Forum » Loža » Super supra :)
Super supra :)
Dr_M ::
kaj pa dragi??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
seveda sm slisu da se je pr leclercu en s civicom razbil
IceIceBaby ::
jaz sem bil dol s C5 od mame :) hehe...vsi so v enih spojlerjih vozili jaz sem ga pa dvignu da je zgedal ko traktor pa ga tam sred travnika parkiru :)
ROK, driftcontrol rox :) Sam nismo še nikol skup fural :) hehe...glih zdej tuhtam da že ubistvu ful dolg nimam avtomobila (mal pred grosupljem sem že po 3 cilindrih vozu :( ) in da se mi že počas meša. LFS skos nabijam, volan sem si kupu, ampak ni glih taprav filing :)
ROK, driftcontrol rox :) Sam nismo še nikol skup fural :) hehe...glih zdej tuhtam da že ubistvu ful dolg nimam avtomobila (mal pred grosupljem sem že po 3 cilindrih vozu :( ) in da se mi že počas meša. LFS skos nabijam, volan sem si kupu, ampak ni glih taprav filing :)
R0K ::
ja drag scena je že ful razvita v slo. sploh lj. tam so vsak teden dragi + bežanje pred smrkci in roko pravice :).
drgač pa se jih na teh ilegalnih dragih kr neki razbije ... zato ga tut ful folka na mara, ker ubistvu maš v sloveniji na telo kr neki dirk, kjer se dirka uradno ... na dirkališču narejenem za to, pa reševalci zram pa to ...
drgač pa se jih na teh ilegalnih dragih kr neki razbije ... zato ga tut ful folka na mara, ker ubistvu maš v sloveniji na telo kr neki dirk, kjer se dirka uradno ... na dirkališču narejenem za to, pa reševalci zram pa to ...
Dr_M men dragi niso kul. Nevem no, nekak ne vidm smisla v tem, ker ne kaže neke hude sposobnosti voznika. Važno je kolk maš avto hiter pa kolk hitro ti uspe menat. Pa še preveč se sklopka matra pa gume se ful obrabjo (pr driftanju tega ni )
ja jest poznam kle u lj par lokacij kjer se zbirajo/mo ene 2 mesca nazaj je biu moj kolega (jest sm biu zal v sluzbi) in je reku,da je blo ogromno folka, ampak vecina sam firbci. seveda so prsli policaji dezurat
so mi pa dragi zelo zelo zanimivi. ko bom jest avto kupovam ga bom upedenu za drage
so mi pa dragi zelo zelo zanimivi. ko bom jest avto kupovam ga bom upedenu za drage
frenk ::
a ma mogoče kdo tle kšn link do strani, kjer so razložene te predelave, ker jest jih sicer mal poznam ampak ne pa vse
...bom pa tud jest čaz par let začel z car tuningom, ampak zaenkrat nimam še dost fedra in ostajam pr compu...pa še nobenga placa ni
...bom pa tud jest čaz par let začel z car tuningom, ampak zaenkrat nimam še dost fedra in ostajam pr compu...pa še nobenga placa ni
ali3n ::
ni Supra niti skyline... je pa lep (pa ne glih švoh) - presenting "leteči hladilnik"
70tka
60tka
original: 300KM @ 5500rpm, 400Nm, 5,7s (V70 - 5,9s)...
frenk - glede web strani: najbolj da začneš googlat... načeloma so strani specializirane za določene znamke ali celo modele...
http://www.swedespeed.com/ - volvo (+ glej linke)
http://www.honda-si.net/ - honda (forum - tuning..)
velik tega je na mobisux-u...
- skyline je pa pomojem problem registrirat v Slo, ker majo sam na desni volan?
- prej je nekdo govoril o razmerju prostornina/moč... tu je zanimiva tudi RX7 (1300 ccm, 255KM @ 6500RPM)- wankl powah! če je bil kdo prejšnjo soboto v Celju, jo je imel priliko videt (in slišat)
70tka
60tka
original: 300KM @ 5500rpm, 400Nm, 5,7s (V70 - 5,9s)...
frenk - glede web strani: najbolj da začneš googlat... načeloma so strani specializirane za določene znamke ali celo modele...
http://www.swedespeed.com/ - volvo (+ glej linke)
http://www.honda-si.net/ - honda (forum - tuning..)
velik tega je na mobisux-u...
- skyline je pa pomojem problem registrirat v Slo, ker majo sam na desni volan?
- prej je nekdo govoril o razmerju prostornina/moč... tu je zanimiva tudi RX7 (1300 ccm, 255KM @ 6500RPM)- wankl powah! če je bil kdo prejšnjo soboto v Celju, jo je imel priliko videt (in slišat)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
frenk, za tunanje avtomobile išči po googlu ker je že ali3n povedu da skor za vsak model obstaja posebi delavnica :) Lahko se pa naročiš na revijo Japanese Performance kjer imaš 60, 70 strani samo tunanih japonskih avtomobilov, obstajajo tudi opel tuning revije pa vw pa bmw... Tko da te robe se dost dobi, sam v eno mal večjo trafiko morš.
