Forum » Loža » Psi v pisarnah
Psi v pisarnah
IL_DIAVOLO ::
Ta svet je postal tako cudaski, da bi rabili za vsako stvar navodila, kako se obnasati v poslovnem svetu oz. ko stopis izven cone udobja.
Psi na delovnem mestu omg hahaha
Psi na delovnem mestu omg hahaha
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
tonttu ::
In zakaj bi imeli privilegij zgolj v pisarnah? Jaz sem povsem za, da se domace zivali nosi s seboj tudi v kuhinje restavracij, pekarne in ostale obrate, kjer pripravljajo hrano in prehranske izdelke.
Se ni za bati da bi se to zgodilo, ker pac ne bom pustil, da bi zaposleni imeli svoje "terapevske zivalice" po pisarnah. Ce koga to moti, si bo pa pac poiskal drugo sluzbo ;)
Curve Ball je izjavil:
to bo bolj zate, če boš kdaj želel delati (bo kmalu, brez skrbi) tam kjer imajo ljudje občasno pse v pisarni.
Se ni za bati da bi se to zgodilo, ker pac ne bom pustil, da bi zaposleni imeli svoje "terapevske zivalice" po pisarnah. Ce koga to moti, si bo pa pac poiskal drugo sluzbo ;)
Curve Ball ::
In zakaj bi imeli privilegij zgolj v pisarnah? Jaz sem povsem za, da se domace zivali nosi s seboj tudi v kuhinje restavracij, pekarne in ostale obrate, kjer pripravljajo hrano in prehranske izdelke.
Curve Ball je izjavil:
to bo bolj zate, če boš kdaj želel delati (bo kmalu, brez skrbi) tam kjer imajo ljudje občasno pse v pisarni.
Ja, še en namišljeni lastnik velikega podjetja na slo-tech ;)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
PacificBlue ::
Curve Ball je izjavil:
PacificBlue je izjavil:
Vsaka pisarna bi morala imeti psa, ljudje ki jih pa to moti, pa naj svoje probleme resujejo sami pri sebi.
Ne gre. V nekaterih podjetjih imamo tudi higienske standarde.
V pisarnah imajo takšne higienske standarde, ki ne dovoljujejo psov? Ne nabijaj. Lahko imajo standarde, ki prepovedujejo pse, ampak ti nimajo nič s higieno.
Curve Ball je izjavil:
hejterji dokazujete svoj domet
Zares svoj domet dokazuje tisti, ki misli, da je delovno mesto primeren kraj za otroke, hisne ljubljencke, domace zivali in ne vem kaj se vse. Ce nekdo mora 24h/dan imeti v narocju svojega scenete, naj si omisli neko pomoc v obliki specializiranega zdravnika, ne psa.
No če še ne veš obstajajo higienski standardi, kjer si mora zunanji obiskovalec nadeti zaščitna pokrivala za čevlje.
Tudi taksna delovna okolja obstajajo.
I’m out.
:3
Sem kje napisal da je veliko? No pa saj zares nima veze. Se enkrat, ce kdo misli, da so domace zivali za v pisarno si naj omisli strokovno pomoc. In verjemi, da se veliki vecini ni potrebno bati, da bodo sceneta prosto hodila po pisarnah in bevskala. Vecini ljudi (tudi lastnikom firm in sefom) je jasno, da se na delovnem mestu v prvi vrsti dela, ne pa ukvarja s psi, mackami, pitoni in tigri.
PacificBlue je izjavil:
Curve Ball je izjavil:
PacificBlue je izjavil:
Vsaka pisarna bi morala imeti psa, ljudje ki jih pa to moti, pa naj svoje probleme resujejo sami pri sebi.
V pisarnah imajo takšne higienske standarde, ki ne dovoljujejo psov? Ne nabijaj. Lahko imajo standarde, ki prepovedujejo pse, ampak ti nimajo nič s higieno.
Curve Ball je izjavil:
hejterji dokazujete svoj domet
Zares svoj domet dokazuje tisti, ki misli, da je delovno mesto primeren kraj za otroke, hisne ljubljencke, domace zivali in ne vem kaj se vse. Ce nekdo mora 24h/dan imeti v narocju svojega scenete, naj si omisli neko pomoc v obliki specializiranega zdravnika, ne psa.
