» »

Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole

Ponovno opravljanje vozniškega izpita - vaše izkušnje in izbira avtošole

1 2
3
4

Pithlit ::

c23po je izjavil:

3. odstavek zakona narekuje vožnjo po zunanjem pasu.
Že 2. odstavek, ki sicer narekuje uporabo notranjega pasu, predvideva situacijo, ko pasu ni mogoče zamenjati. Zato trdo tolmačenje, da vedno gre za prekršek ne pije vode.

Če ti signalizacija veli da moraš na nekem izhodu pač zapustiti krožišče... potem je nadaljevanje vožnje prekršek.

Če bi policisti, namesto da se za obcestnimi grmi skrivajo in lovijo une k za 10km/h prekorači jo omejitev na regionalki, stali v enem prometnem krožišču in dosledno kaznovali vsak prekršek... Bi verjetno 'nabrali' precej več proračunskih sredstev.

Ne toliko zaradi teh ki se egoistično vozijo po zunanjih pasovih, ampak bolj unih ki ne uporabljajo smernikov kot je treba (ne za vstop, ne za izstop) ter še posebej vseh budal ki gladko prečkajo zunanji pas brez da bi ga prej menjali. Pa nekaj malega onih ki odvzemajo prednost (ampak tile velikokrat to storijo zaradi onih ki se vozijo po zunanjem pasu in/ali ne uporabljajo smernikov).

Neka posebna pasma idiotov so po uni ki menjajo pasove v turbo krožiščih.
Life is as complicated as we make it...

c23po ::

Pithlit je izjavil:

c23po je izjavil:

Že 2. odstavek, ki sicer narekuje uporabo notranjega pasu, predvideva situacijo, ko pasu ni mogoče zamenjati. Zato trdo tolmačenje, da vedno gre za prekršek ne pije vode.

Če ti signalizacija veli da moraš na nekem izhodu pač zapustiti krožišče... potem je nadaljevanje vožnje prekršek.

Če bi policisti, namesto da se ...

Še enkrat: trdo tolmačenje, da je po 66. členu vožnja po zunanjem pasu vedno prekršek ne drži, saj zakon predvideva, tolerira in celo veleva to možnost.

Bogatenje debate s frustracijo s policaji inkasanti nima smisla in ne pomaga pri razjasnjevanju ali gre za prekršek.

Vsekakor ti želim čimprejšnjo vrnitev med licencirane voznike. Srečno na izpitu!
Računalniki nimajo spominov.

c23po je izjavil:

Pithlit je izjavil:

c23po je izjavil:

Če bi policisti, namesto da se ...

Še enkrat: trdo tolmačenje, da je po 66. členu vožnja po zunanjem pasu vedno prekršek ne drži, saj zakon predvideva, tolerira in celo veleva to možnost.

Bogatenje debate s frustracijo s policaji inkasanti nima smisla in ne pomaga pri razjasnjevanju ali gre za prekršek.

Vsekakor ti želim čimprejšnjo vrnitev med licencirane voznike. Srečno na izpitu!

1. Jaz ne omenjam vožnje po zunanjem pasu. Beri še enkrat kaj sem napisala. Ne se za brezveze razpočit.
2. Imam povsem veljaven izpit. Pa nobene pike na njem.
3. Hvala za izrečene želje, se bom potrudila da ga s prve opravim. Inštruktorica je zelo pozitivno optimistična.

Dzombic ::

Dajmo se prosim vrnit nazaj k temi in si izmenjat izkušnje, ženske vas tak obracajo pa motajo okoli, da to ni vec normalno. Mora poštar YouTube channel odpret.

Komu ni bil moj post jasen. 20let nazaj je zdravnik odlcoil, če si pod vplivom. Danes odloča policija in druge zakonodaje. Edino, da mu vlijes sintetični urin, ki ga hranis s seboj v vozilu, da se nabavit iz tujine. Kri pravijo policisti da je bolj merodajalna, in da je urin bolj kot ne samo dodatek, moje mnenje je da to ni res. Jemanje krvi se mi zdi bolj invazivno v telo, nevem, kaj pravijo nasi forumski pravniki, ce bi se dal izmazat samo z urinom, ker vemo kako dolko traja da scistis naravne stvari iz telesa. Vcasih je bilo tako, da na katerem vozilu, so te ustavili, si za tisto kategorijo izgubil voznisko, mene so ustavili na mopedu, nesmem vozit nicesar, samo kolo in rolko, v bistvu nic kaj gre preko 25 km/h, vse se zablokira.

