Forum » Loža » TradeRepublic
TradeRepublic
Temo vidijo: vsi

LeQuack ::
Zakaj pa je po novem spread 5EUR pa tudi jaz ne vem, mogoče Ljubljanska borza kaj več računa sedaj, ali pa enostavno tako malo prometa preko Trade Republic s slovenskimi delnicami. Koliko pa je na IBKR?
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()

delavec44 ::
Normalno, ker so druge borze zadaj. Najmanjši spread na TR je med 9:00 in 17:30. Pa še to je odvisno.

Ego ::
Imeli so misquote kar nekaj časa. Ask je bil pod tržnim ask-om. Potem so pa zadržali trgovanje in sploh nisi mogel oddati naročila niti med trgovalnim časom borze (petek, ponedeljek)

CyberPunk ::
Se s fizično kartico od TR lahko na NLB in OTP bankomatih dviguje brez provizije (kot z N26) ali pa jo štejeta kot tujo in posledično hočeta 4+ EUR za dvig?

V-i-p ::
@CyberPunk: TR ima brezplačne dvige po celem svetu nad 100€, pod 100€ pa plačaš 1€ provizije ne glede na banko in bankomat, razen kakih Euronet varijant.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

No, saj te "euronet variante" sem mislil. V Sloveniji v to druščino spadata tudi NLB in NKBM/OTP... Ampak ne glede na to zaračunavata te dodatne 4+ EUR provizije samo tujim karticam (tudi tistim, ki obljubljajo brezplačne bankomate po svetu). N26 pa je tretirana kot slovenska, torej njej te dodatne provizije Euronet/NLB/OTP ne zaračunajo. Kako je torej TR Visa tretirana?
Še nekaj me zanima, če mogoče kdo ve: Za polog denarja na TR račun je poleg SEPA nakazila z druge banke tudi kreditna kartica. Zaračunajo v tem primeru kakšno provizijo (nikjer nič ne piše)?
Še nekaj me zanima, če mogoče kdo ve: Za polog denarja na TR račun je poleg SEPA nakazila z druge banke tudi kreditna kartica. Zaračunajo v tem primeru kakšno provizijo (nikjer nič ne piše)?

BuDi79 ::
Zaračunajo v tem primeru kakšno provizijo (nikjer nič ne piše)?
The first deposit with a credit card or digital wallet is free of charge.
For all further deposits we charge a fee of 1%. The fee will be charged separately from the selected amount. For example, if you deposit 100 €, 101 € will be debited from your card.
By depositing via credit card or digital wallet your money will not be sent to Trade Republic immediately. In order to make the money available to you immediately, we charge a fee that covers additional costs associated with loading accounts before the money is received.

V-i-p ::
@CyberPunk: jaz sem do sedaj večje zneske iz TR dvignil na NLB bankomatih pa nikdar ni bilo nobene provizije. Za polog pa uporabim svojo banko in ne kartice. Plačam tistih 0,34€ in je to to.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trading212 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 64748 (306) | socialec |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 180193 (2405) | lolipop2 |
» | Depozit - katera banka ima najvišje obresti? (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 190580 (3629) | LeQuack |
» | VarčevanjeOddelek: Loža | 6973 (5218) | Lonsarg |