No če še ne veš obstajajo higienski standardi, kjer si mora zunanji obiskovalec nadeti zaščitna pokrivala za čevlje.
Lol, pisarne? O pisarnah govorimo in ne čistih prostorih v farmacevtskem podjetju...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Unava1lable ()
FireSnake ::
Curve Ball je izjavil:
Seveda ima, še kako!
In, če ti blodiš, da to ni res to nima nobene teže ampak je zgolj to .... blodnja.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Sem kje napisal da je veliko? No pa saj zares nima veze. Se enkrat, ce kdo misli, da so domace zivali za v pisarno si naj omisli strokovno pomoc. In verjemi, da se veliki vecini ni potrebno bati, da bodo sceneta prosto hodila po pisarnah in bevskala. Vecini ljudi (tudi lastnikom firm in sefom) je jasno, da se na delovnem mestu v prvi vrsti dela, ne pa ukvarja s psi, mackami, pitoni in tigri.
Strokovno pomoč običajno rabite bolj tisti, ki svetujete drugim le-to. In v tej temi imamo kar več takšnih primerov.
Curve Ball je izjavil:
Seveda ima, še kako!
In, če ti blodiš, da to ni res to nima nobene teže ampak je zgolj to .... blodnja.
;) blodnjakar, navedi en primer higienskega standarda za pisarno, ki ne dovoljuje psa. Pa ne mi zdaj o pekarnah, prehrambenih, farma obratih. Govorimo o pisarnah.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
PacificBlue ::
Tudi v pisarnah. Nekatera podjetja sledijo protokolom, ne pa da je tako napol po indijansko.
I’m out.
nejcek74 ::
PacificBlue je izjavil:
Preberi si naslov teme, lahko ti pa namignem: psi v PISARNAH
Curve Ball je izjavil:
Strokovno pomoč običajno rabite bolj tisti, ki svetujete drugim le-to. In v tej temi imamo kar več takšnih primerov.
Nekako dvomim da je v tem primeru tako. Ce nimas tezav, mi povej en sam vsaj na priblizno pameten razlog, zakaj bi moral imeti na delovnem mestu domaco zival?
Pa ce si opazil... rece se ji domaca zival ne sluzbena zival ;)
njyngs ::
PacificBlue je izjavil:
Preberi si naslov teme, lahko ti pa namignem: psi v PISARNAH
Tako je. Pisarna je prostor za delo, ne pa da si vaši pomočniki za vaš mentalni ali fizični hendikep ližejo rit in puščajo dlake ;)
Če hočeš psa v službi se zaposli v zavetišču ali pa pri veterinarju ;)
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
Curve Ball je izjavil:
Nekako dvomim da je v tem primeru tako. Ce nimas tezav, mi povej en sam vsaj na priblizno pameten razlog, zakaj bi moral imeti na delovnem mestu domaco zival?
Pa ce si opazil... rece se ji domaca zival ne sluzbena zival ;)
;), povsem enak razlog kot je recimo sadje na delovnem mestu, bilijard v sprostitveni sobi, ali pa primera, ki jih bo tudi tvoja generacija mogoče razumela: kuhinja s kavico ali pa prostor za čik pavzo. Zaposlenim prijazno podjetje. V mlajših generacijah težko najdeš nekoga, ki bi ga to motilo, za razliko od...
Seveda. Mlajša generacija ima pravico delat kar jim paše. #entitled
;), je pač tako, da ljudje raje gredo v službe, ki so jim všeč. In veliko mladim je pač všeč zgornje navedeno. Nič niso entitled. Kot delodajalec jim nič od zgornjega nisi dolžan nuditi. Pač good luck potem z iskanjem delovne sile.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Curve Ball ()
dexterboy ::
Psihoterapevt bo boljši naslovCurve Ball je izjavil:
hejterji dokazujete svoj dometZares svoj domet dokazuje tisti, ki misli, da je delovno mesto primeren kraj za otroke, hisne ljubljencke, domace zivali in ne vem kaj se vse. Ce nekdo mora 24h/dan imeti v narocju svojega scenete, naj si omisli neko pomoc v obliki specializiranega zdravnika, ne psa.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Meiniken ::
Po mojem mnenju živali ne sodijo v delovno okolje. Neka osnovna higiena pa tudi mora bit...
