Forum » Loža » Bančne pogodbe o plačilnem prometu in bananje
Bančne pogodbe o plačilnem prometu in bananje
k4vz0024 ::
V pogodbi banke zapišejo, da lahko kadar koli brez razloga (nekrivdnih razlogu) fizični osebi odpovedo pogodbo, ne da bi zato navedle razlog. Komitenu tako odvzamejo možnost pritožbe, saj se nima zoper ničesar pritožiti. Skratka, če jim nisi všeč, ker si uveljavljal svoje pravice, se te enostavno znebijo. Meni tole zgleda, kot nepošten poslovni pogoj!
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
TrumpDonald ::
Seveda da je neposten pogoj. Oni se potem sklicujejo na aml ali pa anti terist predpise in so "mogli" tako ravnat, ker ne znas pojasnit izvora 33k gotovine. Jankovic pa sinovi gladko miljone posilja gor dol levo in desno in mu ni treba nikoli nic "pojasnjevat". Pa najbrz ni edina taka stranka.
WizzardOfOZ ::
Se pravi, ti lahko prideš na banko in ukineš račun, pa greš na drugo banko, brez da obrazložiš zakaj, oni pa ga tebi ne smejo ukinit?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
feryz ::
Zakaj bi pa nek trgovec, kar banka v bistvu je, moral razlagati stranki, zakaj noče več poslovati z njim? Pač noče.
Ti pa nihče ne brani, da skleneš individualno pogodbo z banko in daš vse te pogoje na papir. Le nekako jih moraš prepričati, da je to vredno podpisa z njihove strani.
Ti pa nihče ne brani, da skleneš individualno pogodbo z banko in daš vse te pogoje na papir. Le nekako jih moraš prepričati, da je to vredno podpisa z njihove strani.
WizzardOfOZ je izjavil:
Se pravi, ti lahko prideš na banko in ukineš račun, pa greš na drugo banko, brez da obrazložiš zakaj, oni pa ga tebi ne smejo ukinit?
Ko bom dobil plačo na roke, banke ne bom rabil.
Tako so banke sistemski faktor, preko katerega dobivamo plače.
Večinoma so izbere banke, ki ima poslovalnice blizu njegovega bivališča, da lažje skomunicira in dviga denar na njihovih avtomatih.
Poleg tega imajo banke regionalni monopol. V Murski Soboti ne boš sklepal posle z banko, ki nima avtomatov in poslovalnic.
Drugače je v Ljubljani, kjer lahko izbiraš med vsemi bankami.
WizzardOfOZ je izjavil:
Saj sem kot potrošnik v šibkejšemu položaju!
Zakaj bi pa nek trgovec, kar banka v bistvu je, moral razlagati stranki, zakaj noče več poslovati z njim? Pač noče.
Trgovec, ki objavi ponudbo, je zanj obligatorno in je celo iztožljiva. Preberi si OZ! Vendar se večina ljudi s tem ne da jajcat!
Banke ima imajo formularne pogodbe! Vzemi ali pusti! To funkcionira, če je bančni trg atomiziran in obstaja prava konkurenca, ki pa jo bo Sloveniji ni!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: k4vz0024 ()
ReRMh ::
verjetno drži, kar navajaš - ampak se je že zares zgodilo kdaj, da je banka prekinila sodelovanje s komitentom? in to nevšečnežem, ki uveljavljajo svoje pravice? čisto informativno - katere pravice? tole bi znal kakšen 24ur z veseljem pograbiti...
nokken ::
Zares ja. Zadnje case se precej pogosto dogaja tocno to v SKB-ju, sploh ce je komitent tujec (drzavljan EU da ne bo pomote in bo kdo mislil da je govora o kaksnih ilegalcih).
na osnovi česa? predvsem v kontekstu nevšečnosti zaradi uveljavljanja pravic... katerih pravic? pa menda kakšo drugo pravico kot pravico do praznega/jalovega računa?
TrumpDonald ::
Katero banko vzet, da ma najvec in najboljse ugodnosti za nove komitetnte? treunutno sem intesa
verjetno drži, kar navajaš - ampak se je že zares zgodilo kdaj, da je banka prekinila sodelovanje s komitentom? in to nevšečnežem, ki uveljavljajo svoje pravice? čisto informativno - katere pravice? tole bi znal kakšen 24ur z veseljem pograbiti...
