Forum » Na cesti » Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole
Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole

Pithlit ::
a) nakladaš, prej pa ženske sploh kao nikjer ni bilo
b) tam piše ženska, ker je seveda tebi jasno, da če bi bil inštruktor, bi ga cel forum božal. To si hotela povedati. Sej se že poznamo, no.![]()
Zakaj si avtogole zabijaš?
Ne vem zakaj bi avtošole komplicirale, je že bolje delati po cel šiht z enim, kot pa pobirati 6 razvajenih mulcev po celem kraju in imeti eno urco z vsakim.
Men je ravno danes tajnica na eni od avtošol (ko sem se hotela prepisat iz ene druge) dokaj nesramno zabrusila da tko pa ne bo šlo (kot sem se z inštruktorico zmenila, da pač na hitro odvozim tistih 20 ur) ker folk v vrsti čaka...
Zato komplicirajo. Ker preskakovat vrsto nekak ni v redu (se sicer strinjam, ampak če so inštruktorji za... Zakaj ne?).
Odebelila sem sam zato da boš bolje videl. Ker očitno imaš neke nediagnosticirane težave (ali z vidom, ali z branjem ali z razumevanjem... nima veze). Lahko ponudim helex?
Life is as complicated as we make it...
vke4XC ::
tony1 ::
a) A o težavah bova? Daj si no najdi neko drugo področje, kjer bi hotela diskreditirati forumaše. Potem boš pa spet užaljena.
b) Zavajaš, in dal sem ti en odstavek pisanja, ki kaže na tvoje težave.
c) Moti me pa tole:
"A sem kje napisala da se dere? Da je to nonstop? Da sem jaz drugače super duper kandidatka ki jo je sam tokrat pihnila mimo? Nisem. Sam vsi ste se v to zapičili in žensko pribili na križ."
In sem že lepo napisal: jebala te ženska. [Ne beri kot ciljanje na spolnost, to je samo balkanska fraza s kletvico!
] Če teta ne ve, kako se dela z ljudmi v službi, je budala, pa če je zaradi mene srednjega spola. 
V tvoji politično opredeljeni zavesti pa se seveda nanjo spravljamo v prvi vrsti ker je ženska, da je budala je samo češnja na sadni kupi. No, to ne drži. Tako dojemanje je izkrivljeno. Se pa da s terapijo kaj poštimati, ampak prej moraš najti iskreno voljo do spremembe, da bi ljudje okrog tebe lažje živeli. Bi ti helex kaj nucal? Nimam pojma
b) Zavajaš, in dal sem ti en odstavek pisanja, ki kaže na tvoje težave.
c) Moti me pa tole:
"A sem kje napisala da se dere? Da je to nonstop? Da sem jaz drugače super duper kandidatka ki jo je sam tokrat pihnila mimo? Nisem. Sam vsi ste se v to zapičili in žensko pribili na križ."
In sem že lepo napisal: jebala te ženska. [Ne beri kot ciljanje na spolnost, to je samo balkanska fraza s kletvico!
V tvoji politično opredeljeni zavesti pa se seveda nanjo spravljamo v prvi vrsti ker je ženska, da je budala je samo češnja na sadni kupi. No, to ne drži. Tako dojemanje je izkrivljeno. Se pa da s terapijo kaj poštimati, ampak prej moraš najti iskreno voljo do spremembe, da bi ljudje okrog tebe lažje živeli. Bi ti helex kaj nucal? Nimam pojma
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kdo ima prednost v takem križišču (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 38744 (24602) | FrRoSt |
| » | Vožnja v krožišču - razlike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18472 (16214) | MrStein |
| » | Krožišča (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 64354 (58248) | GrimReaper |
| » | Krožno križišče - prednost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 60609 (56562) | floyd1 |
| » | Rondo Tomačevo s semaforji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30272 (26661) | ThinkPad |