Grem stavit, da bi v IT okolju hitro naštimali kakšnega pitona
Sam h sreči kot delavec nimam izkušnje (in je niti nočem), sem pa kakšne 7 let nazaj imel izkušnjo kot stranka. Sem opravljal izpit za avto in se ob obisku poslovnih prostorov avtošole zelo čudil. Namreč, ko sem vstopil v prostor je gospa (na oko bi jo ocenil 30-35 let) v roki držala enega majhnega cucka (zgledal je kot yorkshirski terier). Nisem niti spraševal kaj se dogaja, me je pa rahlo na rit vrglo.
Samo pomisli na vso dlako, ki jo žival pušča za sabo... Ali pa karakter živali (zlati prinašalci)... Še bi se dalo naštevati. Je tudi razlika med psom ali mačko. Psa boš moral peljat ven takrat ko bo on hotel, ne ti. Maček bo večino časa spal ali pa gledal skozi okno.
In če dovoliš psa ali mačka potem moraš še vse ostalo. Ljudem je ideja všeč dokler nekdo naredi nekaj česar ne odobravajo.
Sicer razumem do neke mere, da so živali čustvena podpora (imam tudi sam mačka), ampak če komaj funkcioniraš brez cucka potem rabiš pomoč.
Če bojo nekega dne v večini pisarnah živali se bomo temu pač morali prilagoditi. Pa čeprav nam to ne bo všeč.
Grem stavit, da bi v IT okolju hitro naštimali kakšnega pitona
Sam h sreči kot delavec nimam izkušnje (in je niti nočem), sem pa kakšne 7 let nazaj imel izkušnjo kot stranka. Sem opravljal izpit za avto in se ob obisku poslovnih prostorov avtošole zelo čudil. Namreč, ko sem vstopil v prostor je gospa (na oko bi jo ocenil 30-35 let) v roki držala enega majhnega cucka (zgledal je kot yorkshirski terier). Nisem niti spraševal kaj se dogaja, me je pa rahlo na rit vrglo.
Samo pomisli na vso dlako, ki jo žival pušča za sabo... Ali pa karakter živali (zlati prinašalci)... Še bi se dalo naštevati. Je tudi razlika med psom ali mačko. Psa boš moral peljat ven takrat ko bo on hotel, ne ti. Maček bo večino časa spal ali pa gledal skozi okno.
In če dovoliš psa ali mačka potem moraš še vse ostalo. Ljudem je ideja všeč dokler nekdo naredi nekaj česar ne odobravajo.
Sicer razumem do neke mere, da so živali čustvena podpora (imam tudi sam mačka), ampak če komaj funkcioniraš brez cucka potem rabiš pomoč.
Če bojo nekega dne v večini pisarnah živali se bomo temu pač morali prilagoditi. Pa čeprav nam to ne bo všeč.
elektronorc ::
Začni jesti rozine v službi in "pomotoma" smeti z njimi po tleh.
Podobno čokolada in avokado.
Podobno čokolada in avokado.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elektronorc ()
mtosev ::
Jaz ne bi imel nič proti prijaznim psom v pisarni.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
svecka ::
Si ne predstavljam živali z dlako v pisarnah. Kakšne ribe še, ampak pse pa mačke. Ne hvala. Tudi sam imam doma 2 mačka in vem ko vsak teden sesam koliko dlak puščata. Če bi bile pisarne zaprtega tipa bi to še nekako šlo, samo da pa so odprti tip pa ni šans. Kot prvo, vsaj vsak 5 bi imel probleme z alergijo zaradi dlak, kot drugo pes in maček ne more biti 8 ur na mestu. Mora pit, na wc, vse to pa je distrakcija od dela. Kdor dela od doma že ve kako je to, ko maš sestanek, pa ti zraven tamal ali pa domača žival "teži".
Folk je zmešan..svet gre v kur***
Folk je zmešan..svet gre v kur***
Mercier ::
Žal tega ni. Kakega prijaznega kosmatega penzionista si predstavljam, da bi se prišel podružit tu pa tam. Nafehtat kak priboljšek. Po potrditev, da je res zagnano počival. V tem stilu. Poznam pa podjetje kjer muc živi v pisarnah.
Če pa je ker alergičen, pa pač ne. Če poveš, najbrž pomaga.
Če pa je ker alergičen, pa pač ne. Če poveš, najbrž pomaga.