Dzombic je izjavil:

nesmem vozit nicesar, samo kolo in rolko, v bistvu nic kaj gre preko 25 km/h, vse se zablokira.

Pravilno.

Tema je drugače "ponovno opravljanje vozniškega izpita", ne pa "zakaj zadeti poštarji ne smejo upravljati z vozili".

enavlaka ::

Pri testiranju THC se gleda samo metabolite, ne pa aktivne količine.
Ena tožba je že padla zaradi tega. Kaj so ugotovili pri tebi pa sam bog ve

Meizu ::

c23po je izjavil:

Ne fantaziraj, preberi si ponovno kdaj in samo kdaj je vožnja po zunanjem pasu dovoljena. Lahko pa poskusiš pred policistom, pa mu argumentiraj po svoje kaj tebi pije in ne pije vodo.

Nisem videl v življenju kapsla, ki je težil folku na zunanjem pasu.

Pa bi morali. Edini razlog zakaj se to ne počne je, ker vas je preveč takih, ki nimate pojma kako skozi krožišča vozit in če bi vas bilo treba vse pohapsit in podelit pozive za vplačilo v državno blagajno bi bilo treba Ljubljano zaradi gužve zapret za 2 meseca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Dej ne pretiravej

enavlaka je izjavil:

Dej ne pretiravej

V bistvu ne pretirava. Zelo malo folka ve kdaj v krožišču smernike uporabljat in kdaj pasove menjat (pa kako).

Tudi glede na to kako vztrajno se vleče ta debata o zunanjem pasu.

Me prav zanima kolko se vas zapelje še en krog naokoli če ne morete pasu zamenjat tko kot je treba. Jaz ga junaka še nisem videla (sem pa videla tako une ki se ustavljajo, kot une ki odvzemajo prednost in sečejo pasove).

Vsak voznik misli, da je najboljši. Iz tu izhaja ves problem

enavlaka je izjavil:

Vsak voznik misli, da je najboljši. Iz tu izhaja ves problem

Obstajajo pravila v prometu, ki se jih moramo vsi držati. Tu ni prostora za neke debate in razpredanja kaj se komu zdi. Je zakon in kot tak mora biti upoštevan. Na žalost policisti to slabo spremljajo, zato pa je tudi pri nas takšen teksas kot je. Malo so se izboljšali na AC kjer zdaj vsaj občasno stavijo npr. radarje na gradbene cone.

Vsak policist in sodnik si zakone tolmači po svoje

T440 ::

enavlaka je izjavil:

Vsak policist in sodnik si zakone tolmači po svoje

Ne.
Si pa marsikak zapohanček rad prigovarja, da je vse OK, če z malo travce v riti sede za volan.

nejc_nejc ::

Razlozite mi prednost dveh pasov v klasičnem rondoju z izvozi na 20 do 30m.

tony1 ::

Kot se je naučil moj prfoks, ko je šel 30 let nazaj v Francijo: tam je red in na zunanjem pasu gredo vsi dol na prvem izvozu. Na zunanji pas se nikoli ni treba vrivati, ker tam nihče ne kampira. Potem tudi ni problem, če so rondoji majhni (kot pri nas), ker niso kar po defaultu premajhni (kot pri nas, praviloma) so.

Zato smo pro nas začeli na veliko delati turbo rondoje, lahko so manjši, pa še neznanje vožnje v njih ni problem.

(Delati velike rondoje za vsak drek je, po drugi strani drago. Ko so ti prišli v modo v Italiji, se je pri nas take prakse zaradi višjih stroškov davkoplačevalcev opisovalo kot mafijske.)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Meizu je izjavil:

c23po je izjavil:

Ne fantaziraj, preberi si ponovno kdaj in samo kdaj je vožnja po zunanjem pasu dovoljena. Lahko pa poskusiš pred policistom, pa mu argumentiraj po svoje kaj tebi pije in ne pije vodo.

Nič ne fantaziram. V 2. odstavku lepo piše kdaj vse je vožnja po zunanjem pasu dovoljena, zato ne drži, da je to vedno prekršek. To si trdil, s tem se ne strinjam.

c23po je izjavil:

Meizu je izjavil:

c23po je izjavil:

Nič ne fantaziram. V 2. odstavku lepo piše kdaj vse je vožnja po zunanjem pasu dovoljena, zato ne drži, da je to vedno prekršek. To si trdil, s tem se ne strinjam.

