» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

Temo vidijo: vsi
««
45 / 45
»
»»

krepelce ::

Tole vam bo mogoče všeč:

Če koga zanima povezava SDSa in fašizma, je tule lepo utemeljeno:
https://slo-tech.com/forum/t807066/p8658061#p8658061

gen Maister ::

Malce me čudi, da nihče še ni omenil gamsa!?? Ali slovenske jezikovne arene.

https://arena.cjvt.si/sl/chat
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

krepelce ::

gen Maister je izjavil:

Malce me čudi, da nihče še ni omenil gamsa!?? Ali slovenske jezikovne arene.

https://arena.cjvt.si/sl/chat

Ker bojkotiramo strani, ki kršijo GDPR in poizkušajo izsiliti strinjanje, čeprav je zaradi vsiljenega načina privoljenje
nelegalno pridobljeno in ne velja, ne samo to, celo dokazujejo, da je nelegalno pridobljeno, bi bilo bolje, če sploh ne bi
spraševali za privoljenje. Jih pa z užitkom prijavimo, to pa ja.
Če koga zanima povezava SDSa in fašizma, je tule lepo utemeljeno:
https://slo-tech.com/forum/t807066/p8658061#p8658061

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

8-O
Daj mi ti tole malo bolj po kmečko razloži, kaj točno kršijo in kako kršijo!?? Katere podatke mi kradejo in kako!? Preko katere črke zakona GDPR!??

Saj zdaj me pa že tako dobro in tako dolgo poznaš, da veš in razumeš, da sem jaz malo bolj kmečki človek!!? :)):)):))

pujsekpepe ::

deepsick je izjavil:

EU GDPR Chat

(Nastaja) evropska alternativa ChatGPT
Moči za evropskega pomočnika umetne inteligence sta združila Lars Kolind in Frits Lyneborg. Reče se mu GDPR - Chat.

* Kakšna je razlika med GDPR-Chat in ChatGPT
>>Naš sistem zna vse, kar večina uporabnikov potrebuje: poiskati cene izdelkov, oceniti, koliko listavcev je v gozdu, narisati sliko.. Skratka vse običajne stvari, ki jih danes omogoča umetna inteligenca.<<

GDPR-Chat po besedah Larsa Kolinda ni nujno najboljši, je pa dovolj dober. Ključno je, da evropskim uporabnikom ponuja varno okolje za uporabo umetne inteligence.

>>Ne trdim, da je boljši od drugih. Trdim le, da je dovolj dober. Če je dovolj dober zame, jaz pa umetno inteligenco uporabljam za vse, potem je dovolj dober tudi za 99 odstotkov drugih uporabnikov umetne inteligence na Danskem.<<

Frits Lyneborg pa doda: >>Če ChatGPT vprašate za recept za lazanjo, bešamel ne bo nič boljši samo zato, ker je OpenAI predstavil nov premijski model. Tako pač to ne deluje.<<

But why?
Imas venice AI ki je kar ok alternativa sicer so to ze samo po sebi oskubljeni AIji.

Evropa je v nekem mracnem srednjem veku.

deepsick ::

pujsekpepe je izjavil:

But why?
Imas venice AI ki je kar ok alternativa sicer so to ze samo po sebi oskubljeni AIji.

Evropa je v nekem mracnem srednjem veku.

Kako, zakaj? A meniš, če bi mu bilo namesto 'gdpr chat' ime 'še en pomankljiv EU llm', da ne bi toliko izpostavljen in bi imel manj možnosti na kakšno politični 'naklonjenost' in 'dobrohotnost'? Hmm... V redu ti to razmišljaš, sam ne bi na to niti pomislil... Pa zdaj, ko si že izpostavil, pa morda res...

pujsekpepe ::

Vprasanje je kdo to placuje ker uporabljal ga itak ne bo nihce. Mogoce spet posli z euro birokrati kjer je necak od necaka dobil posel. Tko kot tisti evropski excel katerega ime sem ze pozabil.

deepsick je izjavil:

c23po je izjavil:

EU GDPR chat: podpirajo tudi slovenščino na uvodni strani. Pobarajo po dostopnih podatkih, ki so roko na srce zelo ohlapni, s starostjo vred. Nato ti sporočijo:
Odziv je bil neverjeten - toliko ljudi želi k nam, da najprej moramo povečati zmogljivosti. Vaša prijava je shranjena in žal vas še ne moremo sprejeti. Obrnili se bomo takoj, ko bo vaš vrstni red.
Honey pot za nabiranje podatkov?

Sam sem se prijavil, seveda z obskurnim email naslovom, v bistvu je že 20+ let disposable, prestal več spam ofenziv, zdaj pa tako ponudnik v veliki večini prefiltrira. Ostali podatkov niti ne moreš vpisati - tudi bistveni niso, karkoli to že komu pomeni.

Kaj bi lahko ti tole malo še drugače povedal in razložil!?? V kaj si se splog prijavil 20+ in kaj se zgodilo in se dogaja!??

BorutO ::

Ko rečeš aiju, da ti na besedilo pesmi kopira iz tiste strani, pa reče, da tega ne bo naredil zaradi avtorskih pravic. In to vsi AIji...

deepsick ::

Malo verjetno, daj primer, še z veliko večjimi stvarmi ni bilo problema, sicer pomagaj 'ročno', če captcha.

gfus ::

pisanje promptov dela čudeže
en velik problem ai je še vedno halucinacija, izmišljanje stvari. po novem začnem vsako nalogo, da mu rečem, samo povej, če ti je jasno, če ti kaj ni jasno mi povej, da ti priskbrim dodaten info. torej začneš pogovor, da dvomi v sebe. in potem naredi veliko bolje. ponavadi vedno reče, da mu kaj ni jasno. ai je tako narejen, da ga ti vodiš, razen če vidi, da nimaš pojma ( da si mu dal pomankljiv info) si začne izmišljevat

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gfus ()
««
45 / 45
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anthropic opozarja, da se bo umetna inteligenca kmalu sama izboljševala (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5211542 (6818) c3p0
»

Applovo Siri bo poganjal Googlov Gemini

256121 (4888) bambam20
»

GPT-5.2 je tu (strani: 1 2 )

9011746 (4120) kriptobog
»

O tveganjih in stranskih učinkih se posvetujte s ChatGPT Healthom