Forum » Omrežja in internet » IPTV ponudniki
IPTV ponudniki
d0rK ::
Zdravo,
a se je kdo kaj igral z idejo da nadomesti lokalnega IPTV ponudnika s kakšnim tujim? Imam android tv škatlo kjer lahko dodam svojega ponudnika in gledam, če se dobi kaj cenejšega kot to kar je pri nas. Najcenejši paket je 7e pri T2 in ne dobiš res ničesar. Že tako je program en drek in bi tv najraje skenslal. Našel sem nek seznam providerjev ampak bolj kot guglam bolj se mi zdi da so vsi reviewi AI generated in jim ni za zaupati. Še na redditu mi posti in komentarji delujejo kot so jih napisali boti. En seznam ponudnikov sem našel tu: IPTV subscription Torej, je kdo sprobal kakšnega tujega ponudnika IPTV storitev?
LP
a se je kdo kaj igral z idejo da nadomesti lokalnega IPTV ponudnika s kakšnim tujim? Imam android tv škatlo kjer lahko dodam svojega ponudnika in gledam, če se dobi kaj cenejšega kot to kar je pri nas. Najcenejši paket je 7e pri T2 in ne dobiš res ničesar. Že tako je program en drek in bi tv najraje skenslal. Našel sem nek seznam providerjev ampak bolj kot guglam bolj se mi zdi da so vsi reviewi AI generated in jim ni za zaupati. Še na redditu mi posti in komentarji delujejo kot so jih napisali boti. En seznam ponudnikov sem našel tu: IPTV subscription Torej, je kdo sprobal kakšnega tujega ponudnika IPTV storitev?
LP
Karen ::
Če ti kaj pride prav: jaz sem doma odjavil od T-2 vse razen optiko. Na drugi lokaciji pa imam Telemach, tam sem za 1 EUR na mesec vzel EON aplikacijo, ki jo furam na T-2 primarni lokaciji na smart TV-ju Samsung. Dela bp že skoraj 2 leti. Tako da če lahko pri kom ki ima kak L ali XL Telemach paket ubereš kako tako varianto je to to. Je pa sh*t pri vseh teh operaterjih ker so pogruntali to in sedaj ti dajo "trojček" na vezavo za 2 leti ceneje kot najcenejši single paket optike (tudi če je samo 10/10), jasno ti na slednjega ne dajo popusta z vezavo. Kar je rop, ampak tako je. Drugače bi itak vsi vzeli samo internet, ostalo pa na daleč odf**kali.
Aja, ko mi preteče vezava oz. malo prej je treba bit pozoren (da ti po 24m ne zaračunajo polne cene paketa), grem pač na T-2 in jih malce "zvijam" za naslednjih 24 mesecev vezave - saj ni treba veliko, ampak je pa potreben obisk poslovalnice, brez težav uredijo, samo len ne smeš biti.
Aja, ko mi preteče vezava oz. malo prej je treba bit pozoren (da ti po 24m ne zaračunajo polne cene paketa), grem pač na T-2 in jih malce "zvijam" za naslednjih 24 mesecev vezave - saj ni treba veliko, ampak je pa potreben obisk poslovalnice, brez težav uredijo, samo len ne smeš biti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 612041 (681) | martincek1 |
» | Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 21026 (10008) | kanarin |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82715 (25120) | Tilen |
» | T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23107 (13013) | Bellzmet |