Forum » Zvok in slika » TV & Speakers?!
TV & Speakers?!
Golden eye ::
Rad bi priklopil zvočnike na televizijo. Vendar televizija ima samo 2 činč izhoda (levi in desni kanal). Rad pklopu zvočnike gor, ki ima samo prikjluček "bananco". Zdej me pa zanima a obstaja tak adapter oz. kabel ki ti pretvor iz dveh činčov (Levi,Desni) v "banaco" in KJE ga lahko kupim?
- spremenil: Golden eye ()
Gapi ::
Činč konektor je mogoče tukaj mišljen bolj za povezavo na domači Hi-Fi sistem razen če v navodilih ne piše drugače. Mislm rabš met nek ojačevalnik za zvočnike če hočš poslušat zvok iz tistih dveh činčev ker na činčih je ponavadi izhod 2Volta ki je ravno dovolj da pride v ojačevanik da jih ojača na teh tvojih "100 Wattov " za prklopt zvočnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če bi pa bile pa banance pa ni problema ker bi pol imel že TV vgrajen nek osnovni ojačevalec cca 5-10W za poganjat manjše zvočnike,da nebo pomote z 10 Wati izhodne moči lahko ti prklopš kr velke zvočnike z zelo velikim izkoristkom in bojo dobr delal.
lp Gašper
P.S. Nazivne moči in izhodne napetosti so napisane iz glave tako da ne me držat za besedo.
lp Gašper
P.S. Nazivne moči in izhodne napetosti so napisane iz glave tako da ne me držat za besedo.
No person is rich enough,to buy back his past.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585955 (25284) | Dominator |
» | GTA V - PS 3 IN XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13483 (12591) | opeter |
» | Optični kabel z činč izhodomOddelek: Zvok in slika | 4885 (4611) | Igi.M |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8537 (7932) | opeter |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2370) | Cjek |