Jerry000 ::
Sicer nisem bral vseh komentarjev, samo OP post. Js bi reku tak, zakaj pa ne. Men bi blo čist luštno videt kakega psa v službi AMPAK da je priden ter seveda predpostavljamo da ni alergij. Torej ob večjih firmih je to malo težje. Seveda mi ne bi blo všeč da bi mi skakal ko delam, ampak bi pa z veseljem se igral z njim al pa ga tu pa tam malo počohal :)
Lahko pripomnem, sem v enem super privat fitnesu kjer je dovoljeno prinesti psa s sabo in lahko rečem da mam dobre izkušnje. Ful so pridni, ne težijo nič (psi :D ) in mi je prav všeč. Je pa seveda tko da prideš ob kasnejši uri, itak se pa vsi poznamo med sabo, če bi bla alergija bi se korigiralo, ampak noben nima k sreči. Tko da js sem za živali v pisarnah/fitnesih dokler je v neki meji normale in da se upošteva glede alergij seveda.
Lahko pripomnem, sem v enem super privat fitnesu kjer je dovoljeno prinesti psa s sabo in lahko rečem da mam dobre izkušnje. Ful so pridni, ne težijo nič (psi :D ) in mi je prav všeč. Je pa seveda tko da prideš ob kasnejši uri, itak se pa vsi poznamo med sabo, če bi bla alergija bi se korigiralo, ampak noben nima k sreči. Tko da js sem za živali v pisarnah/fitnesih dokler je v neki meji normale in da se upošteva glede alergij seveda.
driver_x ::
PacificBlue je izjavil:
A potem ljudi pošiljate domov?
Groot ::
Sem prepričan da je velik del tistih, ki so glasno proti domačim živalim, veliko bolj nadležnih v pisarni kot pa bi bil pes. Da o nesnagi takšnih osebkov sploh ne začnem.
alekskac ::
V moji prvi službi smo imeli redno vsak teden praktično vsaj en dan psa med delom, poleti več, pozimi manj. Prav fajn je blo, včasih smo ga na malco vzeli s seboj, če smo šli kam, kjer je bil odprt vrt. Dlake smo pač naslednji dan pometli, to je bilo to. Za higieno v pisarni smo večinoma skrbeli kar sami, tko da nismo nekaj kake snažilke obremenjevali ali podobno. Včasih sta bila tudi dva psa v pisarni, je še računovodja svojega pripeljal. Pa tud prijatelje na kavi včasih, noben ni težil. Je pa odvisno od firme do firme, od sodelavcev, itd. V tisti firmi smo bili več ali manj vsi prijatelji med seboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alekskac ()
Jaz sem sicer ljubitelj psov, a si ne predstavljam, da bi svojega vozil v pisarno. Razlogov zato je precej. Pes ima svoj ritem in dopoldanski čas, ko je sam doma, večinoma prespi. Če bi bil pri meni v pisarni, ne bi mogel v miru spati (pes, ne jaz). Še ko sem v času korone delal od doma, se je zmeraj umaknil v najbolj oddaljeno sobo, da je lahko v miru spal. Potem bi bila težava ob deževnih in mokrih dnevih. Doma ga pred vstopom v hišo obrišemo. Ali naj potem na firmo nosim še cel nahrbtnik njegovih stvari in ga v obleki in kravati umivam in brišem pred vstopom v stavbo firme? Zgoraj ste tudi že ugotovili, da psi nekatere ljudi motijo, pa razlogi niti niso pomembni. V podjetju so medsebojni odnosi zelo pomembni za uspešno delovno okolje. Torej spet nobene potrebe po tem, da bi te odnose slabšal zaradi neke svoje kaprice.
Zimonem ::
Jaz pa govedi,celo podjetje bi bilo navdušeno, če pripeljem bika, kravo ali telev pisarno.
dexterboy ::
Jaz pa govedi,celo podjetje bi bilo navdušeno, če pripeljem bika, kravo ali tele v pisarno.
... smeh ... solze ....
zakaj nihče ne omenja ovčke in visokih "škorenjčkov"?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
LeQuack ::
Pes je v pisarni absolutno no-go, dokler se s tem predlogom ne strinjajo čisto vsi zaposleni z vsemi nadrejenimi instancami vred. Pa seveda tudi lastnik/najemodajalec poslovnih prostorov. Konec debate.Lastnik firme se mora strinjat, ostalo je nepomembno. V poslu pač ni demokracije (in seveda ni demokracije, če je ekonomska podlaga ne ponuja - ampak to ni več stvar psov).
