» »

Psi v pisarnah

Psi v pisarnah

1 2
3
4

sbawe64 ::

Lep počakajte da Ahmed pripelje kozo v pisarno, ki že zunaj smrdi da ne moreš biti blizu prav dolgo.
Boste wokerji hitro dobili svojo lekcijo norosti !
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

FrRoSt ::

:)):)):)):)):))

Kateri komentarji! 8-) Verjetno dobi marsikdo že alergijo samo ob branju!? :))

Drugače pa gre tako. Ta družba (očitno) čedalje bolj pohabljena in hendikepirana. :O Strpnost na višku!! :)) Čudno je samo, da ni kdo omenil, kaj je bolje, ali nabaviti psa ali posvojiti kakšnega afriškega otroka!?? 8-)
Psi so lahko tudi terapevti. ;) Glede na situacijo in generacijo milenijcev bi bilo morda najbolje, da v večjih službah in pisarnah nabavijo kar službenega psa, za katerega bodo skrbeli kar uslužbenci po medsebojnem dogovoru. Vsak dan ga bo nekdo odpeljal domov in popoldne skrbel zanj. ;)

Kako se že reče temu danes!?? :)

Sheranje ali nekaj takega!?? :)):)):))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Takih psov je v zavetiščih kolikor hočeš, lahko jih vzameš na sprehod čez dan.
2020 is new 1984
Corona World order

starfotr ::

Pes je terapevtski... Konji tudi. Ali lahko enega lipicanca pripeljem? Pa še nihče mi ne more očitat, da ni to najbolj slovenska žival.

PacificBlue ::

sbawe64 je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Privezujete pse v pisarnah?

https://www.rtvslo.si/slovenija/prihaja...

A papagaji bodo lahko v kletkah še? Hrčki/morski prašički ?

Zdaj smo v svobodi. Nič več kletk in verig. Tudi Urška je dobrohotno posvojila opico, ne vem a jo ima v pisarni, vseeno pa lepa gesta za ljubitelje živali.
I’m out.
:3

Evo, imam super idejo. Kot velik ljubitelj komarjev, bi imel vsak dan svojo čredo/jato/trop s sabo, da bi se malo družili s sodelavci. Mislim ali smo enakopravni in ne delamo razlik ali radi delamo razlike med prepričanji?

dexterboy ::

Alien123 je izjavil:

Nevem zakaj bi pes bil moteč. Bolj so moteči čikarji, ki smrdijo, ko kuga ( in to mislim vse kadilce ), potem tisti, ko si svoje froce pripeljejo in se hvalijo z njimi, daj spiz*di pa ne pritiskaj.. Imam 2 psa in sta bolj razgledana kot tričetrt pubertetnikov. Kdor nima rad psov je za mene smet..
Kdor si lasti psa je za mene "mavrični tip", ljubitelj mavrice >:D
Zdaj smo v svobodi. Nič več kletk in verig. Tudi Urška je dobrohotno posvojila opico, ne vem a jo ima v pisarni, vseeno pa lepa gesta za ljubitelje živali.
Opica je dobila sestro, zelo plemenito dejanje!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

Ne vem zakaj morajo Urška in Tanja hoditi v Afriko, opic imajo v lastnih strankah več kot dovolj.

starfotr je izjavil:

Pes je terapevtski... Konji tudi. Ali lahko enega lipicanca pripeljem? Pa še nihče mi ne more očitat, da ni to najbolj slovenska žival.

Kakšni konji, osli so glavni !
https://deloindom.delo.si/vrt-in-zivali...
Po oceni strokovnjakov so osli primernejši od konjev za terapijo z živalmi, saj so nežnejši in zelo intuitivni. "Lahko obnovijo svoje baterije, da se borijo še en dan," je o prednostih terapije z osli za zdravstvene delavce dejal vodja društva Luis Bejarano.

In še manj poje !
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Če smo v "svobodi" še ne pomeni, da lahko delaš, govoriš ali misliš karkoli. ;) To je samo en tak medklic, ker marsikdo si svobodo tolmači kar po svoje in po domače. 8-)

Drugače pa, za vse tiste, ki tega niste vedeli in ne veste: posvojite lahko tudi delfina! 8-) In to domačega!! :)):)):))

Gre za simbolično in finančno gesto, denar za posvojitev darujete društvu za proučevanje in opazovanje in skrb delfinov v severnem jadranu.