V bistvu je trdil tole:

Meizu je izjavil:

Kroženje po zunanjem pasu je de-facto prekršek, razen če signalizacija ne določa drugače.

Dejmo mal bolj sledit temi pa mal manj konflikte iskat.

nejc_nejc je izjavil:

Razlozite mi prednost dveh pasov v klasičnem rondoju z izvozi na 20 do 30m.

Kdor gre na prvem izvozu ven, gre na zunanji pas. Ostali na notranjega.
Kdor gre na drugem ven, se na prvem izvozu (oziroma med prvim izvozom in prvim 'uvozom') prastavi iz notranjega na zunanji pas. In tako naprej. Tako promet teče z minimalnimi motnjami pretočnost za vse.

Privzemam da označbe ne dovoljujejo vožnje po zunanjem pasu od prvega izvoza naprej. Ker v tem primeru pač veljajo druga pravila.

Če si v Italiji pa mal pomahaš in z rokami pokažeš kaj bi, pa te praviloma spustijo naprej. Sam tm dostikrat iz enopasovnega krožišča naredijo 3.

JanK ::

Pithlit je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Kako sploh vozis ne da bi poznal to pravilo? Mislim da ti fuknejo krizisce brez znakov je bosa sam desno pravilo je pa osnova

Pokaži tako križišče na mspsu v slo.

Nevem kje je, ce sploh. Mogoce kaksne stranske ulice sam se te majo znake. Mal zgorej je slika.
Jaz ga se nisem videl v lajfu pa sem dal ze velik sveta okol.

Sej je en kup takih kršič... Pejte mal se po podeželju vozit. Max kar vidiš je znak za križišče 150m prej (kar je več kkr je avto na sliki oddaljen), sam še to je redko.

Slucajno naletel na to temo. To krizisce je v Murglah https://maps.app.goo.gl/ExGayLxnk2QB8De... Je pa slabo oznaceno, ker bi v resnici rabil se znak za potek prednostne ceste - zavije v levo.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JanK ()

JanK je izjavil:

Pithlit je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Kako sploh vozis ne da bi poznal to pravilo? Mislim da ti fuknejo krizisce brez znakov je bosa sam desno pravilo je pa osnova

Pokaži tako križišče na mspsu v slo.

Nevem kje je, ce sploh. Mogoce kaksne stranske ulice sam se te majo znake. Mal zgorej je slika.
Jaz ga se nisem videl v lajfu pa sem dal ze velik sveta okol.

Sej je en kup takih kršič... Pejte mal se po podeželju vozit. Max kar vidiš je znak za križišče 150m prej (kar je več kkr je avto na sliki oddaljen), sam še to je redko.

Slucajno naletel na to temo. To krizisce je v Murglah https://maps.app.goo.gl/ExGayLxnk2QB8De... Je pa slabo oznaceno, ker bi v resnici rabil se znak za potek prednostne ceste - zavije v levo.

Mislim... tko je no... Moja inštruktorica bi te nahrulila da je to itak jasno ker imaš desno in naravnost jasno označeno da gre za slepi ulici. Torej ne moreta biti prednostni.

Tko kot je mene ko je bila tiho, in sem jaz v Y križišču sledila poteku asfalta (uno ko hodiš kako so ceste 'štukane') pa sem hitro dobila zlo glasno lekcijo da to ne more bit prednostna cesta, ker ima stop znak. Valda ima povsem prav, sam jaz pač nisem gledala, na vaški cesti široki glih za en avto, še znakov namenjenih kontra vozečim (pa v nobenem primeru nisem naredila nič narobe, razen tega da sem šla kontra njenim neizrečenim željam :))).

Kdor se dere v službi, je za na terapijo.

Nekega dne ji bodo otroc šli v avstralijo in jih ne bo nazaj, kričalkaTM pa ne bo vedela zakaj. Pol bo pa s tem težila v službi nesrečnikom na levem zicu... :))

vke4XC ::

Domnevam, da gre za nekoliko militantnejši pristop, da se močneje zapeče v podzavest, ker lepa beseda se prehitro pozabi. Jebiga, svet ne stoji samo zadnjih 10 let.

Inštruktorji in izpitna komisija ima zelo rada militantni pristop, ja. Jaz sem sicer mnenja, da to samo povzroča dodatno zmedo pri kandidatih, je pa seveda odvisno od posameznika - nekateri to hendlajo, nekateri ne.