Odvisno koliko je lastniku do dobrih delavcev. Če jih smatra samo kot strošek potem najbrž jih res ne bo spraševal.
Sicer pa a lahko kakšnega kolega pripeljem v službo, ali mora biti nujno pes?
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Sicer pa a lahko kakšnega kolega pripeljem v službo, ali mora biti nujno pes?
Saj smo ze prej rekli, da ne sme biti diskriminacije in da kot kaze lahko v sluzbo pripeljes kolega, kurbo, psa, macko, kravo, pitona ali divjega prasica. Pac vse za tvoje dobro pocutje. Delodajalci imajo te stvari radi.
starfotr ::
Ne bi bil vesel, ker sem alergik. Že itak imam dovolj problemov v hotelih/apartmajih, ko pridem za kakim cuckom. Še huje je v lokalih, kjer poleg tega da moram trpet njihove alergene gledam še kako jim folk daje za lizat krožnike in žlice. Nagravžno.
In zakaj ne hodiš okoli z FFP masko? Moja ima tudi alergije in je v času korone bilo super, ker je nosila masko. Sedaj je ne nosi, da ne bi izpadla čudna. Naj pa trpi, če ji je alergija tako fajn.
twom ::
Družba popolnoma izgublja kompas in se izrojeva.
Peščica bogatih ima vse več, vsi ostali imamo vse manj. Enako velja za kužke v pisarnah. Tapocen kvadratni metri so po 4 jurje. Itd.
To da se nekdo odloiči raje za psa kot otroka, v redu, njegova odločitev. Velikokrat bi bilo celo bolje da bi imeli nekateri pse in ne otrok. Tudi tvoja spolna praksa med štirimi stenami nobenega ne zanima, ali svingerstvo, BDSM, koze in ovce, kaj tretjega, whatever.
Dajmo bit najprej ljudje, menim, da je meni kot človeku, nekaj velikostnih razredov bolj smiselno, da imam potem na delavnem mestu lahko svojega otroka, kot pa da ima nekdo lahko svojega psa. Govoril sem...
Peščica bogatih ima vse več, vsi ostali imamo vse manj. Enako velja za kužke v pisarnah. Tapocen kvadratni metri so po 4 jurje. Itd.
To da se nekdo odloiči raje za psa kot otroka, v redu, njegova odločitev. Velikokrat bi bilo celo bolje da bi imeli nekateri pse in ne otrok. Tudi tvoja spolna praksa med štirimi stenami nobenega ne zanima, ali svingerstvo, BDSM, koze in ovce, kaj tretjega, whatever.
Dajmo bit najprej ljudje, menim, da je meni kot človeku, nekaj velikostnih razredov bolj smiselno, da imam potem na delavnem mestu lahko svojega otroka, kot pa da ima nekdo lahko svojega psa. Govoril sem...
Če kdo nima varstva in nek pamž kampira po par ur, nekaj dni.je to povsem normalno. Da pa siva pa na žalost ni.
FrRoSt ::
Družba popolnoma izgublja kompas in se izrojeva.
Bom odgovoril na tale post, ker je malo širši kot OPjevo vprašanje oz. dilema!
Družba popolnoma izgublja kompas in se izrojeva.)
Definitivno DRŽI!! Malo me sicer moti sedanjik v tem stavku! Precej verjetno je, da bi moral uporabiti preteklik, torej: Družba je popolnoma izgubila kompas!
Drugače pa gre takole!!: Vsak pes in vsak otrok niso za v pisarno, pa četudi (samo) občasno. Nekateim to ni problem, so čisto neopazni in nemoteči. Drugi pa so zelo moteči in nadležni, motijo delovni proces in koncentracijo!
Definitivno bi morali izpolnjevati določene standarde in normative! Lahko jih (poskusimo) skupaj sestaviti, če bi to komu kaj pomagalo ali koristilo.
Drugače pa OPju!
