Forum » Loža » Toplotna črpalka
Toplotna črpalka

telexdell ::
Mogoče kdo ve koliko časa se "trenutno" čaka na povrnjen denar iz subvencije Eko sklada?
Saj ti na odločbi piše, do kdaj ti bodo denar nakazali (običajno je 60 dni). Začetni datum pa je pravnomočnost odločbe, kateri je običajno po 15 dneh od prejema pošiljke, če ni kakšne pritožbe.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

tomaxxx ::
Saj ti na odločbi piše, do kdaj ti bodo denar nakazali (običajno je 60 dni). Začetni datum pa je pravnomočnost odločbe, kateri je običajno po 15 dneh od prejema pošiljke, če ni kakšne pritožbe.
Se opravičujem, mislil sem čas od (elektronsko) oddane vloge, katera recimo da ne bo potrebovala naknadnih dopolnil.

telexdell ::
Se opravičujem, mislil sem čas od (elektronsko) oddane vloge, katera recimo da ne bo potrebovala naknadnih dopolnil.
Ta bo pa težka. Če kje na njihovi strani piše vlogo pod katero številko obdelujejo in če to primerjaš s svojo v luči vseh obdelanih v enem mesecu... A tudi to ni nobeno zagotovilo. Vse je odvisno od uradnika, kateri te vloge obdeluje. Ko sem dajal vlogo za EV subvencijo (sredi junija) je bila rešena nekje v 3 tednih. Denarja pa še ni

Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: telexdell ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira toplotne črpalke (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 69288 (3943) | feryz |
» | Dilema: nova peč na olje ali toplotna črpalka (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 19888 (8669) | Telbanc |
» | Toplotna črpalka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26877 (7478) | joez7 |
» | Toplotna črpalka katero izbrati (strani: 1 2 3 4 … 81 82 83 84 )Oddelek: Loža | 719893 (51721) | energetik |
» | Ena ženska, ki je izgubljena med ponudbami TČ in IR paneli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20362 (12677) | a_borlak |