Forum » Pomoč in nasveti » Paysafe card nemorem se registrirati
Paysafe card nemorem se registrirati

Medic92 ::
Pozdravljeni. Danes sem na petrolu kupil paysafe card listek v vrednosti 25€. Nazadnje sem to metodo plačevanja uporabil mnogo mnogo let nazaj.
In glej ga zlomka....danes hočem zakupit nekaj na eni igri preko google playa....dam možnost plačevanja s paysafecard...nakar me vrže da moram prvo opraviti brezplačno registracijo za paysafecard account. Vse lepo in prav...vnesem podatke, potrdim email nato pa pridem do 6.koraka kjer je treba vpisati tel. številko. Samodejno ti ponudi +386 nato vpisuješ naprej svojo...seveda brez prve števke. No ko pritisnem naprej mi napiše prišlo je do napake poskusite kasneje. Poskusil sem na dveh browserjih, poskusil na računalniku.. Prosil sem tudi par prijateljev in prav tako nemorejo opraviti registracije. Lepo prosim morda kdo pozna rešitev na ta problem?
In glej ga zlomka....danes hočem zakupit nekaj na eni igri preko google playa....dam možnost plačevanja s paysafecard...nakar me vrže da moram prvo opraviti brezplačno registracijo za paysafecard account. Vse lepo in prav...vnesem podatke, potrdim email nato pa pridem do 6.koraka kjer je treba vpisati tel. številko. Samodejno ti ponudi +386 nato vpisuješ naprej svojo...seveda brez prve števke. No ko pritisnem naprej mi napiše prišlo je do napake poskusite kasneje. Poskusil sem na dveh browserjih, poskusil na računalniku.. Prosil sem tudi par prijateljev in prav tako nemorejo opraviti registracije. Lepo prosim morda kdo pozna rešitev na ta problem?

BladE_ ::
napiše prišlo je do napake poskusite kasneje...Prosil sem tudi par prijateljev in prav tako nemorejo opraviti registracije...
Kaj ti tukaj ni jasno? Očitno je neka težava, ki ni na tvojem koncu in bo potrebno poskusiti kasneje!!!!!!!!!
Akcija - Reakcija

Hvala za simpatičen odgovor. Sem kontaktiral support center ki pravi da iz njihove strani ni nič narobe
Zato tudi sprašujem tukaj
Zato tudi sprašujem tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Medic92 ()

val46 ::
poskusi po tisti +386 vseeno vpisat celotno telefonsko številko, se pravi +386 041xxxxxx recimo. Morda bo šlo skozi.

Val poskusil....danes klical celo u dubai....nevejo kaj bi bilo posredovano naprej službi. Tebi pa blade...srečno komentiranje naprej kjer očitno s svojo nevednostjo smetiš po forumih. Vem tudi taki morate obstajati....od nekakšnega filinga morate živeti pa tudi če gre za posmehovanje nekomu drugemu ki ima težavo.

val46 ::
In kje sem se ti jaz posmehoval? Ti si vprašal, jaz sem ti dal predlog kaj poskusit. Če to ni dovolj, pol...ne sprašuj na forumih in pejdi raje vprašat v gostilno za šank. Jaz nisem rekel da bo to pomagalo, lahko pa bi. Ne bi bilo prvič in ne bi bilo nič nenavadnega, ker določene spletne strani, kjer moraš vpisovati svojo telefonsko št. že same od sebe odmaknejo tisto 0 na začetku, in če jo ne vpišeš, ne zaznajo pravilne telefonske številke. Ampak ja, eni raje sprašujete, ko pa ne dobite vsega na pladnju dobesedno, ste pa užaljeni. Še dobro da si ustvaril nov profil tu gor, sam za to vprašat. Na fb,insta in tik toku najbrž ni nihče vedel, pa si mogu še tle poskusit al kaj? Z novim nickom, ker star ni bil dovolj dober?

BladE_ ::
Tebi pa blade...
Sicer ne vem kaj te je tako zmotilo ampak kako naj vem, da si kontaktiral support? Navedel si nekaj dejstev, ki jasno kažejo, da ni težava na tvoji strani in ne razumem kaj si pričakoval? Da bo nekdo, kar rešil tvojo težavo?
Sem šel googlat in ni nobenih informacij na temo o "napaka, poskusite kasneje" ali pa o napaki pri vpsiu tel. št. Na yt lahko najdeš video kako poteka registracija in ni nobene napake/težave pri telefonski številki. Smo pa tudi mi pred nekaj časa ustvarili račun in ni bilo nobenih težav, na dveh telefonskih.
Si pa ravno ustvaril račun ampak obnašaš se kot, da si nekaj več in kaj naj se ti klanjam? Saj vidiš koliko odziva je na tvoje vprašanje...
Akcija - Reakcija