» »

willhaben

willhaben

polozweii ::

Se na avstrijsko bolho Willhaben še uspe komu logirat?
Po novem naj bi na telefon poslali SMS s kodo za logirat vendar koda nikoli ne prispe.

Furbo ::

Ista izkušnja
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Machete ::

Gleich.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zulf ::

Meni je poslalo kodo na mail...

psychoshorty ::

Ravnokar poizkusil.

Kodo dobil takoj.

psychoshorty je izjavil:

Ravnokar poizkusil.

Kodo dobil takoj.

Zaenkrat si tu edini ki naj bi mu poslalo na telefon.
Pri katerem operaterju imaš telefon in ali imaš sklenjeno naročniško razmerje?

acookook ::

Da nimaš kakšen blocker app, ki ti po default blokira njihove SMS, je očetu pri prejšnjem huaweiu blokiralo vse od NLB (tudi 2FA) in posledično ni mogel plačevati preko spleta. Smo to ugotovili po naključju.
.

Laki_ laik ::

In kako bi se naj izklopilo to blokado. Mi je čudno ker imam isti problem. Willhaben sem uporabljal že nekaj let in sem zaradi problemov ponovno naložil aplikacijo in sedaj nikakor da prejmem ta sms z kodo.

Zgodovina sprememb…

psychoshorty ::

polozweii je izjavil:

psychoshorty je izjavil:

Ravnokar poizkusil.

Kodo dobil takoj.

Zaenkrat si tu edini ki naj bi mu poslalo na telefon.
Pri katerem operaterju imaš telefon in ali imaš sklenjeno naročniško razmerje?

Imam pri A1 in ja narocnina.

gorski volk ::

Tudi jaz ne dobim potrditvene kode na sms. Imam naročnino pri t2. Sem poskusil tudi s številko pri A1 pa nisem dobil. Sem se pa obrnil na pomoč in ne zaznajo napake, niti pri operaterju. Addblokerrja tudi nimam, da bi blokiral prejem sms-ov. Je fora slučajno, da bi moral opravit registracijo na računalniku? Namreč jaz sem to opravil na telefonu. Ne vidim razloga za težave v tem.

NoFear85 ::

Tudi sam sem poiskusil s prijavo v decembru, pa nisem dobil potrditvene kode na sms (operater a1)

Verjetno jim je ponudnik te storitve zafrknil tujino, ali pa so jo namenoma onemogočili.

undertacker ::

Sem jim pisal na tehnično pomoč, ko dobim odgovor vam javim

Evo odgovor od njih

"Wenn es sich bei deiner Handynummer um eine Nummer mit ausländischer Vorwahl handelt, so setze dich bitte mit deinem Mobilfunkanbieter in Verbindung."

Tak odgovor sem dobil tudi jaz. Na T2 pa, da je pri njih vse vredu.

Slo-One ::

Na bobu (A1) tudi meni ne deluje.

To mi deluje bolj tako da je problem pri njih (Willhaben) in ne pri operaterjih. Je kateri tu ki obvlada nemško pa da jim razloži da je problem pri njih ker je tega da se kode ne dobi ogromno in to ne le v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

Se strinjam. Sem že hotel sam predlagat, če je kdo, ki dobro zna nemško da jim razloži da je problem pri njih, ker sem poskusil z več razlicnih številk razlicnih operaterjev, pa ne deluje.

Sem jih osebno klical in dobil enak odgovor kot po emailu, da pri njih ni težava. Sem jim razložil situacijo vendar brez uspeha

To je pa res čudno. Jaz sem klical svojega operaterja, cca 20 minut so preveejaliv cem bi lahko bil problem in niso našli razloga z njihove strani.

knap ::

prvič slišim za to zadevo

kaj pa kupujete, če ni skrivnost?

LP

Rabljene kondome.

Seveda kje bi pa bil problem pri njih. Najlažje je potisnit krivdo na nekoga drugega. Mi je pa škoda ker sem kar precej stvari pokupil preko te aplikacije.

Ja, res je škoda, je večji trg in večja izbira, karkoli že iščeš. Ne vem kaj je problem, da to ne zrihtajo.

Nihče se ni oglasil ki ima Telekom operaterja. Tudi meni je delalo dokler sem bil na Telekomu.
Vsi z omenjenim problemom smo na A1 in T2.
Če je lastnik opreme Telekom, A1 in T2 pa sta najemnika, je mogoče da jima telekom ni odprl enake funkcionalnosti delovanja interneta?

matej_jack ::

Žal tudi na Telekomu ne deluje, poskusil dve različni številki. Ne deluje niti na Izimobil (operater Telekom).

kloko ::

Ste me sprovocirali, da sem se prijavil. Meni deluje brez problema. Nov uporabniški račun, verifikacijski SMS pride brez problema, potrjen račun in sem prijavljen. Kje so sedaj ti rabljeni kondomi?
(sem naročnik na telekomu)

L.p., Kloko

kloko je izjavil:

Ste me sprovocirali, da sem se prijavil. Meni deluje brez problema. Nov uporabniški račun, verifikacijski SMS pride brez problema, potrjen račun in sem prijavljen. Kje so sedaj ti rabljeni kondomi?
(sem naročnik na telekomu)

L.p., Kloko

Očitno si ti posebne sorte zajček. Najbrž si kaka velika živina da tebi gre čez.

LuGi ::

Pri izbiri +386 40123456 nisem dobil SMS, kasneje spremenil format +386 040123456 in viola:

Operater Telekom Slo.

kloko ::

Ne more biti res, sigurno lažeš ali pa si neka velika živina... (pravijo ta pametni)

lemur233 ::

Kake imate pa kaj izkusnje s to bolhaco ? A radi posiljajo v Slovenijo ?

Kakor kdo. Vsak ima rad denar, in če imaš razumen in vljuden pristop, pošljejo BP.

NoFear85 ::

Ravnokar je slo tudi pri meni skozi, dobil SMS. Operater A1.

kloko je izjavil:

Ne more biti res, sigurno lažeš ali pa si neka velika živina... (pravijo ta pametni)

Se ti javno opravičim ker je sedaj tudi meni šlo čez in sem dobil sms. Očitno so nekaj porihtali zaradi pritožb.

Mi je končno uspelo dobit štirimestno kodo in dokončat registracijo. Se mi zdi da je hakeljc v tem, da je nujno potrebno to narediti na računalniku. Vpišeš email, geslo, potem moraš označit tisto sestavljanko in ko označiš pravilno klikneš " nisem robot"
(sestavljanke na telefonu ne ponudi, samo tekst"nisem robot"in mislim da je to problem).
Nato vpišeš telefonsko in zahtevaš kodo ki jo dobiš takoj.
Potem se brez problema prijaviš na telefonu.
Upam da sem komu pomagal.

Tudi pri meni je šlo zdaj skozi čeprav nisem nič spreminjal.

Furbo ::

Porihtano, meni zdaj spet dela na telekom.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
384111725 (2702) kixs
»

VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13635108 (3281) sinalko
»

Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
39592297 (11765) Jerry000

Več podobnih tem