoli si to poizvedovala?
Lahko vprašaš. Ampak ne bom povedala. Ker ne bom metala slabe luči na celo avtošolo zato ker tajnica zagovarja neko osebno/poslovno integriteto... pa ima mal slab moment zaradi whatever in zato mal zalaja v telefon. Jaz sem itak zmenjena z inštruktorico.
Kaj tebi so ga tudi vzeli?
Ne. Novega delam.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
mihi666 ::
Če ti vozniško vzamejo kot "staremu vozniku" ponovno opraviš vozniško in nisi voznik začetnik(vsaj nekaj). Po opravljenem zdravniškem boš izvedel kakšne delavnice te čakajo (obnašaj se pri zdravniku) potem moraš vnaprej plačati delavnice datuma in časa si načeloma ne moraš zbirati. Zdravniški je 300€+ delavnice odvisno katere ti napiše. Glede šole vožnje ti ne moram pomagati ker ne poznam nobene v okolici Ljubljane.
Pojdi do več šol povprašaj malo da dobiš občutek. CPP lahko greš delati že zdaj brez vseh papirjev. Ker imajo šole predavanje vsakih par mesecev čimprej najdi svojo šolo vožnje. Ko opraviš CPP (24 ur teorije) se lahko prijaviš na teoretičen del (rabiš vse papirje) pri nam v Celju se čaka nekje 2tedna. Potem pa lahko začneš voziti... Jaz računam nekje 5ur tedensko. Če te še kaj zanima vprašaj.
Pojdi do več šol povprašaj malo da dobiš občutek. CPP lahko greš delati že zdaj brez vseh papirjev. Ker imajo šole predavanje vsakih par mesecev čimprej najdi svojo šolo vožnje. Ko opraviš CPP (24 ur teorije) se lahko prijaviš na teoretičen del (rabiš vse papirje) pri nam v Celju se čaka nekje 2tedna. Potem pa lahko začneš voziti... Jaz računam nekje 5ur tedensko. Če te še kaj zanima vprašaj.
Če ti vozniško vzamejo kot "staremu vozniku" ponovno opraviš vozniško in nisi voznik začetnik(vsaj nekaj). Po opravljenem zdravniškem boš izvedel kakšne delavnice te čakajo (obnašaj se pri zdravniku) potem moraš vnaprej plačati delavnice datuma in časa si načeloma ne moraš zbirati. Zdravniški je 300EUR+ delavnice odvisno katere ti napiše. Glede šole vožnje ti ne moram pomagati ker ne poznam nobene v okolici Ljubljane.
Oh okej, to mi je pa zdej zelo odleglo, da ne rabim biti ponovno mladi voznik in plačevati višjih zneskov za zavarovanje ipd. Z zdravniškim ne bo problema in me ne skrbi, sem zdrav, tudi tetsirajo lahko karkoli želijo pa ne bodo nič našli, ker nič ni. Bom pa sigurno dobil psihosocialne delavnice, ker sem edukacijske že imel preden sem dobil pogojno. Tako, da nekaj denarja bo še šlo za to. Sem mislil na večih šolah potipati stanje, da vidim kje se bo dalo kaj zmenit.
Aja CPP grem pa lahko že zdaj delat, to pa tudi nisem vedel in mi zelo koristi, ker lahko precej prišparam s časom, če ne rabim čakati opravljenih delavnic, hvala za ta info :)
Sem pa ravno zaprosil za izdajo duplikata kartice za prvo pomoč, ker sem seveda v vseh teh letih mojo nekje založil in je za boga ne najdem. Ali jo res tako nujno rabim predložiti, pa saj če sem že imel izpit pomeni, da sem prvo pomoč že opravljal, velja pa tako ali tako brez roka.
Zgodovina sprememb…
Furbo ::
No ja, zato je pa tista teta samo tajnica. Ker nima pojma o poslu. Če bi kdaj sama pobirala mulce po celem kraju, se jim prilagajala, zato da potem vozijo tisto eno urco, bi razmišljala drugače.
Npr. tudi vprašala kakega instruktorja, če bi delal kak dan več.