Križišče iz zgoraj pripetega linka - tam ni nobenega problema, so priključki jasno označeni s prometnimi znaki za neprednostno cesto.

Moja inštruktorica bi te nahrulila da je to itak jasno ker imaš desno in naravnost jasno označeno da gre za slepi ulici. Torej ne moreta biti prednostni.

Ni toliko težava v prednosti, temveč v potencialni enakovrednosti ceste. V Sloveniji imamo žal veliko preveč primerov šlampasto postavljenih prometnih znakov. Imamo križišča, kjer prometna signalizacija povsem manjka in se ne ujema s talnimi označbami, imamo primere, kjer prometna signalizacija sicer je postavljena, a se ponovno ne ujema s talnimi označbami in povzroča dodatno zmedo (pa čeprav velja pravilo, da prometna signalizacija prevlada nad talnimi označbami in same talne označbe brez prisotnosti prometnih znakov nimajo veljave). Imamo križišča, kjer prometna signalizacija je postavljena, a 50m v notranjost priključka (kar seveda pomeni, da vozila na drugi cesti avtomatsko predpostavljajo, da velja desno pravilo, ker iz njihove strani prometni znak ni viden), pa do pomembnega pomanjkanja talnih označb še posebej v večpasovnih krožiščih, kjer sicer talna označba dovoljuje možnost zapuščanja krožišča iz notranjega pasu (kar je razmejeno s polno neprekinjeno črto ob izvozih). Imamo omejitve hitrosti, ki se nikoli ne končajo, ker so pozabili namontirat znak za prekinitev, križišča, ki bi to razveljavil pa ni naslednjih par km...

Potem pa težave z vozniki, ki recimo ne spoštujejo niti osnovnega pravila (kar velika večina sploh ne ve), da v primeru slabe vidljivosti manjše od 50m velja splošna omejitev hitrosti vožnje na 50kmh. Ogromno situacij je, ki v praksi izpadejo drugače, kot to velevajo pravilniki, predvsem zaradi pomanjkanja kontrole (še posebej nadzora nad postavljanjem prometnih znakov) in pomanjkanja odgovornosti v primeru tovrstnih napak. Zato pa imamo takšno zmedo in en kup interpretacij po lastnih presojah. Fali nam Ordnung und Disziplin.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Magic1 ::

Ne vem, od mojega izpita so že desetletja pa se še danes spomnim, ko je ištruktor povzigil glas. 99.9% ostalih zadev iz tistega časa je že šlo v pozabo.
Magic

Predvsem je to posledica pomanjkanja pedagoške izobrazbe pri učiteljih vožnje. Ti si lahko učitelj vožnje s 5. stopnjo izobrazbe. Razen tisto malo pedagogike (pedagoška psihologija ter didaktika), ki se jo obravnava med samim teoretičnim izobraževanjem na AVP ti ljudje večinoma nimajo nobene realne povezave s pedagoškim procesom. Zato pa delujejo bolj "po kmečko" in kakor so vajeni.

fikus_ ::

Meizu, res ne vem za to pravilo ( ki recimo ne spoštujejo niti osnovnega pravila (kar velika večina sploh ne ve), da v primeru slabe vidljivosti manjše od 50m velja splošna omejitev hitrosti vožnje na 50kmh.)

Mi lahko linkaš uraden zapis?
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zprcp 47. člen, točka 4

Meizu je izjavil:

Predvsem je to posledica pomanjkanja pedagoške izobrazbe pri učiteljih vožnje. Ti si lahko učitelj vožnje s 5. stopnjo izobrazbe. Razen tisto malo pedagogike (pedagoška psihologija ter didaktika), ki se jo obravnava med samim teoretičnim izobraževanjem na AVP ti ljudje večinoma nimajo nobene realne povezave s pedagoškim procesom. Zato pa delujejo bolj "po kmečko" in kakor so vajeni.

Sej kaj pa učijo danes pedagoški? Verjetno strogost glih ni več in. Brez primerne autoritete je večino poučevanja veliko manj vredno.
Magic

fikus_ ::

Meizu je izjavil:

Zprcp 47. člen, točka 4

Hvala.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Magic, naučijo se, da kričanje ni enako strogosti in le strogost ni avtoriteta.

Magic1 je izjavil:

Meizu je izjavil:

Sej kaj pa učijo danes pedagoški? Verjetno strogost glih ni več in. Brez primerne autoritete je večino poučevanja veliko manj vredno.