Je, zahteval sem, da banka povrne stroške, ki jih je povzročila s svojim ravnanjem in ker sem kritiziral padec kvalitete storitve. Poleg tega sem zahteval, da naj se banka drži kar njihova tehnična podpora zagotovi.
Predlagal sem izboljšave njihovih storitev. Vendar bi banki to malenkostno povečalo stroške poslovanja! Zato so se je raje znebili!
Zgodovina sprememb…
ja, in zato so te skenslali? navadno dajo kakšno vstopnico za kakšno predstavo ali film... vsekakor zanimivo in pomenljivo. katera banka je to bila?
Je, zahteval sem, da banka povrne stroške, ki jih je povzročila s svojim ravnanjem in ker sem kritiziral padec kvalitete storitve. Poleg tega sem zahteval, da naj se banka drži kar njihova tehnična podpora zagotovi.
Predlagal sem izboljšave njihovih storitev. Vendar bi banki to malenkostno povečalo stroške poslovanja! Zato so se me raje znebili!
ja, in zato so te skenslali? navadno dajo kakšno vstopnico za kakšno predstavo ali film... vsekakor zanimivo in pomenljivo. katera banka je to bila?
Če navedem katera banka to je, bom s tem razkril preveč info o sebi!
Zgodovina sprememb…
razumem, čeprav predlog je eno, strošek ob realizaciji predloga je drugo...
čeprav, če razumem, smo zdaj v slepi ulici zaradi imena banke in verjetno tudi zaradi predloga.
ok, v resnici je vseeno, zanimivo pa je, ker včasih pa banka koga pokliče in prosi, da ne zamenja zaradi kakšnih neustrezno vodenih postopkov. ampak ker ničesar ne dajo za to, tektonika oživi kljub temu.
čeprav, če razumem, smo zdaj v slepi ulici zaradi imena banke in verjetno tudi zaradi predloga.
ok, v resnici je vseeno, zanimivo pa je, ker včasih pa banka koga pokliče in prosi, da ne zamenja zaradi kakšnih neustrezno vodenih postopkov. ampak ker ničesar ne dajo za to, tektonika oživi kljub temu.
Problem je v tem, da je to edina banka, ki ima poslovalnice in avtomate v kraju. Če bi bil v Ljubljani se zato še zmenil ne bi in bi izbral drugo banko!
Banka kar tako ne bo prekinila sodelovanja, če nima tehtnega razloga. Se morajo kar boriti za nove stranke in se jim ne bodo za brez veze odpovedale. Sta pa ECB in Banka slovenije kar otežila zadeve zaradi podatkov o stranki in pranja denarja.
Banka je dolžna pridobiti davčne številke in ostale podatke (po zakonu) od stranke. In če ima stranka račun pri banki, pa že več let, kljub pozivom, noče posredovati davčne številke, mu banka lahko odkloni nadaljne sodelovanje in ga odslovi. Enako, če nova stranka pride in noče posredovati podatkov, banka lahko odkloni sodelovanje.
In če se stranka najde na kakšni izmed list pranja denarja, mu tudi lahko odkloni sodelovanje (oziroma ga po ECB in Banki slovenije mora odklonit).
Da bi se pa banka kar odločila in stranke spodila, bi morali biti pa bedaki. Stranke prinašajo dobiček in tega se nihče ne otepa.
Banka je dolžna pridobiti davčne številke in ostale podatke (po zakonu) od stranke. In če ima stranka račun pri banki, pa že več let, kljub pozivom, noče posredovati davčne številke, mu banka lahko odkloni nadaljne sodelovanje in ga odslovi. Enako, če nova stranka pride in noče posredovati podatkov, banka lahko odkloni sodelovanje.
In če se stranka najde na kakšni izmed list pranja denarja, mu tudi lahko odkloni sodelovanje (oziroma ga po ECB in Banki slovenije mora odklonit).