Če bo OP poklical v par avtošol, bo že naletel na koga pametnega.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,

No ja, zato je pa tista teta samo tajnica. Ker nima pojma o poslu. Če bi kdaj sama pobirala mulce po celem kraju, se jim prilagajala, zato da potem vozijo tisto eno urco, bi razmišljala drugače.
Sej pravim da sem je jaz kar z inštruktorico zmenila. Tko da lahko odvozim svoje (kar je nujno) v dveh tednih (ali manj) in se prijavim na izpitno (pa med čakanjem lahko še kako urico odvozim).
Če kdo slučajno ne ve, za teorijo lahko vadi tule: https://teorija-cpp-priprava.gov.si/
Tudi če že imaš izpit ne škodi malo osvežitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Če kdo slučajno ne ve, za teorijo lahko vadi tule: https://teorija-cpp-priprava.gov.si/
Glede na to kakšna so nekatera vprašanja, in odgovori... Jaz definitivno priporočam uporabo tega.
Če na teoriji slučajno nabašeš dve od teh blesavih vprašanj... Boš v trenutku na zelooo tankem ledu. Recimo koga lahko prehitevamo v križišču.
mirator ::
Se strinjam s tabo. Nič ni narobe, če se kdaja pa kdaj osveži znanje, sploh, ker so od prvega testiranja za pridobitev vozniškega dovoljenja, nastale velike spremembe.
Sem se preizkusil in priznam, naredil pet kiksov. Štirje sicer nepomembni eden pa tak, da bi se verjetno naposlušal hupanja. Tisti nepomembni so se nanašali na dokumentacijo o vozilih, pri tistem, ko bi mi za mano hupali pa sem res prepustil prednost nasproti vozečemu vozilu, ki pred mano zavija lev.
Katastrofa. Sploh ne grem na cesto več....vsaj tri dni ne.
Z registracijo so znatno omejili delež tistih, ki bi opravil test, a ga ne bo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Sej pravim da sem je jaz kar z inštruktorico zmenila. Tko da lahko odvozim svoje (kar je nujno) v dveh tednih (ali manj) in se prijavim na izpitno (pa med čakanjem lahko še kako urico odvozim).
No potem bi mi prav prišlo mogoče ime avtošole ne zaradi metanja slabe luči kot si omenila, ampak da bi vedel kje se lahko zmneim točno to kar se je tebi uspelo. Ravno to je bil glavni namen te teme, če kdo ima izkušnje, kje se lahko kaj takega zmenim.
Zajebano v 3 PM, so kar dvignili težavnost, 3 odgovore imaš napačno in je konec, največ 3x sem delal za vsako kategorijo, A ne bi naredil sploh cca 83.5 namesto minimalnih 88%, B bi v tretje, C v prvo, AM v prvo, F/G v prvo, E v prvo.
So pa nekatera vprašanja pomoje čudna:
kategorija A (motor neomejeno)
Približujete se križišču po širokem smernem vozišču brez označenih prometnih pasov. Kam se boste razvrstili za vožnjo naravnost?
Pravilen je en odgovor:
Na levo stran smernega vozišča.
**Na desno stran smernega vozišča.
Na sredino smernega vozišča. (jaz sem dal to, napačno)
kategorija A
Na vizirju motoristične čelade je nalepka s prikazanim simbolom. Kaj pomeni?
Pravilen je en odgovor:
Da se pri vizirju prepuščanje svetlobe prilagaja njeni intenziteti.
**Da je vizir primeren le za vožnjo podnevi.
Da vizir ne prepušča UV žarkov.
kategorija F (traktor) , ne rečem če bi bilo vprašanje za A ali B
Ovinku se približujete z bistveno previsoko hitrostjo, da bi ga lahko varno prevozili. Če boste začeli zavirati šele v ovinku, boste lahko:
Pravilen je en odgovor:
**Še vedno varno zmanjšali hitrost in izpeljali ovinek.
Zdrsnili z vozišča ali zapeljali na smerno vozišče za nasprotni promet.
kategorija G (delovni stroji)
Kako pogosto boste preverili tlak v pnevmatikah motokultivatorja?
Pravilen je en odgovor:
Enkrat dnevno.
**Enkrat tedensko. (dal na educated guess)
Enkrat na pol leta.