Neumnost. Avtoriteta nima nič veze s hripavim glasom.

No, zdaj zahajate v absurdnosti - ni, da bi mislili, da zdaj moraš pa delati kar sklece ali teči 10km v polni šoferski opremi:D

Sem poskusil samo raložiti, bom drugič raje tiho, ker se po let 2015 (bolj točno kot 2020) začne obmetavanje z drisko za vsako povprek postavljeno dlako.

Pozabite. Inštruktorji so patriarhalni opresorji!!1111enaena

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vke4XC ()

Nobena skrajnost ni prava. Da se ištruktor dere za vsako malenkost je narobe. Da pa ne povzdigne glasa nikoli pa tudi ni ok. Moj je le parkrat povzignil glas/bistvo spremenil ton in to je ostalo. Pač resna zadeva more bit zelo resno dostavjena, drugače kot vsaka malenkost.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

A se Pithlitina inštruktorica potem "dere za vsako malenkost"? Tudi ona ima ljudi, katerim odgovarja. Tudi Nikine inštruktorice...

Meni je vseeno, kako imate, ampak tisti, ki res ne premorete niti malo pritiska, dajte, prosim, zapisat na forumu, kdaj boste vozili, da se ostali poskušamo izogniti.

Prometna psihologija npr. obravnava med drugim tudi sopotnike in se dotakne problematike, kako moteč dejavnik je lahko sopotnik, če moti proces vožnje vozniku. Četudi je naloga učitelja vožnje, da kandidata uči odgovornosti in predvsem osnovnih načel vožnje v prometu (varna vožnja) to ne pomeni, da lahko zanemari negativne posledice, ki jih lahko prinese obmetavanje s preveč informacijami na agresiven način komuniciranja. Če ima izkušen voznik med vožnjo težave s senzorično deprivacijo ima kandidat med vožnjo ravno nasproten problem - senzorično preobremenjenost. Retorično agresiven učitelj vožnje pri veliko kandidatih pripomore k dodatni senzorični preobremenjenosti, kar lahko nehote poslabša vožnjo kandidata. Efekt je torej ravno nasproten od željenega. Premalo učiteljev se tega zaveda in preveč stavijo na militantnost. Realnost pa tiči v tem, da se je treba navadit asertivnega pogovora. To velja tudi za ostale poklice in nasploh odnose z ljudmi.

Asertivni pogovor = osnova pedagoškega procesa.

Ok, bodo vas asertivno obravnavali, ne dvomim, da skoraj toliko kot Niko.

Magic1 je izjavil:

Nobena skrajnost ni prava. Da se ištruktor dere za vsako malenkost je narobe. Da pa ne povzdigne glasa nikoli pa tudi ni ok. Moj je le parkrat povzignil glas/bistvo spremenil ton in to je ostalo. Pač resna zadeva more bit zelo resno dostavjena, drugače kot vsaka malenkost.

Le zakaj se tega tudi folk na forumu ne drži?

A sem kje napisala da se dere? Da je to nonstop? Da sem jaz drugače super duper kandidatka ki jo je sam tokrat pihnila mimo? Nisem. Sam vsi ste se v to zapičili in žensko pribili na križ.

Mater kolk morate bit nesigurni sami vase v lajfu da vas take malenkosti spravijo v takšne obrate.

Drugače ima dotična inštruktorica najvišji delež uspešno opravljenih izpitov v regiji (izpitni center). Ampak ja, keyboard warrior-ji par excellence. Ena sama žalost.

Meizu je izjavil:

Prometna psihologija npr. obravnava med drugim tudi sopotnike in se dotakne problematike, kako moteč dejavnik je lahko sopotnik, če moti proces vožnje vozniku. Četudi je naloga učitelja vožnje, da kandidata uči odgovornosti in predvsem osnovnih načel vožnje v prometu (varna vožnja) to ne pomeni, da lahko zanemari negativne posledice, ki jih lahko prinese obmetavanje s preveč informacijami na agresiven način komuniciranja. Če ima izkušen voznik med vožnjo težave s senzorično deprivacijo ima kandidat med vožnjo ravno nasproten problem - senzorično preobremenjenost. Retorično agresiven učitelj vožnje pri veliko kandidatih pripomore k dodatni senzorični preobremenjenosti, kar lahko nehote poslabša vožnjo kandidata. Efekt je torej ravno nasproten od željenega. Premalo učiteljev se tega zaveda in preveč stavijo na militantnost. Realnost pa tiči v tem, da se je treba navadit asertivnega pogovora. To velja tudi za ostale poklice in nasploh odnose z ljudmi.

