Forum » Na cesti » Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole
Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole

stara mama ::
Res je
Sem že enkrat po nekem čudnem naključju bil napačno profiliran od dveh specialcev (časovno - lokacijska kombinacija ob določeni uri v specifičnem avtu).
Tako nesramne obravnave do tistega dne še nisem doživel. Sta vsaj imela dolgo nosove, ko je bilo vse po predpisih.
Večinoma imam drugače z njimi vredu izkušnje. Je tud res, na periferiji so ponavadi bolj človeški kot v središčih mest.
Sem že enkrat po nekem čudnem naključju bil napačno profiliran od dveh specialcev (časovno - lokacijska kombinacija ob določeni uri v specifičnem avtu).
Tako nesramne obravnave do tistega dne še nisem doživel. Sta vsaj imela dolgo nosove, ko je bilo vse po predpisih.
Večinoma imam drugače z njimi vredu izkušnje. Je tud res, na periferiji so ponavadi bolj človeški kot v središčih mest.
Ekologija™ in Trajnost™
delavec44 ::
Jaz sem dobil občutek, da ene policajke kompenzirajo in so še posebej nadute in osorne. S policaji je bila vedno bolj spoštljiva komunikacija.
Ponovno ::
Me čudi glede thc. Kakšen kenguru test je to ?
Iskanje neaktivnih metabolitov je psevdo znanost.
Mi smo med SŠ in naprej tudi občasno kadili za vikend nekje na prostem, ter naslednji dan normalno vozili, ob kontroli prometa nikoli nihče zaradi tega težil, saj ni bilo nič videti/zaznati, dobili včasih za pihati in to je vse.
Drugi je, če imaš oči kot kitajc, v avtu smrdi po travi, rizle vidne od zunaj, avto natunan bmw/honda s črnimi stekli, spojlerji, glasnim športnim izpuhom in glasno muzika notri.
Policaji delajo profiliranje vozil/voznikov, če to priznajo ali ne.
Recimo enega feryja v zafiri bodo obravnavali čisto drugače kot enega pubeca v avtu omenjenim zgoraj.
Ja to je zelo normalno v mladih letih, da se na kakšni zabavi ali kje kaj prižge, nekateri si tega ne priznajo in takoj za vsako malenkost nekoga označijo za junkyija, ampak so že oni tako zafustrirani v življenju. Jaz sem imel iz pred ne vem koliko let že zapisano, da so me dobili s travo, ker smo s prijatelji na nekem piknik placu praznovali od enkoga rd, sabo smo imeli tudi za kakšen joint in so prišli policaji in zasegli .... pa bili smo s kolesi, da ne bo kdo glasen .... ko me je na poti v službo ustavil policaj, me je preden bi lahko rekel dober dan in me sploh ocenil kako izgledam napadel kje imam travo in kdaj sem nazadnje kadil. Zelo nesramen odnos in vse, jaz sem pač sodeloval. Ob koncu postopka, ko je tester že pokazal pozitivno zaradi prejšnega dne sem ga tudi prašal, če me je tako napadel zaradi tega ker je v sistemu videl, da sem že imel ta stari prekršek z travo in je pritrdil, da me je zato tudi ustavil, ker je med vožnjo dal mojo tablico v sistem in vse izvohal ..... če komu pride prav v prihodnje. Pa imam normalen avto, star bel karavan, vozil sem mirnih 120 po avtocesti.
tony1 ::
"in je pritrdil, da me je zato tudi ustavil, ker je med vožnjo dal mojo tablico v sistem in vse izvohal"
Nekaj časa se je govorilo, da bodo kupili sisteme za strojno prepoznavo tablic, kar je nato IP prepovedal... Kako se je končala ta zgodba? Valjda ne tipkajo ročno tablic med vožnjo?
Nekaj časa se je govorilo, da bodo kupili sisteme za strojno prepoznavo tablic, kar je nato IP prepovedal... Kako se je končala ta zgodba? Valjda ne tipkajo ročno tablic med vožnjo?
delavec44 ::
Bolje da od žene avto voziš in ona tvojega zgleda.
Dajo. Ali pa preveri po zvezi.
Valjda ne tipkajo ročno tablic med vožnjo?
Dajo. Ali pa preveri po zvezi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Ponovno ::
"in je pritrdil, da me je zato tudi ustavil, ker je med vožnjo dal mojo tablico v sistem in vse izvohal"
Definitivno gledajo tablice med vožnjo, sovoznik ima več kot dovolj časa vnesti registrsko v sistem in preveriti. Pri meni je bilo na avtocesti, ko sem jih prehiteval, minuto kasneje so se zrinili med mano in avto za mano, ki mi je že tako vozil precej za ritjo.
WhiteAngel ::
Torej,
avtorja teme so najprej policaji ujeli ko je vozil napohan, ga dali na pogojno, sedaj pa je krsil pogojno s tem, da je vozil se pijan in izgubil izpit.
In zdaj debatiramo kako ga cim hitreje in ceneje vrniti nazaj na cesto?
Je imel smolo in so ga dobili...
Takih je pač tam 10% voznikov, tudi ženskih...
Lahko je smola, lahko pa poha vsak vikend in pije vsak petek in so ga po 1,5 leta šele dobili. Morda je tudi kakšen karambol povzročil že, pa je plačal iz žepa in niso klicali policije. V bistvu nič ne vemo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36672 (3103) | Michelle |
| » | Prezasedenost avtošol?Oddelek: Loža | 6068 (4649) | val46 |
| » | Pomoč pri izbiri avtošoleOddelek: Na cesti | 6263 (4926) | koyotee |
| » | Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18992 (16592) | LordNacho |
| » | Izpit za A kategorijo, CPP, republiški,...Oddelek: Loža | 2711 (2528) | betmen |