Forum » Igre » FarCry
FarCry
R33D3M33R ::
Nimam pojma zakaj ampak v celi igri mi ni uspelo posneti niti enega screenshota , v demotu je delalo bp. Uporabljal sem Hyper Snap DX 3.64
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Tilen ::
ker si burek™ :) -hec. Nove igre imajo ze same to not vgrajene za screenshote. F12 ima FarCry po defaultu pol pa najdes v main direktoriju.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
DuLE_ ::
Jaz pa imam en problem, namreč ko zaženem igro, se pojavi nek error:
Logged at Friday, April 30, 2004 17:36:40
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x3804A104
Exception Module: Unknown
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x00000000
The memory could not be "read"
Call Stack Trace:
2) function=0x3804A104
1) function=0x0
in mi ne gre v igro, je kdo imel te probleme? imam pa tisto verzijo na 3eh CDjih..
Hvala
Logged at Friday, April 30, 2004 17:36:40
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x3804A104
Exception Module: Unknown
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x00000000
Call Stack Trace:
2) function=0x3804A104
1) function=0x0
in mi ne gre v igro, je kdo imel te probleme? imam pa tisto verzijo na 3eh CDjih..
Hvala
kuglvinkl ::
Špil definitivno ne mara RV250. Kot sem napisal že zgoraj, voda se ne rendrira pravilno, poleg tega pa špil v višjih stopnjah zmrzuje. Eh škoda.
PS. al pa če ATI zrihta Catalyste.
PS. al pa če ATI zrihta Catalyste.
Your focus determines your reallity
karafeka ::
kuglvinki
Zmrzuje zaradi dynamic lightning, le-to se mora izklopit pol pa vse deluje normalno (brez zmrzovanja), vendar tudi manj lepše.
Tule imajo prave polemike o tem, ter tudi rešitve, vendar baje da ubisoft vse skupaj ignorira, tako da morajo uporabniki sami poiskati rešitve.
Zmrzuje zaradi dynamic lightning, le-to se mora izklopit pol pa vse deluje normalno (brez zmrzovanja), vendar tudi manj lepše.
Tule imajo prave polemike o tem, ter tudi rešitve, vendar baje da ubisoft vse skupaj ignorira, tako da morajo uporabniki sami poiskati rešitve.
PIK@LO ::
alo! mi bi lahko povedal, kaj moram narediti pri far cry ko zaprem ventil, poplavim laboratorij, pobijem par zveri in pridem do ženske ki jo moram rešitz? pridem do nje, imav majhen dialog in potem nič! ona samo stoji, vrata se ne odpro. kaj je? sem kaj pozabil?
karafeka ::
Ja, to je en zelo nadležen hrošč v igri. Tam v tisti sobi bi morali biti še dve pošasti, ki pa se ne pojavita.
Rešitev je več. Lahko greš od začetka stopnje, ali pa uporabiš to rešitev.
Rešitev je več. Lahko greš od začetka stopnje, ali pa uporabiš to rešitev.
Fury ::
LOL, nism vidu :)
Ne bo delal, ker Far Cry zahteva pixel in vertex shaderje, k jih tvoja graficna nima (u bistvu mas GF2 preimenovan...).
Ne bo delal, ker Far Cry zahteva pixel in vertex shaderje, k jih tvoja graficna nima (u bistvu mas GF2 preimenovan...).
Uporabnik Keki na forumu je igral far Cry z MX420 tk da so te polemike odveč :) je pa res da ma ful navitega tega geforca bogega.
OmegaM ::
Meni deluje z mojim GeForcom, pa se to brez vecjih tezav.Mam GF4 MX440 od gainwarda z 64 Mb.
LP
LP
Aha pol pa far cry ne zahteva obvezno shaderjev. Sem mislu da jih. Kot recimo prince of persia.
