Forum » Loža » willhaben
willhaben
Ales ::
Evo - paranoičen jodlar ni šanse, da da kontakt izven Willhabna, jaz pa se ne morem registrirat. Potem pa se dogovori, če se lahko.
Ne bo šlo očitno. Čeprav, če se prav spomnim, je Slovenija nekoč bila na seznamu.
Ni pa nič paranoičen prodajalec - kar ga ti prosiš je proti vsem priporočilom obnašanja na spletu. Če bi bilo obratno, tudi ti najbrž ne bi hotel poslovati mimo spletne strani, na kateri prodajaš. Vsaj upam...
VelkBla ::
ESim ali pa prosiš kolega naj se "pogovarja" v tvojem imenu, kupiti gresta pa skupaj, da ti ne bo dolgčas. :)
bastadu ::
Se skušam registrirati na willhaben.at, registracija in potrditveni email gre bp, potem ko se pa skušaš prijaviti pa seveda še vedno ni opcije za vpisati slo telefonske in se seveda prijaviti ne da sploh, čeprav sprva zgleda tale sms potrditev kot opcijska, je ne gre nikakor preskočiti ... To ja ne more biti v skladu s kakšno evropsko zakonodajo, da nas takole diskriminirajo. :/
Machete ::
Jaz se normalno loginam in dobim sms kodo.
Account imam od Dec 22.
Account imam od Dec 22.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
bastadu ::
Sem rešil prijavo potem z smstome.com
Imam pa sedaj drug problem, skušal sem objaviti par oglasov, pa so mi vse po vrsti zavrnili, točen razlog pa mi ni znan ... Piše "Unzulässig gewerbliche Anzeigenaufgabe", ampak ne vem na podlagi česa so to ocenili, prodajam izven komercialnih kategorij in nikakor ne prodajam komercialno, je pa res, da so določene stvari pač nove ... Mogoče zato, ker sem jih preveč naenkrat (8 oglasov)?
Imam pa sedaj drug problem, skušal sem objaviti par oglasov, pa so mi vse po vrsti zavrnili, točen razlog pa mi ni znan ... Piše "Unzulässig gewerbliche Anzeigenaufgabe", ampak ne vem na podlagi česa so to ocenili, prodajam izven komercialnih kategorij in nikakor ne prodajam komercialno, je pa res, da so določene stvari pač nove ... Mogoče zato, ker sem jih preveč naenkrat (8 oglasov)?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 111 112 113 114 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1493700 (543) | Djole |
| » | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 114361 (627) | clix |
| » | Google SMS 2faOddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (610) | klasicni |
| » | PayPal ne pošilja SMS kodeOddelek: Programska oprema | 6642 (3446) | OutOfTheBox |