Asertivni pogovor = osnova pedagoškega procesa.

To ti pa sam zaploskam lahko. Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

"Sam vsi ste se v to zapičili in žensko pribili na križ."

Kot da ste samo ženske vse kar je na svetu... :| Jao, tvoja percepcija vsega je tudi ene tolk sfaljena kot od une inštruktorice. 8-O

Jebala nas ta ženska v živ mozag... :D

A mu bo kdo razložil kolk je mimo ustrelil?

Mimo streljaš ti v tvoji interpretaciji: na križ pribijamo vse kretene (žensk je bilo vsaj v mojih časih med iunštruktorji zanemarljivo malo), ki s pozicije avtoritete ubijajo (praviloma mlade, kar je še slabše) ljudi, na katere naj bi prenašali znanje. To ni normalno, konec. Jaz tudi na moje stranke ne vpijem, pa dnevno kidam drek za njimi in jih učim hoditi, ker sami ne samo ne znajo, niti nočejo znati...

Tvoja interpretacija, da smo navalili nanjo ko svinje na buče samo zato, ker je ženska, je izkrivljena. Kot bi na svet gledal čez pobarvano šipo. Jao.

P.S.: Ker se ravno zaje6avamo, dam zraven še Ribičevo iz Kajmak in marmelada:
(ironično oponaša ljubeč ton Đurota): "Špeli, špeli..." :D
(preide v agresijo, že čisto vsakdanjo, naveličana moške podvrste... ha, če ne bi bilo teh descev na svetu, bi bili že na Marsu... in nazaj!!): "... kreten!" ;((

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Še dobro, da ni noben omenil kako ene policajke kompenzirajo :))

Kje pa upamo, nas bojo vse postrelile pred ta prvim Mercatorjem :P

nejc_nejc ::

Po novem bodo uvedli dodatni zaslon na armaturi, na instruktorjevi strani, da se izognejo neprijetnim vprašanjem vezanih na odnos učenec učitelj.
Opažajo, da prihaja do neljubih situacij med vožnjami.

vir

tony1 je izjavil:

Tvoja interpretacija, da smo navalili nanjo ko svinje na buče samo zato, ker je ženska, je izkrivljena.

Jaz tega nisem nikjer zapisala. Niti nikjer nisem zapisala da sam ženske pribijate na križe. Ne vem od kje tebi to, razen iz površnega branja.

Napisala sem da ste _mojo inštruktorico_ (ker gre za _mojo_ izkušnjo) pribili na križ zaradi enega osamljenega dogodka ki sem ga izpostavila, brez da bi imeli kontekst ki di to opravičeval.

Ne verjameš? Pejd nazaj še enkrat prebrat.

A sem kje napisala da se dere? Da je to nonstop? Da sem jaz drugače super duper kandidatka ki jo je sam tokrat pihnila mimo? Nisem. Sam vsi ste se v to zapičili in žensko pribili na križ.

Pazi se časov, ko bodo take poste moderatorji brisali, pisati bi moralo: osebo, ki se počuti ženska. Dokler ne bo tega, ne bo demokracije tle... :D

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

Pazi se časov, ko bodo take poste moderatorji brisali, pisati bi moralo: osebo, ki se počuti ženska. Dokler ne bo tega, ne bo demokracije tle... :D

Aja tebe je zmotilo to da sem svojo inštruktorico kao označila za žensko? Mal težko bi jo označila za karkoli drugega (jo namreč poznam od kar pomnim, in se nikoli ni imela za karkoli drugega)... Se opravičujem za zmedo.

a) nakladaš, prej pa ženske sploh kao nikjer ni bilo ;)

b) tam piše ženska, ker je seveda tebi jasno, da če bi bil inštruktor, bi ga cel forum božal. To si hotela povedati. Sej se že poznamo, no. :|
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo ima prednost v takem križišču (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19438744 (24602) FrRoSt
»

Vožnja v krožišču - razlike (strani: 1 2 3 )

10218472 (16214) MrStein
»

Krožišča (strani: 1 2 3 4 5 )

21664354 (58248) GrimReaper
»

Krožno križišče - prednost (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18360609 (56562) floyd1
»

Rondo Tomačevo s semaforji? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10530272 (26661) ThinkPad

Več podobnih tem