Mirč ::
Obrno špil,konec ni res neki vrhunski,ampak sama igra pa fizika igre pa je enkratna.CRYTEK je naredil pravo stvar.
lp
lp
Mr.B ::
Vesbina konca je fenomenalna, res pa da smo navajini oh in sloh neki explozij itd....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Giller0 ::
Sem v oni misiji ko začneš sam z 10imi metki in M4 - ena izmed zadnjih misij. Poskusil sem tko kot ste že napisali, vendar me vedno ubijejo. Probal sem tečt ob reki do onega hribčka, pa me ubijejo tam nekje ko se začnem vzpenjat. Probal sem tud, da bi šel po reki. Sem nekaj plaval in se počepal, tam ko je nizka reka. Pa so me vseen ubili. Damn. Še mogoče kakšna fora? Help pliz. Z čiti pa ne bi rad šel skoz. Če sem že do sem igral brez njih, bi še rad te 2 zadnji misiji al kolk še jih je. Sam če ne gre pa ne gre :( Bemo..
No če še ve kdo za kako foro, z besedo na dan :)
LP, Legolas
No če še ve kdo za kako foro, z besedo na dan :)
LP, Legolas
Raw ::
@Legolas: Sam sem na vec nacinov poiskusil resiti.. najlazje je it po reki, le mal mors pravi tajming ulovit.
I am what I am and I do what I can
Gre sam za tajming.
Tista reka ma globje dele, kjer lahko gres pod vodo in dele kjer ne mores. Hitro gres nekam pod vodo in te oni ne dojamejo (razen ce te vidjo ze prej kako not teces) in pol ko vids, da gre un stran jo hitr usekas cez plitvino v nasledno globino. To nardis 3x pa si pr masinki :)
Tista reka ma globje dele, kjer lahko gres pod vodo in dele kjer ne mores. Hitro gres nekam pod vodo in te oni ne dojamejo (razen ce te vidjo ze prej kako not teces) in pol ko vids, da gre un stran jo hitr usekas cez plitvino v nasledno globino. To nardis 3x pa si pr masinki :)
lopov ::
Jaz sem s 4 metki ubil prvega, se z vrha razgledal kam sploh moram (do helikopterja), skocil dol in takoj nato splezal desno ven iz vode. Posastkoti majo opravka z mrtvimi vojaki, tko da sem vmes ubil se enega, pobral H&K s 30 metki in se nekako prebil do helikopterja. Tam pa se sprehajas med eno in drugo pusko (al kaj je to) in si scistis pot naprej cez reko.
BTW, nato ti ni treba na glavna vrata, desno mas v ograji lukno (ce si dovolj hiter na ploscadi nad vrati ne bo se nikogar).
Kle nekje lezi v travi sotgun, sam je v drugem poskusi nisem vec nasel :/
BTW, nato ti ni treba na glavna vrata, desno mas v ograji lukno (ce si dovolj hiter na ploscadi nad vrati ne bo se nikogar).
Kle nekje lezi v travi sotgun, sam je v drugem poskusi nisem vec nasel :/
rap3r ::
Jz mam pa eno uprašanje.
Prej sm meu naložene driverje ki so na nvidijini strani pa sem imel ene teksture kar tko rumene, pa use je neki skakal, ubistvu artefakti. Pri drugih igrcah jih ni blo nikjer.
Sem nadgradil na driverje 61.11, in artefaktov ni več, je pa fora da mi igrca dela s 5fps-ji!!! Šteka tok k da bi meu en P2....
Sistem je athlon @ 2430, 512, fx5950u na win 2003 server.
Ma kdo kakšno idejo?
Prej sm meu naložene driverje ki so na nvidijini strani pa sem imel ene teksture kar tko rumene, pa use je neki skakal, ubistvu artefakti. Pri drugih igrcah jih ni blo nikjer.
Sem nadgradil na driverje 61.11, in artefaktov ni več, je pa fora da mi igrca dela s 5fps-ji!!! Šteka tok k da bi meu en P2....
