» »

Psi v pisarnah

Psi v pisarnah

1 2 3
4
»

Gagatronix ::

No, glede tega se strinjam, da ljudje, ki dejansko potrebujejo tako prehrano lahko od vecjega trga samo profitirajo.

Se vedno ne spremeni dejstva, da je zadeva postala "mainstream" samo zaradi "influencerjev".

k4vz0024 ::

Glede na to, da je v DZ nov predlog proti mučenju živali, bo treba predlagati zakon proti mučenju belih ovratnikov s strani živali;((

kajtimara ::

Ti psa, jaz Surströmming!

c3p0 ::

starfotr je izjavil:

Pes je terapevtski... Konji tudi. Ali lahko enega lipicanca pripeljem? Pa še nihče mi ne more očitat, da ni to najbolj slovenska žival.

Kaj šele delfin. Bom zahteval naj mi omogočijo dovolj velik akvarij za pet delfina.

c3p0 ::

njyngs je izjavil:

No, huje je še, ko imaš kakega francoskega buldoga, ki cel dan serjejo (prdijo) in ti cela pisarna smrdi po gnilih jajcih. Ne vem kako je ta gnila in neuporabna pasma postala tako popularna...

Ena od izrojenih pasem, ki bi jih morali nehati vzrejati, ker imajo pripadniki pasme celo življenje same probleme. Nasploh so marsikatere "čiste" pasme problematične, ker je preveč inbreedinga, posledično zaradi pomanjkanja genetske raznolikosti sami problemi in bogati veterinarji.
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stroški psa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7710952 (8251) jype
»

Zavetišča za živali: Popolnoma zdrave pse, ki jim v 30 dneh ne najdejo lastnika, lahk (strani: 1 2 3 )

10218002 (15314) Invictus
»

Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37959528 (49375) Massacra

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37351435 (42883) hamax

Več podobnih tem