ali3n, pred kratkim sem vidu en avto registriran v sloveniji z volanom na desni. Poleg tega bo z vsotpom v EU dost stvari se spremenilo, baje da bo veljala homologacija katere koli članice EU tudi v slo. Torej, če jih majo v nemčiji registrirane ga boš pr nas tut lahko. Upam :)
Wankla pa nemorš tko primerjat, ker je narjen čist drugače in tista prostornina je zlo varljiva. Če hočeš primerjat z ottom morš pomnožit s 3 pa maš pribljižno primerljivo prostornino. Je pa rx7 seveda zlo zlo hud avto.
ali3n, pred kratkim sem vidu en avto registriran v sloveniji z volanom na desni. Poleg tega bo z vsotpom v EU dost stvari se spremenilo, baje da bo veljala homologacija katere koli članice EU tudi v slo. Torej, če jih majo v nemčiji registrirane ga boš pr nas tut lahko. Upam :)
Wankla pa nemorš tko primerjat, ker je narjen čist drugače in tista prostornina je zlo varljiva. Če hočeš primerjat z ottom morš pomnožit s 3 pa maš pribljižno primerljivo prostornino. Je pa rx7 seveda zlo zlo hud avto.
frenk poglej recimo tukaj. zdej sm dal za foro civic-a, ki naj bi bil end naj bolj popularnih avtomobiliv na svetu za tunanje. no sej ni važno, tam na levi strani imaš spisek vseh stvari ki se jih da menjat na avtu ... pa si mal poglej ... menjat se da vse :).
kst drgač pa si za wankl mislu napisat, da se pomnoži z 2, da dobimo prostornino primerljivo z ottovimi motorji? pol je razmerje 2616ccm vs 280PS (jap. verzija RX-a) kar je še vedno zlo dobr (sam ima itak twinturbo, tko da odpade ... ). največjo pa ma itak honda s2000 - med atmosferskimi motorji (2000ccm in 240PS) ...
Bi blo pa zanimivo kater ima pa splošno največjo prostornino med ccm / PS. Pa ni važno če je turbo alpa kej? evo 8? 2000ccm /280PS ... še ve kdo kej bolj hudga?
kst drgač pa si za wankl mislu napisat, da se pomnoži z 2, da dobimo prostornino primerljivo z ottovimi motorji? pol je razmerje 2616ccm vs 280PS (jap. verzija RX-a) kar je še vedno zlo dobr (sam ima itak twinturbo, tko da odpade ... ). največjo pa ma itak honda s2000 - med atmosferskimi motorji (2000ccm in 240PS) ...
Bi blo pa zanimivo kater ima pa splošno največjo prostornino med ccm / PS. Pa ni važno če je turbo alpa kej? evo 8? 2000ccm /280PS ... še ve kdo kej bolj hudga?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
audi rs4 2700ccm 450km. brez tuninga seveda
frenk ::
hvala vsem za linke...ampak jest sm mislu to mal bol na splošno...pa da je mal napisano, kaj izboljša določena predelava in podroben opis delovanja
||_^_|| ::
offtopic:
Dr_M: napača
audi RS4 ima 2,7 biturbo mašino in 380 KM
audi RS6 pa 4,2 biturbo 450KM
še ena najlepših slikic zame:
Dr_M: napača
audi RS4 ima 2,7 biturbo mašino in 380 KM
audi RS6 pa 4,2 biturbo 450KM
še ena najlepših slikic zame:
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
||_^_||: ja verjetno res...
zdej sm su na uno stran pogledat kjer sm to vidu, pa so ze umaknil tist rs4, pa dal nove slike pa popravl stvari.
zdej sm su na uno stran pogledat kjer sm to vidu, pa so ze umaknil tist rs4, pa dal nove slike pa popravl stvari.
pri atmosferskih verjetno res.
netunan turbo pa mogoce celo Bugatti EB110 SS - HP / Liter 185.82
se vedno iscem najmocnejsega
netunan turbo pa mogoce celo Bugatti EB110 SS - HP / Liter 185.82
se vedno iscem najmocnejsega
Še nekaj zanimivega materiala :-).
VTI vs GTI
Srečen in zvest lastnik Supre :)
Mitsu VR4 vs. Porš 911
Veliko ostalih muvijev ...
frenk : thx ... sm popravu.
VTI vs GTI
Srečen in zvest lastnik Supre :)
Mitsu VR4 vs. Porš 911
Veliko ostalih muvijev ...
frenk : thx ... sm popravu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
Fuuul filmčkov
Uzemte si cajt, pa malo pobrskajte. Precej linkov je ful dobrih z norimi avti, bejbami pa vsem kar spada k tej zadevi
Uzemte si cajt, pa malo pobrskajte. Precej linkov je ful dobrih z norimi avti, bejbami pa vsem kar spada k tej zadevi
a komi zdej si jo najdu??
chucki ::
mam js movie ko ma supra 1280hp
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
chucki ::
ni linka za to lahk pa ftp postavim,ker mam posnetkov za 7gb.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53415 (17430) | Sandi1987 |
» | Najhitrejši osebni avtomobili (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 43181 (24704) | guest #44 |
» | kakšen avto bi si kupili ? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 85757 (78513) | roba87 |
» | Need For Speed - Underground (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 26471 (16829) | boštjan |
» | Vaš sanjski avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 41409 (39997) | krneki0001 |