Sistem je athlon @ 2430, 512, fx5950u na win 2003 server.
Ma kdo kakšno idejo?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
mesoreznica ::
Daj gor Omega driverje.
LP
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
mkonci ::
Živjo, jst sem Far Cry žačel šele igrati, sem v stopnji trening pri tisti veliki stari ladji. Tu se pojavi problem, ker ko pridem v igro v roku 5 mun mi igra zablokira!!!!
Napiše pa se naslednje:
Critical Exeption
Description:
EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Attempt to read from adress 0x80E86F00
Mi lahko kdo pomaga pri tem problemu
Računalnik in grafična bi mogla zadostovati!
Epox 8RDA+
AMD XP 2500+ Barton
ATI Radeon 9800 pro 128Mb
Pomoč prosim
Napiše pa se naslednje:
Critical Exeption
Description:
EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Attempt to read from adress 0x80E86F00
Mi lahko kdo pomaga pri tem problemu
Računalnik in grafična bi mogla zadostovati!
Epox 8RDA+
AMD XP 2500+ Barton
ATI Radeon 9800 pro 128Mb
Pomoč prosim
CaqKa ::
sicer nevem kaj točno ta erro pomeni.. lahko greš čeknit v gugla.. predlagam pa da driverje od radeona posodobiš.
ATi Catalyst 4.5
gugl
ATi Catalyst 4.5
gugl
Phil ::
Sem jo koncno dobil in moram reci da sta grafika (sence ) in fizika v igri res enkratni. Mi pa presenetljivo lepo dela na xp1600 in r9600pro (medium detajli).
LP
LP
kopar ::
Živjo jaz imam pa en problem pri inštalaciji, ko vse odzipam in pritisnem install mi napiše ''The installation package could not be opened. Contast the application vendor to verify that is a valid Windows Installer package.'' in potem ne gre več naprej. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
ŽirC ::
A me lahk pride nekdo drzat za roko, ker sem sam ze posran do glave in ne upam vec naprej ker sem videl uvod v naslednjo sobo naprej od vantilatorskega jaska
Lp, ZirC
Lp, ZirC
Wad@ ::
sej naslednja soba ni še 'huda'..pol se začne ko pridejo nevidni in tako sranje. sam nasploh ni nč groznega, kot so nekatere druge igre...
kuglvinkl ::
Mam znanca, ki šteje 26 let. Obrnil je samo prvih nekaj stopenj, kjer še ni golazni. Naprej ne upa... In ta bebo bo zamudil D3, HL2, Stakelr...
Your focus determines your reallity
CaqKa ::
o ja.. alien vs predator sem tudi jaz kot marinec nehaj kr hitro špilat :)
najbolj sem se pajtlal kakih deset let nazaj ko sem po 6 ur skupaj špilal wolf3d :)
najbolj sem se pajtlal kakih deset let nazaj ko sem po 6 ur skupaj špilal wolf3d :)
Midva z bratrancom sva igrala AvP med enimi poletnimi pocitncami par let nazaj (takrat ko je lih izsel). Cez dan sva spala, ponoc pa nabijala v temi. Jest sem seveda mogu vse igrat, ker se on ni upu in je pol spila premizu. In jest sem bil prvi k je naletu na fa!"#$(!/#("$/(!"#$ facehuggerja k se mi je napopu gor in sem skor infarkt fasu!!!
Zajebala sva, k sva mela prvo piratko verzijo brez movijev, pa sva rekla, da bova pocakala na original. Odigrala sva samo ene par sob iz piratske verzije. Da bova mel in-game movije kao. In pol sva kupla original, k je mel movije, k so tooooook smrdel. Prej k sva mela piratko in ni blo movijev je bla na tistih TVjih v spilu samo statika in spodi se je message izpisoval. KOK JE TO SEKAL! PROV 243524352435x bolsi ambient je bil. Ne pa pol k ti en cheap igralc na zelenem ozadju neki razlaga z texaskim naglasom... jao.