Morigenos. https://www.morigenos.org/

Verjetno boste kmalu lahko posvojili tudi kakšnega tjulna ali pa kar severnega mdveda! :)):)):))

Taki časi prihajajo!! 8-)
komu zvoni; zvoni tebi.

dexterboy ::

Khm... sem se spomnil; ali imam lahko v pisarni kakšnega prašička, tako, za vzrejo in kasnejši zakol? Je to dovoljeno?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

twom ::

Alien123 je izjavil:

Nevem zakaj bi pes bil moteč. Bolj so moteči čikarji, ki smrdijo, ko kuga ( in to mislim vse kadilce ), potem tisti, ko si svoje froce pripeljejo in se hvalijo z njimi, daj spiz*di pa ne pritiskaj.. Imam 2 psa in sta bolj razgledana kot tričetrt pubertetnikov.
Kdor nima rad psov je za mene smet..
To je problem ljudi, ki več časa posvetijo psom kot pa svojim otrokom.

Jaz se pa sprašujem kaj je narobe z ljudmi, da imajo raje pse kot pa soljudi. Pa da zjutraj raje sprehajajo psa v dežju, mrazu, snegu, kot pa da bi se v postelji crkljal s svojo.

Je pa res, za kvaliteten odnos s partnerjem rabiš bit najprej zrel sam. Pes bo podrejen in poslušen ne glede na to kakšen idiot si kot človek. Ljudje vedno raje izberejo lažjo pot...

sbawe64 je izjavil:

Ne vem zakaj morajo Urška in Tanja hoditi v Afriko, opic imajo v lastnih strankah več kot dovolj.

:)):)):))

Menda zbirajo podporo za Slovenijo kot nestalno članico varnostnega sveta!? 8-)

Ideja zagotovo ni zrasla na njunem zelniku. Sta v to (nekako) padli. ;)

O opicah pa ne bom!!! :)) Da me še kdo ne obtoži (moškega) šovinizma in predno žena oklufota plavoribo da mi izbriše komentar. :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

silak ::

V lunch box si namontiraj tole. ;)

Drugace pa se strinjam, pes nima kaj tezit ko si pri delu in na malici. Direktno ji povej. Ce ne bo razumela, jo okurcaj, da bo imela nos do podna.

twom ::

Vsem toplo predlagam, da svoj čas posvetite partnerju/partnerki in otrokom (če jih imate), in ne psom.
Res je s psom lažje in hitreje in daje brezpogojno ljubezen, ampak še vedno samo pasjo.
Odnos s človekom šteje. In vsi, ki favorizirate pse, se vprašite zakaj, kje imate manjko.

Mal poglejte vase, pa se vprašite v kakšnem odnosu živite z bližnjimi (s tem ne mislim psov). Potem se pa vprašte zakaj.

Sicer pa, dober odnos se začne pri samem sebi...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twom ()

IL_DIAVOLO ::

Alien123 je izjavil:

Nevem zakaj bi pes bil moteč. Bolj so moteči čikarji, ki smrdijo, ko kuga ( in to mislim vse kadilce ), potem tisti, ko si svoje froce pripeljejo in se hvalijo z njimi, daj spiz*di pa ne pritiskaj.. Imam 2 psa in sta bolj razgledana kot tričetrt pubertetnikov.

Imam rad psa, zato je zunaj in ne med 4 stenami.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

T440 ::

Ljudska modrost pravi, da je za vsako podjetje bolje pes v pisarni, kot Golob v vladi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: dussan ()

fikus_ ::

Zimonem je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Očitno bo zakon zelo biased za kužke. Mlada teleta so pa lahko ne le na vrvici, to bi bil luksuz, ampak fiksno v enakem položaju, da se čim manj premikajo celotno svoje kratko življenje, z namenom da je meso "bolj mehko". /OT

Mlada telet a naj nebi bila na vrvici vsaj do starosti dveh mesecev.

Za EKO rejo do 6 mesecev.

.

sbawe64 je izjavil:

Lep počakajte da Ahmed pripelje kozo v pisarno, ki že zunaj smrdi da ne moreš biti blizu prav dolgo.
Boste wokerji hitro dobili svojo lekcijo norosti !

Si mislil kozla? Ta zares smrdi, tako da se meso ni užino.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Alien123 ::

twom je izjavil:

Alien123 je izjavil:

To je problem ljudi, ki več časa posvetijo psom kot pa svojim otrokom.

Jaz se pa sprašujem kaj je narobe z ljudmi, da imajo raje pse kot pa soljudi. Pa da zjutraj raje sprehajajo psa v dežju, mrazu, snegu, kot pa da bi se v postelji crkljal s svojo.