Da bi se pa banka kar odločila in stranke spodila, bi morali biti pa bedaki. Stranke prinašajo dobiček in tega se nihče ne otepa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Predlog je bi ta, da mobilno banko ohranijo tudi za tablične računalnike in ne zgolj na telefonu. V tehnični pomoči so že poleti zagotovili, da bodo to storili. 6 mesecev kasneje se to ni zgodilo. Predlagal sem, da se obstoječa apk, ki je delala na tablici ohranijo dokler ne prilagodijo telefonske za tablico, drugače naj znižajo ceno paketa za polovico dokler ne zagotovijo,kar je zagotovila je tehnična podpora!
Ta banka meni, da stranke, ki zahtevajo povrnitev stroškov, ki so ji povzročile, predlagajo izboljšave je vredno komitenta spoditi! Navaja, da gre za nekrivdno odpoved in da ni dolžna ničesar pojasnjevati! Kaj naj na to odgovorim? Imam obravnavo pred Združenjem bank, katera mnenja pa so nszavezujoča!
WizzardOfOZ je izjavil:
Banka kar tako ne bo prekinila sodelovanja, če nima tehtnega razloga. Se morajo kar boriti za nove stranke in se jim ne bodo za brez veze odpovedale. Sta pa ECB in Banka slovenije kar otežila zadeve zaradi podatkov o stranki in pranja denarja.
Banka je dolžna pridobiti davčne številke in ostale podatke (po zakonu) od stranke. In če ima stranka račun pri banki, pa že več let, kljub pozivom, noče posredovati davčne številke, mu banka lahko odkloni nadaljne sodelovanje in ga odslovi.
Ta banka meni, da stranke, ki zahtevajo povrnitev stroškov, ki so ji povzročile, predlagajo izboljšave je vredno komitenta spoditi! Navaja, da gre za nekrivdno odpoved in da ni dolžna ničesar pojasnjevati! Kaj naj na to odgovorim? Imam obravnavo pred Združenjem bank, katera mnenja pa so nszavezujoča!
Zgodovina sprememb…
Poleg tega je zanima ali je predplačniški MasterCard, ki je vezana na plačilni račun podračun? Oz. kakšen status ima predplačniška kartica do plačilnega računa? Namreč na predplačniško kartico je mogoče brez stroškov nakazovati preko mobilne banke! Ni pa mogoče iz tuje banke nakazati sredstev na predplačniški kartico.
Sem ti posredoval na ZS. Prosim, da obdržiš podatek zase in ne da se zve na vesoljnem Slo-tech! Hvala.
TrumpDonald je izjavil:
Povej ime banke.
Sem ti posredoval na ZS. Prosim, da obdržiš podatek zase in ne da se zve na vesoljnem Slo-tech! Hvala.
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
Z banko sem posloval 10 let brez problema. Takoj, ko sem zahteval večkrat povračilo stroškov in ohranitev kvalitete sem dobil enostransko odpoved pogodbe. Hotel sem pojasnilo, da se lahko pritožil zoper tako odločitev, vendar so v kontaktnem vetru dobili navodilo, da je ne smejo vezati z njihovo pravno službo ali s pristojnim, ki je odgovoren za stranke! Potem sem dobil od banke odgovor, da so mdskenslyli nekrivdno in da imajo po pogodbi pravico, da mi ne pojasnijo razlog bananja. Da
Eden od vodij lokalne poslovalnice mi je zagotovil, da banka nikoli več ne bo z menoj sklepala računa o poslovnem prometu!
V sloveniji gredo iz ene banke na drugo nakazila izključno iz računa na račun (IBAN). Ker predplačniška kartica nima te številke, je omejena na nakazila iz računa, ki si ga ti določil, da se bo nanjo nakazovalo. Torej ti iz druge banke ne more nakazat denarja na predplačniško kartico mastercard.
WizzardOfOZ je izjavil:
Z banko sem posloval 10 let brez problema. Takoj, ko sem zahteval večkrat povračilo stroškov in ohranitev kvalitete sem dobil enostransko odpoved pogodbe. Hotel sem pojasnilo, da se lahko pritožil zoper tako odločitev, vendar so v kontaktnem csntru dobili navodilo, da me ne smejo vezati z njihovo pravno službo ali s pristojnim, ki je odgovoren za stranke! Potem sem dobil od banke odgovor, da so skenslali nekrivdno in da imajo po pogodbi pravico, da mi ne pojasnijo razlog bananja.
