Forum » Loža » TradeRepublic
TradeRepublic
Temo vidijo: vsi

Likalnik ::
@Likalnik, tako kott je gruntfürmich navedel, aktiviraš mesečni trajnik pri TRR-ju, nakazilo x zneska na TR account in potlej na TR nastaviš mesečno investiranje. Avto pilot.
Hvala obema za predlog....ja to kar sta opisala, sem imel nekako v mislih kot zadnjo varianto...sem upal na kakšen lažji postopek....sej veš..v večini pripmerov varčuješ vsak mesec...se pa naredi, da kakšen mesec ne..in enostavno v TR-ju izklopiš za ta mesec in potem zadevo nadaljuješ naprej...preko banke pa TRR-ja se pa vse malo bolj zakomplicira.
ampak OK, vseeno hvala, da vem, da se drugače ne da....

gruntfürmich ::
TR načeloma nima nič s tvojo 'slovensko' banko, razen tega da deponiraš (in nakazuješ?) samo iz tega 'slovenskega' računa; kolikor je meni znano.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

link_up ::
TR je zacel ponujati private markets ... 30 dni castijo 1% investicije. :) Kdo se bo sel?
In and Out

alešhojs ::
No danes po dolgem času probam nakazat 100e nazaj na NLB in spet ne dobim SMS-a. Te težave sem imel že ob odprtju računa, potem je stvar nekaj časa čudežno delovala, danes pa spet kurac. Mobilni operater je isti, telefon je isti, vse enako. Na support se je brezveze obračati, ker ti po več tednov pišejo neke na pol avtomatske odgovore, s katerimi si ne pomagaš prav nič. Telefonskega kontakta pa itak nimajo.
Glede na to, da imam zdaj pri njih že kar lep kupček prihrankov, me vse skupaj malo skrbi. Kaj če bo neka pizdarija in bom rabil denar v parih dneh, SMS-a pa ne bom dobil?
Glede na to, da imam zdaj pri njih že kar lep kupček prihrankov, me vse skupaj malo skrbi. Kaj če bo neka pizdarija in bom rabil denar v parih dneh, SMS-a pa ne bom dobil?

delavec44 ::
No danes po dolgem času probam nakazat 100e nazaj na NLB in spet ne dobim SMS-a. Te težave sem imel že ob odprtju računa, potem je stvar nekaj časa čudežno delovala, danes pa spet kurac. Mobilni operater je isti, telefon je isti, vse enako. Na support se je brezveze obračati, ker ti po več tednov pišejo neke na pol avtomatske odgovore, s katerimi si ne pomagaš prav nič. Telefonskega kontakta pa itak nimajo.
Pa si probal tudi resend opcijo, ki pošlje sms prek drugega ponudnika? Pri meni vedno pride, sem ta mesec dvigal. Telekom in Telemach.
No vsaj upam, da ne bom sedaj jinx-nil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Kiwix ::
Jaz sem cca 14 dni nazaj preko Telekoma takoj dobil sms. Sem naredil vec transakcij pa nikoli ni bilo tezav.

Predlagam da pokliče še operaterja, mogoče je kakšna blokada. Ali pa gre sms v blokirane prejemnike na telefonu.
Sam imam bolj probleme na Bleap Finance. 2 userja, isti operater, enemu pride sms, drugemu ne.
Sam imam bolj probleme na Bleap Finance. 2 userja, isti operater, enemu pride sms, drugemu ne.

link_up ::
mnja, tudi jaz ne dobim sms na telekomu ... spet blokade ... bo treba zopet klicat.
je pa tudi opcija, da si spremenis svojo telefonsko v appu...ali pa preneses app na drug telefon, ki je pri drugem operaterju. Ce je res nuja ...
je pa tudi opcija, da si spremenis svojo telefonsko v appu...ali pa preneses app na drug telefon, ki je pri drugem operaterju. Ce je res nuja ...
In and Out

fl0w ::
Če komu pomaga. Pri meni je bila očitno težava aplikacija Google Messages. Sem nastavil kot privzeto aplikacijo Sporočila od Samsunga in sedaj vse sms-e prejemam.
Woop-woop! That's the sound of da police!

predi ::
V Google Messages se da pogledat Spam (tapneš svoj profil > Spam and blocked). A tam pa imata te SMSe?

alešhojs ::

BlaY0 ::
Tri rešitve obstajajo... prva je da vključiš svoj razum/pamet, druga da zamenjaš svoj iPhone za Androida, tretja pa da ostaneš na NLB.

dejanslo ::
Tudi jaz ne prejmem SMSa, ki ga potrebujem za login. bob, android. v spam messages ni. Ker nisem logged in, ne morem do chata. what to do? Res tečno.
There`s More Than One Way To Do It
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejanslo ()

Včasih je bil support email, sedaj dobiš pa nazaj odgovor, da je deaktiviran in rešuj preko in-app chata. Tam sem pa ca. 50% zadovoljen glede odzivnosti in strokovnosti.
Tako da ne vem. Probaj drug telefon ali pa roaming, če imaš to možnost. Kaj rečejo na bob oz. A1?
Tako da ne vem. Probaj drug telefon ali pa roaming, če imaš to možnost. Kaj rečejo na bob oz. A1?

GenZNPC ::
To je ocitno neka posebnost v Sloveniji, ker jaz tega SMSa ne rabim, pa lahko med C24 in TR nakazujem denar sem ter tja. Pri Iphonih pa zna biti kaka nastavitev, imamo mi na Microsoft Enterprise nivoju en kup problemov z avtentifikacijo userjev, kjer klic ne pride pa ga je iphone porinil med nezazeljene stevilke.
https://support.apple.com/hr-hr/118433
https://support.apple.com/hr-hr/118433
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

dejanslo ::
Sem sicer pisal na bob, samo odgovora še nisem dobil. Sem pa vmes preko spletne strani nekako prišel do "chata", kamor sem lahko napisal problem in sem dobil uporaben odgovor:
"the problem is on our side" ...
1. izbrisat app iz telefona, reinstall
2. forgot pin (tudi če nisi) -> še enkrat čez identifikacijo
3. update phone number po želji, jaz nisem.
Voila, si not. Zaenkrat OK. Ne vem pa, kako bi šlo, če bi rabil SMS za transfer.
"the problem is on our side" ...
1. izbrisat app iz telefona, reinstall
2. forgot pin (tudi če nisi) -> še enkrat čez identifikacijo
3. update phone number po želji, jaz nisem.
Voila, si not. Zaenkrat OK. Ne vem pa, kako bi šlo, če bi rabil SMS za transfer.
There`s More Than One Way To Do It
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 188416 (6371) | trololololo |
» | Trading212 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68561 (4119) | 133780 |
» | Depozit - katera banka ima najvišje obresti? (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 197899 (10948) | LeQuack |
» | VarčevanjeOddelek: Loža | 7410 (5655) | Lonsarg |