Enkrat letno.
in https jim ne dela
grade T
https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe ::
Na levo stran smernega vozišča.
**Na desno stran smernega vozišča.
Na sredino smernega vozišča. (jaz sem dal to, napačno)
Prvo bi jih moral vprasat kje so znaki. Se ne spomnim da bi kdaj videl taksno krizisce brez nikakrsnih znako, mogoce je to v Moldaviji, Bosni...ce gres naravnost mas pa ti itak prednost zakaj bi sel na drug pas?
Zajebano v 3 PM, so kar dvignili težavnost, 3 odgovore imaš napačno in je konec, največ 3x sem delal za vsako kategorijo, A ne bi naredil sploh cca 83.5 namesto minimalnih 88%, B bi v tretje, C v prvo, AM v prvo, F/G v prvo, E v prvo.
Jaz imam za B tako statistiko:
1 74,00 94,87%
2 67,00 85,90%
3 70,00 89,74%
4 74,00 94,87%
5 75,00 96,15%
88% je uspešen, torej bi padel 1x. Ne vem zakaj nikoli ne morem dobiti 100%
nejc_nejc ::
Da, debilizem prve klase.
Sicer me pa zanima kokiko voznikov uposteva desno pravilo oziroma ga sploh obvlada. Jaz ga, brez da pomilslim ne obvladam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Kako sploh vozis ne da bi poznal to pravilo? Mislim da ti fuknejo krizisce brez znakov je bosa sam desno pravilo je pa osnova
WhiteAngel ::
Da, debilizem prve klase.
Sicer me pa zanima kokiko voznikov uposteva desno pravilo oziroma ga sploh obvlada. Jaz ga, brez da pomilslim ne obvladam.
Pri desnem pravilu ne gre za to, ali ga poznaš ti, ampak če ga pozna tisti na tvoji levi ...
nejc_nejc ::
PujsekPepe je izjavil:
Kako sploh vozis ne da bi poznal to pravilo? Mislim da ti fuknejo krizisce brez znakov je bosa sam desno pravilo je pa osnova
Pokaži tako križišče na mspsu v slo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

No potem bi mi prav prišlo mogoče ime avtošole ne zaradi metanja slabe luči kot si omenila, ampak da bi vedel kje se lahko zmneim točno to kar se je tebi uspelo. Ravno to je bil glavni namen te teme, če kdo ima izkušnje, kje se lahko kaj takega zmenim.
Če hočeš tko kot jaz, se pač zmeni z inštruktorjem in se pol vpiši.
Hint: če ne poznaš inštruktorja se ne boš tko zmenil.

Hmmm. Pravkar padla na izpitu ker nisem pozorno prebrala vprašanja.
Se opravičujem.
Se opravičujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
PujsekPepe je izjavil:
Nevem kje je, ce sploh. Mogoce kaksne stranske ulice sam se te majo znake. Mal zgorej je slika.
Jaz ga se nisem videl v lajfu pa sem dal ze velik sveta okol.

PujsekPepe je izjavil:
PujsekPepe je izjavil:
Nevem kje je, ce sploh. Mogoce kaksne stranske ulice sam se te majo znake. Mal zgorej je slika.
Jaz ga se nisem videl v lajfu pa sem dal ze velik sveta okol.
Sej je en kup takih kršič... Pejte mal se po podeželju vozit. Max kar vidiš je znak za križišče 150m prej (kar je več kkr je avto na sliki oddaljen), sam še to je redko.
T440 ::
Torej,
avtorja teme so najprej policaji ujeli ko je vozil napohan, ga dali na pogojno, sedaj pa je krsil pogojno s tem, da je vozil se pijan in izgubil izpit.
In zdaj debatiramo kako ga cim hitreje in ceneje vrniti nazaj na cesto?
avtorja teme so najprej policaji ujeli ko je vozil napohan, ga dali na pogojno, sedaj pa je krsil pogojno s tem, da je vozil se pijan in izgubil izpit.
PovemVfaco ::
Ja, zato da bo loh vsj normaln hodu v službo pa plačval davke namesto doma pohal pa vleku socialko
bm1973 ::
Torej,
Je imel smolo in so ga dobili...
Takih je pač tam 10% voznikov, tudi ženskih...