Tok o najbolj groznem spilu ever. Far cry mu po groznostni ne seze do podplatov
Zajebala sva, k sva mela prvo piratko verzijo brez movijev, pa sva rekla, da bova pocakala na original. Odigrala sva samo ene par sob iz piratske verzije. Da bova mel in-game movije kao. In pol sva kupla original, k je mel movije, k so tooooook smrdel. Prej k sva mela piratko in ni blo movijev je bla na tistih TVjih v spilu samo statika in spodi se je message izpisoval. KOK JE TO SEKAL! PROV 243524352435x bolsi ambient je bil. Ne pa pol k ti en cheap igralc na zelenem ozadju neki razlaga z texaskim naglasom... jao.
Tok o najbolj groznem spilu ever. Far cry mu po groznostni ne seze do podplatov
lopov ::
Phew ... se starejsi se najdejo. malo manj kot 30 star kolega ravno zaradi posastkotov ne zeli odspilat FarCry do konca ... lol. Probal pri meni, ze skoraj nalozil na svoj comp, pol pa naleti na zverce in si premisli. Zdaj pri meni od casa do casa odspila kkso sobco ...
Sem mislil da je je to bolj redek pojav :/
Sem mislil da je je to bolj redek pojav :/
OrlyTM ::
a patch dela z nocd patchom?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
OrlyTM ::
a dej no ... nocd patch se lahko uporablja tudi za original, zato, da ni treba met vedno DVDja notr, ane? ... ahjej ...
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
Phil ::
Ah v Farcry-ju ni nič groznega. Me je pa v avp-ju kot marinca tudi enkrat skoraj infarkt . Morem še enkrat obrnit .
LP
LP
AtaStrumf ::
Meni dela. Sam patch daš čez in to je to. Samo sem pa stuck na eni stopnji, k se mi ne zloada, ampak pomoje se da z goljufijami pridet mimo, ampak še ni bilo časa, da bi sprobal. Nisem opazil, da bi imel še kdo drug ta problem, tako da verjento ni povezano s patch-om.
damirez ::
Drugač sem tudi jaz nehal špilat Farcry zarad pošastkov. KAr je preveč je preveč. Mogoče bom probal brez muske sam neverjamem, če nebi skakal bi se dal ampak to je pa too much napsihiran.
Od nove generacije špilov katere so samo prvoosebne mi je farcry edina da lahko rečem da je dobra od novodbnih špilov končno ena, ki ni WW2.
Pizda kupu sm BF- Vietnam kašn kmet k bi lahko za ta denar kupu Farcry, ki v primerjavi z BF ima veliko lepšo grafiko pa še bol gladko teče.
Od nove generacije špilov katere so samo prvoosebne mi je farcry edina da lahko rečem da je dobra od novodbnih špilov končno ena, ki ni WW2.
Pizda kupu sm BF- Vietnam kašn kmet k bi lahko za ta denar kupu Farcry, ki v primerjavi z BF ima veliko lepšo grafiko pa še bol gladko teče.
če nebi skakal bi se dal ampak to je pa too much napsihiran
Se strinjam, mene tudi to odvraca od igranja sploh ponoci ko v tebe nekaj not skoci pa se tisti zvoki... po moznosti da imas se kak 5+1 surround hja ...
Se strinjam, mene tudi to odvraca od igranja sploh ponoci ko v tebe nekaj not skoci pa se tisti zvoki... po moznosti da imas se kak 5+1 surround hja ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis (strani: 1 2 3 4 … 50 51 52 53 )Oddelek: Igre | 145094 (17720) | asaxyxas |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 127990 (81802) | Assass1n |
» | FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 18109 (12476) | laught |
» | Joint Operations Typhoon Rising proti Far CryOddelek: Igre | 2250 (1808) | IceBreakr |
» | connect3d radeon9600xt ?Oddelek: Kaj kupiti | 1473 (1157) | boštjan |