Eden od vodij lokalne poslovalnice mi je zagotovil, da banka nikoli več ne bo z menoj sklepala računa o poslovnem prometu!
Z banko sem posloval 10 let brez problema. Takoj, ko sem zahteval večkrat povračilo stroškov in ohranitev kvalitete sem dobil enostransko odpoved pogodbe.
Lahko o tem kaj več, lahko tudi na privat. Kakšna povračila stroškov? Za kaj?
WizzardOfOZ je izjavil:
V sloveniji gredo iz ene banke na drugo nakazila izključno iz računa na račun (IBAN). Ker predplačniška kartica nima te številke, je omejena na nakazila iz računa, ki si ga ti določil, da se bo nanjo nakazovalo. Torej ti iz druge banke ne more nakazat denarja na predplačniško kartico mastercard.
Ali to pomeni, da je predplačniški kartica dejansko podračun, če bančna zakonodaja to tako imenuje oz. določa?
Ni podračun. Je samostojna kartica. Omejitev je samo od kod se polni. Sej pravim, pranje denarja je kompletno zakompliciralo zadeve vsem.
Utk ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Ima iban, pa vseeno ne gre.
Predplačniška eurocard nima IBAN-a. Ima nekaj podobnega, vendar to ni posredovano v sistem, da bi ostali lahko nanjo nakazovali.
Lahko pa izračunaš, če je pravi iban. Zadnji dve številki v ibanu sta kontrolni. Tukaj lahko preveriš:
http://www.cekos.rs/kontrolni-broj-izra...
Ali imaš predplačniško kartico vezano na tvoje ime? Al imaš "burner" kartico?
Lahko pa izračunaš, če je pravi iban. Zadnji dve številki v ibanu sta kontrolni. Tukaj lahko preveriš:
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
Predplačniška eurocard nima IBAN-a. Ima nekaj podobnega, vendar to ni posredovano v sistem, da bi ostali lahko nanjo nakazovali.
Predplačniška kartica je vezana na moje ime. Kako potem strokovno imenujemo račun predplačniške kartice, ki dejnsko omejena? Omejeni samostojni račun ali akcesorni,ker je vezan na plačilni račun?
Utk ::
Ima pravo številko, ni pa v sistemu ja. Ker če bi spremenil račun v pravega, tega od predplačniške, bi obdržal iban. Tako pa ne gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Uri, kako se predplačilni račun strokovno imenuje? Meni to?se deluje kot akcesorni račun. Morda se motim, naj je kdo popravi prosim.
Uri, kako se predplačilni račun strokovno imenuje? Meni deluje kot akcesorni račun. Morda se motim, naj je kdo popravi prosim.
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
Predplačniška kartica je vezana na moje ime. Kako potem strokovno imenujemo račun predplačniške kartice, ki dejnsko omejena? Omejeni samostojni račun ali akcesorni,ker je vezan na plačilni račun?
Predplačniška kartica ni vezana na tvoj račun. in ni podračun. Je samostonja kartica. Nanjo nakažeš denar in jo uporabljaš dokler ne zmanjka, potem pa spet nakažeš gor denar.
Polniš jo lahko pa samo iz enega računa. Tistega, ki si ti določil (če imaš pa samo enega, je pa tako že določeno). Za to, da lahko polniš samo iz svojega računa, se pa zahvali BC in ECB. Oni postavljajo pogoje.
Torej gre po pravni naravi za akcesorni račun, ker je določeno s katerega računa se lahko polni. Polnjenje je odvisno od plačilnega računa.
kako se predplačilni račun strokovno imenuje? Meni to?se deluje kot akcesorni račun.
Predplačniška kartica je samostojna zadeva in ni akcesorna (nesamostojna).
Torej gre po pravni naravi za akcesorni račun, ker je določeno s katerega računa se lahko polni. Polnjenje je odvisno od plačilnega računa.
Ne.
Zgodovina sprememb…
Za kakšnega pa? Saj po naravi ni čisto samostojen. Če bi bil, bi lahko nakazoval s poljubnega računa.
