Forum » Omrežja in internet » Telemach - internetna hitrost
Telemach - internetna hitrost
Markker ::
Telemach mi je nedavno spremenil paket v EON Premium FTTH Telekom Slo in s tem imam zdaj internet na Telekomovi optiki s hitrostjo 600/40 Mbps. (Prej sem imel 1000/100 Mbps, kot ima paket EON Premium). Odgovorili so mi, da so me "vrgli" na Telekomovo optiko zaradi nepravilnega delovanja njihove tehnologije in tako nezmožno zagotavljanje kakovosti internetne povezave.
Mogoče kdo ve, če Telemach izvaja kakšne posodobitve na tehnologiji ali je ta njihova tehnologija zdaj nedosegljiva povsod po Sloveniji? (Sem iz območja Prekmurja)
Ima kdo podobne težave?
Mogoče kdo ve, če Telemach izvaja kakšne posodobitve na tehnologiji ali je ta njihova tehnologija zdaj nedosegljiva povsod po Sloveniji? (Sem iz območja Prekmurja)
Ima kdo podobne težave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 49141 (1987) | ales74 |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 57328 (2284) | Big_Al |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 49733 (19973) | solatko |
» | Težave Telemach-a EON na Telekomovi optikiOddelek: Omrežja in internet | 12537 (8062) | Sunflare |