» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

««
26 / 26
»
»»

bambam20 ::

Ho, Ho, Ho.

"Microsoft Scales Back AI Goals Because Almost Nobody Is Using Copilot"

Je pa nova verzija Goglove Nano Banane več kot odlična. Ta pa res dela super slike. V tem primeru Sora dela precej slabše slike.

David Mayer ::

Ja, jaz uporabljam copilot občasno, navadno bolj za to, da preverjam odgovore na dronyxove uganke pred in po pimpanju promptov - zato ALMOST nobody ;)

Zgodovina sprememb…

David Mayer je izjavil:

Ja, jaz uporabljam copilot občasno, navadno bolj za to, da preverjam odgovore na dronyxove uganke pred in po pimpanju promptov - zato ALMOST nobody ;)

Sam načeloma uporabljam za delanje slik. GrOK za točno specifične slike ima težavo. Nima pa načeloma težav, da že narejene slike spreminja v 6 sekundne clipe. Tukaj dobro razumevanje in načeloma ne dela napak.

Mi je pa zanimivo, kako zna Nano Banana kar sama izdelat lepo božično ozadje, brez pretirano podrobnih navodil.

Zanimivo je tudi to, da tako Gemnini kot Grok v brezplačnem modleu puščata veliko ustvarjanaj slik.. Medtem kot Open Ai s svojim GPT-jem in Soro je tukaj zelo mačehovski. No bil je. Ne vem, kako je ta trneutek v brezplačni verziji.

Grok, Gemini oz Nano banana pa svetlobno hitro izdeujeta slike, medtem ko je GPT precej počasnejši.

Ko ti bo zmanjkalo nano banane, pošlji prompte na ZS, da uredimo, ker to delijo kot da ni jutri. Saj bo to samo delalo, copy/paste in vračat sliko, dokler bo. Generativne multimedie sploh ne uporabljam, sploh ne vem, kaj bi s tem, nisem umetnik :(

David Mayer je izjavil:

Ko ti bo zmanjkalo nano banane, pošlji prompte na ZS, da uredimo, ker to delijo kot da ni jutri. Saj bo to samo delalo, copy/paste in vračat sliko, dokler bo. Generativne multimedie sploh ne uporabljam, sploh ne vem, kaj bi s tem, nisem umetnik :(

Kaj točno bi uredil? Sam ustvarjam s pomočjo AI slike, ki jih drugače ne bi niti v sanjah.

https://www.deviantart.com/simonsodagos...

Res pa je, da 99% mojih slik prihaja iz sveta He-mana in Gospodarjev vesolja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Joj no! :D

Če ti bo zmanjkalo kapacitet ali bi moral čakati, jaz pa ne in ker tega ne uporabljam in je nekaj pro računov in še api klice in plačane tokene...
Pač več kot trenutno rabim (in multimedije ne bom rabil), samo brez zveze pa tudi ne mislim kuriti - ker nimam ideje, lahko pa podarim, če je zaresen interes, FFS!
Text to speech posnetke že imam nekaj časa, če je potrebno, da me povrnejo v/iz avtističnega transa :-)

Je hec, sem ponudil nekaj umedenih kakijev sosedi, je rekla f*ck off creep!

PS: Vem, da si He-man fan, slike so lepe, jaz samo ne vem, kaj bi z njimi :D

Zgodovina sprememb…

David Mayer je izjavil:

Joj no! :D

Če ti bo zmanjkalo kapacitet ali bi moral čakati, jaz pa ne in ker tega ne uporabljam in je nekaj pro računov in še api klice in plačane tokene...
Pač več kot trenutno rabim (in multimedije ne bom rabil), samo brez zveze pa tudi ne mislim kuriti - ker nimam ideje, lahko pa podarim, če je zaresen interes, FFS!
Text to speech posnetke že imam nekaj časa, če je potrebno, da me povrnejo v/iz avtističnega transa :-)

Je hec, sem ponudil nekaj umedenih kakijev sosedi, je rekla f*ck off creep!

PS: Vem, da si He-man fan, slike so lepe, jaz samo ne vem, kaj bi z njimi :D

No, me veseli, da so ti slike všeč. Lepo to prebrati. Sej slike izdelujem tko za hobi, ker od tega seveda ne bom imel nič in tudi nimam nobenih načrtov. Potrebujem pa lastne slike, da jih lahko dodajam v lastno Fb skupino, kjer pa imam recimo cilj, da dosežem kakšnih 50.000 članov, mogoče še več.

Ta trenutek skupina šteje 11.188 članov, ampak se številka ves čas dviga. Ni slabo,glede, da sem skupino ustvaril konec julija letos.

Žal jaz sicer nisem merilo za všečnost ali ocenjevanje - tako da ima to verjetno negativno vrednost :D

11188 članov - verjetno je to kako 'monetizirano', ni?

dronyx ::

Kar se generiranja slik tiče, se mi zdi, da so včasih delali bolje in precej hitreje. Danes si ne predstavljam, da bi lahko še enkrat ustvaril tak slikarski opus, kot sem ga. :D
««
26 / 26
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GPT-5.2 je tu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
614208 (114) Karamelo
»

Uporaba umetne inteligence korelira s slabšim učnim rezultatom (strani: 1 2 )

787891 (3817) WizzardOfOZ
»

Strokovnjaki za umetno inteligenco postali zvezdniki

477231 (4358) Legon
»

Praktična uporaba AI (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14014404 (4762) Okapi
»

Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29968434 (27813) SambaShare

Več podobnih tem