Problem je v tem, da ni sorazmernega pravnega varstva. Ni pritožiti se ne moreš na noben nadzorni organ. Vsebinsko pritožba ni mogoča, ker ne povedo zakaj nas banajo!
Zaradi lokalnih monopolov in oligoplov se banke ne tepejo zakomitente v Sloveniji!
Problem je v tem, da ni sorazmernega pravnega varstva. Ni pritožiti se ne moreš na noben nadzorni organ. Vsebinsko pritožba ni mogoča, ker ne povedo zakaj nas banajo!
Zaradi lokalnih monopolov in oligoplov se banke ne tepejo zakomitente v Sloveniji!
Zgodovina sprememb…
Je čisto samostojna kartica. Omejeno je samo polnjenje, ker če nakazuješ samo iz svojega računa na predplačniškega, ni treba zbirat podatkov o izvoru denarja (pranje denarja).
Banke se orenk tepejo med sabo za komitente, samo običajni ljudje tega ne vidijo. Poglej koliko reklam je v vseh medijih za banke, pa ti bo jasno kako se tepejo.
Banke se orenk tepejo med sabo za komitente, samo običajni ljudje tega ne vidijo. Poglej koliko reklam je v vseh medijih za banke, pa ti bo jasno kako se tepejo.
Zgodovina sprememb…
To morda drži, kjer so banke v krajih, kjer so skoncentrirane.
Ta banka ima regionalni monopol.
Ta banka ima regionalni monopol.
Kako poravnalni svet prepričati, da je klavzula, po kateri banka v primeru nekrivdne prekinitve poslovanja niso dolžne pojasniti nekrivdne prekinitve plačilniga prometa, da gre za nepošten poslovni pogoj in praksa?
Kljub temu, da je predplačina samostojna kartica ali račun gre za podrejen ali sekundaren račun, ker je določen točno določenem računu iz katerega se polni!
St235, prosim, da mi pojasniš.
Povsem jasno je, da bančni sistem, sistem bolje rečeno država v državi. Zanje ne veljajo načela potrošniškega prava.
Povsem jasno je, da bančni sistem, sistem bolje rečeno država v državi. Zanje ne veljajo načela potrošniškega prava.
Zgodovina sprememb…
Kljub temu, da je predplačina samostojna kartica ali račun gre za podrejen ali sekundaren račun, ker je določen točno določenem računu iz katerega se polni!
Daj že zastopi, da ne gre za sekundaren račun ali podrejen račun. Gre za samostojno predplačniško kartico, ki pa ima omejen priliv - samo iz tvojega osebnega računa se lahko denar gor pretaka, da tebi ni treba dokazovati izvora denarja (pranje denarja) za te prenose.
Zgodovina sprememb…
Če drži, da so vse pogodbe o plačilnem prometu delegirana s strani BS imamo resen problem: saj nam dejansko na finančnem področju vladajo banksteriji in bančniki so Devils!
Zgodovina sprememb…
barakus ::
Sodelavki tujki je SKB poslal obvestilo da ji zapirajo račun v 2 mesecih. To je njen edini račun kamor dobiva plačo. Čisto stravmatizirana, ne more verjet kakšna zajebana država je to. Pred SKB je skušala odpreti račun na drugih bankah kjer so jo po mesecih "obravnave" in "morajo potrditi šefi v Ljubljani" na koncu zavrnili.
St235 ::
Sodelavki tujki je SKB poslal obvestilo da ji zapirajo račun v 2 mesecih. To je njen edini račun kamor dobiva plačo. Čisto stravmatizirana, ne more verjet kakšna zajebana država je to. Pred SKB je skušala odpreti račun na drugih bankah kjer so jo po mesecih "obravnave" in "morajo potrditi šefi v Ljubljani" na koncu zavrnili.
Se razlozi da je zenska z Irana pa bo precej vec konteksta.
St235, prosim, da mi pojasniš.
Glede na na to da se sam s sabo kregas ze dva dni, nima smisla kaj dosti pojasnjevat. Mi je pa cisto jasno zakaj na banki niso zeleli s tabo poslovati.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Bellator ()
GupeM ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Banka kar tako ne bo prekinila sodelovanja, če nima tehtnega razloga. Se morajo kar boriti za nove stranke in se jim ne bodo za brez veze odpovedale.