Torej,
V bistvu debatiramo za vse, ne sam zanj.
Ker to da se rabi ~1 leto (če vse narediš iz prve) da nekdo opravi izpit je pač 'rahlo' absurdno. Ne glede na razloge zakaj je nekdo brez izpita. Sploh ob dejstvu da sem jaz za izpit (B kat) rabila slaba 2 meseca... Back when.
Meni je čudno že to, da enim ga vzamejo, drugim, ki sodniku malo pojokajo, da ga rabijo za preživetje, pa ne. Dvojni vatli.
c3p0 ::
Odvisno kdo je bolj prepričljiv in ima dobre razloge (avto rabi za preživetje, ipd.), pa pretekla kaznovanost, volja sodnika tisti dan, vreme, zvezde...
fikus_ ::
Prvič dobiš po navadi pogojno za dve leti na sodišču, vmes se moraš vzorno obnašati.
Avtor teme se ni in zato odvzem.
Avtor teme se ni in zato odvzem.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Torej,
Lej sej se ne bom kregal, ampak nisem bil napohan, test pokaže tudi za včerajšni dan, vmes sem odspal 8 ur, večkrat jedel tako da sem bil trezen ravno toliko kot ti ko voziš. In ja vozil sem pod vplivom alkohola, sicer ne za najstrožjo kazen ampak dovolj za pike in sem zaradi pogojne izgubil izpit. Na cesti je vsak dan ogromno takih voznikov, veliko hujših še, ampak velike večine se ne ujame ali dobi. Ko pa gledaš kaj vse vozi po cesti tudi v treznem stanju, kako se vključujejo na avtocesto ali kaj drugega je še slabše.
Pa se opravičujem če te je tema zmotila, ti sigurno nek svetnik brez slabih dejanj v življenju.
PovemVfaco je izjavil:
Ja, zato da bo loh vsj normaln hodu v službo pa plačval davke namesto doma pohal pa vleku socialko
Tudi ti ne rabiš biti nesramen, niti ne poham niti ne vlečem nobene socialne pomoči niti je nikoli nisem. Mi prej deluje, da si sebe opisal :)
Zgodovina sprememb…
Me čudi glede thc. Kakšen kenguru test je to ?
Iskanje neaktivnih metabolitov je psevdo znanost.
Mi smo med SŠ in naprej tudi občasno kadili za vikend nekje na prostem, ter naslednji dan normalno vozili, ob kontroli prometa nikoli nihče zaradi tega težil, saj ni bilo nič videti/zaznati, dobili včasih za pihati in to je vse.
Drugi je, če imaš oči kot kitajc, v avtu smrdi po travi, rizle vidne od zunaj, avto natunan bmw/honda s črnimi stekli, spojlerji, glasnim športnim izpuhom in glasno muzika notri.
Policaji delajo profiliranje vozil/voznikov, če to priznajo ali ne.
Recimo enega feryja v zafiri bodo obravnavali čisto drugače kot enega pubeca v avtu omenjenim zgoraj.
Iskanje neaktivnih metabolitov je psevdo znanost.
Mi smo med SŠ in naprej tudi občasno kadili za vikend nekje na prostem, ter naslednji dan normalno vozili, ob kontroli prometa nikoli nihče zaradi tega težil, saj ni bilo nič videti/zaznati, dobili včasih za pihati in to je vse.
Drugi je, če imaš oči kot kitajc, v avtu smrdi po travi, rizle vidne od zunaj, avto natunan bmw/honda s črnimi stekli, spojlerji, glasnim športnim izpuhom in glasno muzika notri.
Policaji delajo profiliranje vozil/voznikov, če to priznajo ali ne.
Recimo enega feryja v zafiri bodo obravnavali čisto drugače kot enega pubeca v avtu omenjenim zgoraj.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36675 (3106) | Michelle |
| » | Prezasedenost avtošol?Oddelek: Loža | 6069 (4650) | val46 |
| » | Pomoč pri izbiri avtošoleOddelek: Na cesti | 6263 (4926) | koyotee |
| » | Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19012 (16612) | LordNacho |
| » | Izpit za A kategorijo, CPP, republiški,...Oddelek: Loža | 2712 (2529) | betmen |