Mene psi ne motijo! Ravno nasprotno!! Imam jih zelo rad in velikokrat so celo boljša družba od ljudi samih. Vsekakor niso neumni, neumni so samo ljudje!! In če boš imel problem s kakšnim psom, tudi v pisarni, boš imel problem zaradi njegovega lastnika. Ne hrani jih sploh in ne božaj jih, še posebno tistih, v pisarni. Naj težijo drugim! Tudi če si postaviš kartonasto ograjo za začetek, ne glej na to kot nekaj slabega. (normalen) Pes se bo hitro navadil na to na svoj položaj pri tebi. Vzel te bo kot del okolice in ta "okolica" bo taka, kot si jo boš ti ustvaril in izboril.
Malcati pa greš lahko tudi kam drugam, če si že do sedaj ostajal tam samo zaradi vljudnosti. Včasih pa lahko pomalcaš tudi z nimi, če se ti tako zahoče oz. te ne moti.
Če imamo v naši firmi še kodes za oblačenje, ne vem, zakaj nebi mogla firma imeti tudi kodeks obnašanja za pse!??
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
FrRoSt ::
PacificBlue je izjavil:
Privezujete pse v pisarnah?
https://www.rtvslo.si/slovenija/prihaja...
V Ljubljani morajo biti biti psi (živali) privezani/e!!
Če niso na vrvici (lahko) dobiš kazen, od 200 do 1000€!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
c3p0 ::
Očitno bo zakon zelo biased za kužke. Mlada teleta so pa lahko ne le na vrvici, to bi bil luksuz, ampak fiksno v enakem položaju, da se čim manj premikajo celotno svoje kratko življenje, z namenom da je meso "bolj mehko". /OT
Očitno bo zakon zelo biased za kužke. Mlada teleta so pa lahko ne le na vrvici, to bi bil luksuz, ampak fiksno v enakem položaju, da se čim manj premikajo celotno svoje kratko življenje, z namenom da je meso "bolj mehko". /OT
Mlada telet a naj nebi bila na vrvici vsaj do starosti dveh mesecev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
dussan ::
Kot zaprisežen ljubitelj ljudi je moje mnenje, da psi ne sodijo v skupne pisarne. Če ima pasjeodvisnk svojo pisarno, naj pač ima notri tudi psa, mene v tisto pisarni ne bo.
Glede na vrsto pasme imam različne reakcije na dlako, začne se s kihanjem, temu sledi smrkanje, potem pa mene v tistem prostoru ni. Pustimo, da imam oči kot angora zajec, kar je sicer ljubiteljem živali zelo všeč, meni pa ne tako zelo. Ampak, ve se, da so naši psički super, lepo vzgojeni in čisti, ljudje pa svinje. Aj, svinje pa ljudje niso, svinje so tudi super zadeve, torej, eni ljudje so, hmm, ljudje!
Zanimivo se mi zdi, da se večini ljubiteljev živali, ki svoje psičke z veseljem hrani na mizi, zdi nesprejemljivo, če svoje noge v čevljih dam na mizo. Seveda, moji čevlji so umazani, pasje tačke pa naravno čiste.
Seveda mi je jasno, zakaj se to dogaja. Delodajalci pač hočejo, namesto z denarjem, pritegniti delavce s priboljški. Pasjeljubci vedo, če so kdaj učili svoje pse, kako to gre ...
Glede na vrsto pasme imam različne reakcije na dlako, začne se s kihanjem, temu sledi smrkanje, potem pa mene v tistem prostoru ni. Pustimo, da imam oči kot angora zajec, kar je sicer ljubiteljem živali zelo všeč, meni pa ne tako zelo. Ampak, ve se, da so naši psički super, lepo vzgojeni in čisti, ljudje pa svinje. Aj, svinje pa ljudje niso, svinje so tudi super zadeve, torej, eni ljudje so, hmm, ljudje!
Zanimivo se mi zdi, da se večini ljubiteljev živali, ki svoje psičke z veseljem hrani na mizi, zdi nesprejemljivo, če svoje noge v čevljih dam na mizo. Seveda, moji čevlji so umazani, pasje tačke pa naravno čiste.
Seveda mi je jasno, zakaj se to dogaja. Delodajalci pač hočejo, namesto z denarjem, pritegniti delavce s priboljški. Pasjeljubci vedo, če so kdaj učili svoje pse, kako to gre ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dussan ()
twom ::
Mal izmišljena zgodba...,
v naši pisarni je 10 ljudi in 12 psov (sodelavka ima tri border kolije s katermi hodi na tekmovanja - ta del ni izmišljen).