WizzardOfOZ je izjavil:
Kje pa ti živiš? NLB je imel 550 milijonov (ja, več kot pol milijarde) dobička v prejšnjem letu. Res misliš, da se jim da zafrkavat z eno stranko, ki jim teži? Če pri pol milijarde izgubijo tistih njegovih 100 eur, imajo še vedno pol milijarde dobička. Pa če je takšnih strank 500.000 imajo še vedno pol milijarde dobička.
Če bi se jim res šlo za stranke (govorimo o fizičnih osebah), bi nazaj postavili vse bankomate, ki so jih skenslali. Vse poslovalnice, ki so jih skenslali, odprli vsa okenca, ki so zdaj zaprta kljub gužvi v poslovalnici. Sploh pri takšnem dobičku.
zee ::
Opozorilo pred zaklepom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Bellator ::
Opozorilo pred zaklepom.
izbrisalo: zee (danes ob 08:28:44)
Kako vemo, da takšno projiciranje drži:
Se razlozi da je zenska z Irana pa bo precej vec konteksta.
Ima morda kristalno kroglo, da ve da gre za babo iz Irana?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
St235 ::
Prvo kot prvo ni potrebe po zaljenju sodelavke, tako da sproscaj frustracije drugje, gospa ni nic kriva za tvoje dusevne motnje.
Drugo kot drugo pa je se kako pomemben faktor kaksno je drzavljanstvo in rezidenstvo tujca, ker to bistveno vpliva na interne postopke banke, ki lahko vodijo v zavrnitev odprtja ali pa v zaprtje obstojecega racuna.
Drugo kot drugo pa je se kako pomemben faktor kaksno je drzavljanstvo in rezidenstvo tujca, ker to bistveno vpliva na interne postopke banke, ki lahko vodijo v zavrnitev odprtja ali pa v zaprtje obstojecega racuna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Ribicija ::
Taki primeri kot je pri tej sodelavki so navadno zaradi preverjanja AML, kjer je velik NE v kolikor je oseba, ki bi odprla račun državljan ene od držav, ki so na spisku tistih, ki financirajo oz. podpirajo terorizem. Potem pa stranka naleti na nespretnega bančnega uslužbenca, malo je še taka stranka ne spretna in ne en ne drugi ne znata vodji AML razložiti, da je ta oseba v SLo zaposlena in bi rada odprla račun zato, da ji bo delodajalec imel kam nakazati plačo.
Glavnina problema je seveda pri banki, dejansko pa mora res poslovanje z osebami, ki izvirajo iz prej omenjenih držav odobriti najvišja inštanca. Če uslužbenec ne zna učinkovito pojasniti razlogov in se ni pripravljen potrduti malo bolj kot za navadno stranko, to ponavadi ne gre skozi.
Glavnina problema je seveda pri banki, dejansko pa mora res poslovanje z osebami, ki izvirajo iz prej omenjenih držav odobriti najvišja inštanca. Če uslužbenec ne zna učinkovito pojasniti razlogov in se ni pripravljen potrduti malo bolj kot za navadno stranko, to ponavadi ne gre skozi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ribicija ()
Glugy ::
a obstaja kakšna predplačilna kartica na katero lahko daješ gotovino preko bankomata? mogoče je pa to rešitev zate. Sicer pa če se ne motim lahko zahtevaš odprtje osnovnega računa ker mora vsak imet pravico do bančnega računa. Ne more bit da ti vse banke zavrnejo pol pa da nimaš kje plače dobivat. To sigurno ne.
Bellator ::
Spregledal sem podatek, da gre za tujko.
Ali lahko v takšnem primeru plačo dobi naprimer na srbski TRR?
Ali lahko v takšnem primeru plačo dobi naprimer na srbski TRR?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 160442 (1656) | Matija82 |
» | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 56054 (5577) | cortez |
» | Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 154442 (43708) | V-i-p |
» | Delavska hranilnica mi zapira račun (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24906 (15494) | Utk |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114556 (33406) | Vetrpiha |