» »

GTA V - PS 3 IN XBOX 360

GTA V - PS 3 IN XBOX 360

1
2
»

xsum1 ::

ok se pravi to za 14€ + tistega za 5.90€ kar si objavil darwin? Šele zdaj se mi je link pokazal na telefonu. Video pa ne vidim. Bo treba s pcja pogledat.

xsum1 ::

ok, fantje. takšni so priklopi na našem xboxu


zdaj pa ne vem, tisto z darwinovega posta, a/v kabel, tisti del gre v xbox kam pa tisti beli in rdeči kabel? oni drugi vem da gre v monitor...

pa za zvok priključek enako..kam to vklopim v xbox? tam ko je polnilec? ker samo polnilec ima takšni okrogli "luknji" kot jih ima tisti avdio priključek..tako da ne vem, ali se polnilec potem daje ven? in kako dolgo potem xbox drži napolnjen za igranje? pa se ga lahko prestavlja, ko imaš že vse inštalirano in prestavljeno (odklaplja kable)?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xsum1 ()

xsum1 ::

DarwiN je izjavil:

Oboje rabiš... :) Tista dva moška činča pri AV kablu vtakneš v ta črn adapter, tako da ti ostane en mama vhod. V tega pa nato vtakneš tisti zeleni kabel od računalniških zvočnikov.



razumem zdaj. samo a ne bo ta A/V kabel predebel? ker v tem videu vidim da mora original plastiko dol vzeti, da ima lahko oba dva kabla noter tega a/v + hdmi



DarwiN je izjavil:

Pa naj ti potrdijo pri goblinu, da je ta audio adapter primeren za te moške činče na av kablu. Torej ta kombinacija.. Ker na slikah ni 100% razvidno... Ziher je ziher. ;)



ćinči na tej strani so pa takšni


bo pasalo?

DA Ne naročam prej preden sem 100%

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xsum1 ()

DarwiN ::


Tole zgoraj so recimo eni klasični moški činči, ki gotovo pašejo v to našo zadevo spodaj:


Zdaj, pri tem goblinovem A/V kablu (morda je slika samo simbolična in v resnici sploh niso takšni činči) so pa malo drugačni činči, ki se vedno bolj ožajo:


Zato sem ti rekel, da bi se jaz prepričal pri goblinu, če je vse skupaj kompatibilno... Razen če ti zna kdo drug tu na slo-techu na hitro potrdit.. Jaz ti ne znam.

razumem zdaj. samo a ne bo ta A/V kabel predebel? ker v tem videu vidim da mora original plastiko dol vzeti, da ima lahko oba dva kabla noter tega a/v + hdmi


Saj HDMI kabla ti sploh ne boš uporabljal... Prek tistega A/V kabla gre slika v monitor in zvočni del na zvočnike.. In to je to... Ne vem kam imaš HDMI speljan na tisti svoji sliki.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

xsum1 ::

hmdi imam zdajle na LCD tvju. Sicer itak vidim, da je v Celju ta trgovina in bomo kar tam vprašali, ko bomo kupovali tale dva priključka. Tako da hvala za vso pomoč vsem tukaj, še posebej tebi, Darwin.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xsum1 ()

Reaper ::

Kot so ti že povedali, rabiš ta av kabel, ki je na sliki. Jaz sem ga naročil preko ebaya in je prišel identičen kot je ta, to vklopiš v konzolo, vga, se pravi modri konektor od ekrana pa na moški vga konektor na av kabel. Potem sem v goblinu kupil malo drugačen kabel za zvok, ki je na eni strani imel 2 činča, na drugi pa 3.5mm ženski vhod (notri pašejo slušalke, računalniški zvočniki itd...). Zadeva je na računalniškem zaslonu z vga priklopom delovala brezhibno, tako da se splača to zadevo vzeti.

opeter ::

opeter je izjavil:

Za zvok (če želiš poslušati zvok preko zvočnikov/slušalk itn.) pa rabiš tole:
 Xbox 360 Audio Adapter

Xbox 360 Audio Adapter



Tole deluje, ker ga imam/uporabljam tudi sam.
Samo pa rabiš dodatno še tisti činč-džek kabel in pretvornik, katere slike je prilimal Darwin.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gamepad (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
666539 (2553) Gagatronix
»

prosim za pomoč pri nakupu igralnega ploščka

Oddelek: Kaj kupiti
234500 (2713) scenic16
»

Xbox360 na PC Monitor

Oddelek: Konzole
51913 (1818) modelno1
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988199957 (77130) radovednik
»

RCA adapter

Oddelek: Zvok in slika
51244 (1121) musicgreat

Več podobnih tem