V pisarni je že sedaj gužva, poleti enmu klima nabija v glavo, tadrugmu na drugi strani je pa neznosno vroče. Odprto okno pa tretjemu piha.
Sedaj imamo 12 psov. A bomo sedaj delal 5 od doma, da bo v pisarni 5 ljudi in 5 psov? Polet v vročini? A sodelavka lahko pripelje vse 3 pse? Al to velja samo za ene, in samo za enega psa? Tako kot vedno, oportunizem v družbi nekaterim znese samo zato, ker so taki osebki v manjšini (in ker to drugi tolerirajo/mo).
Sicer bom pa, če bo imel sodelavec psa v službi, jaz imel tamaledva, oba.
Mislim, da mora družba dati prednost otrokom pred psi!!
v naši pisarni je 10 ljudi in 12 psov (sodelavka ima tri border kolije s katermi hodi na tekmovanja - ta del ni izmišljen).
V pisarni je že sedaj gužva, poleti enmu klima nabija v glavo, tadrugmu na drugi strani je pa neznosno vroče. Odprto okno pa tretjemu piha.
Sedaj imamo 12 psov. A bomo sedaj delal 5 od doma, da bo v pisarni 5 ljudi in 5 psov? Polet v vročini? A sodelavka lahko pripelje vse 3 pse? Al to velja samo za ene, in samo za enega psa? Tako kot vedno, oportunizem v družbi nekaterim znese samo zato, ker so taki osebki v manjšini (in ker to drugi tolerirajo/mo).
Sicer bom pa, če bo imel sodelavec psa v službi, jaz imel tamaledva, oba.
Mislim, da mora družba dati prednost otrokom pred psi!!
bemfa ::
Pusti otroke lepo doma, naj se igrajo. Delali bojo še tako preveč v življenju.
Je pa hecno, kako se majo eni za 'ljubitelje' psov, v resnici pa jih priklenejo na sebe 24/7, nobene svobode, komanda za vsak grižljaj, ... Ampak je pa 'lepo vzgojen' in 'srčkan' in 'radi ga imamo'.
Je pa hecno, kako se majo eni za 'ljubitelje' psov, v resnici pa jih priklenejo na sebe 24/7, nobene svobode, komanda za vsak grižljaj, ... Ampak je pa 'lepo vzgojen' in 'srčkan' in 'radi ga imamo'.
Jnou ::
Pusti otroke lepo doma, naj se igrajo. Delali bojo še tako preveč v življenju.
Če bi bili ljudje sposobni stopiti korak nazaj in pogledati širšo sliko ter pozabiti društvene norme, bi videli, da so ravno največji ljubitelji živali njihovi največji sovražniki. Živali spadajo v naravo, ne pa v vaše male garsonjere. Pisarna je pa sploh absurdna, težko verjamem, da obstajajo ljudje, ki to prakticirajo in s tem posiljujejo sodelavce. Ta tema je dokaz, da je družba popolnoma zabredla na tem področju.
BRBR ::
Daš mu fejst za žret in v futer vmešaš laksativ. Usral se bo debelo in tekoče na sredo pisarne.
Takoj bo rešeno.
Takoj bo rešeno.
sbawe64 ::
PacificBlue je izjavil:
Privezujete pse v pisarnah?
https://www.rtvslo.si/slovenija/prihaja...
A papagaji bodo lahko v kletkah še? Hrčki/morski prašički ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Alien123 ::
Nevem zakaj bi pes bil moteč. Bolj so moteči čikarji, ki smrdijo, ko kuga ( in to mislim vse kadilce ), potem tisti, ko si svoje froce pripeljejo in se hvalijo z njimi, daj spiz*di pa ne pritiskaj.. Imam 2 psa in sta bolj razgledana kot tričetrt pubertetnikov.
Kdor nima rad psov je za mene smet..
Kdor nima rad psov je za mene smet..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stroški psa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10946 (8245) | jype |
» | Zavetišča za živali: Popolnoma zdrave pse, ki jim v 30 dneh ne najdejo lastnika, lahk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17995 (15307) | Invictus |
» | Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 59508 (49355) | Massacra |
⊘ | Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 51362 (42810) | hamax |