Je pa res, za kvaliteten odnos s partnerjem rabiš bit najprej zrel sam. Pes bo podrejen in poslušen ne glede na to kakšen idiot si kot človek. Ljudje vedno raje izberejo lažjo pot...

Lažja pot je otrok. Si pari nahopsajo 2 otroka, potem pa babice in dedki skrbijo za njih. Najboljši so oni na socialni, prvi pripeljejo otroka v vrtec in zadnji pridejo po njega. Polovica pa je itak samohranilk. Lepo vas mediji peglajo.

Meiniken ::

silak je izjavil:

V lunch box si namontiraj tole. ;)

Drugace pa se strinjam, pes nima kaj tezit ko si pri delu in na malici. Direktno ji povej. Ce ne bo razumela, jo okurcaj, da bo imela nos do podna.

Res ste pravi CUKRČKI! 8-) Človek bi vas kar vzel s seboj, da bi vas kar naučil nabirati Ivanščice! :))

Povej mi, kaj je BOLJ pomembno! ;)

TO,kako boš ti vzgojil psa!??

ali

TO, kako bo pes vzgojil tebe!?? 8-)

Nikar me ne razumite napačno! Nikakor si ne želim, da bi se OP preveč zapletal in zapenjal s sodelavko. :)):)):))

Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi začel sodelavcem, s katerimi iz vljudnosti skupaj malca v pisarni, začel razlagati, kakšnega psa si bom pa jaz omislil in ga začel voditi v službo. ;) Me zanima, kakšne frise bi delal. :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

driver_x ::

FrRoSt je izjavil:

Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi začel sodelavcem, s katerimi iz vljudnosti skupaj malca v pisarni, začel razlagati, kakšnega psa si bom pa jaz omislil in ga začel voditi v službo. ;) Me zanima, kakšne frise bi delal. :)):)):))

In kakšen naj bi to bil?

gozdar1 ::

Psi in na spošno živali na delavno mesto ne sodijo, izjema so kaki psi vodniki in podobno. To je stvar, ki jo bi morala že firma/lastnik urediti, poleg tega tudi če lahko bodi uideven do ostalih, ki na tvojega pse ne gledajo, kot na svojega "otroka".

Hypathia ::

Kdor nima rad živali, tudi ljudi v resnici ne mara, zato seveda ni nobeno presenečenje, da na ženskomrznem forumu prevladujejo pasjefobni komentarji.

Ta družba je marsikaj zavozila, ampak na to, kako je napredoval naš odnos do živali, smo pa lahko upravičeno ponosni, da psi niso več zunaj na verigi, kjer se jim vrže kakšna kost in pomije, ampak polnopravni družinski člani in se jih tako tudi tretira. To je prihodnost, tako da se bolje kar navadite.

Ko sodelavka pripelje svojo psičko v službo nihče ne nerga, ampak se praktično stepemo, kdo jo bo lahko crkljal, očitno še eden od benefitov ženskega kolektiva in odsotnosti idiotov.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

donvito ::

sbawe64 je izjavil:

Kakšni konji, osli so glavni !
https://deloindom.delo.si/vrt-in-zivali...
Po oceni strokovnjakov so osli primernejši od konjev za terapijo z živalmi, saj so nežnejši in zelo intuitivni. "Lahko obnovijo svoje baterije, da se borijo še en dan," je o prednostih terapije z osli za zdravstvene delavce dejal vodja društva Luis Bejarano.

In še manj poje !

Sam res, očitno deluje.

delavec44 ::

Hypathia je izjavil:

Kdor nima rad živali, tudi ljudi v resnici ne mara

Brezvezna floskula, ki jo ponavljate kot mantro pasjeljubci in podobni. Tako kot vseh ljudi ne moreš imeti rad, je enako pri živalih. Je pa vsak človek bolj pomemben od psa.

delavec44 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Kdor nima rad živali, tudi ljudi v resnici ne mara

Brezvezna floskula, ki jo ponavljate kot mantro pasjeljubci in podobni. Tako kot vseh ljudi ne moreš imeti rad, je enako pri živalih. Je pa vsak človek bolj pomemben od psa.

Nop, je kar pravilna tale floskula

fikus_ ::

Bolj čustveno izsiljevanje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Hypathia je izjavil:

Kdor nima rad živali, tudi ljudi v resnici ne mara, zato seveda ni nobeno presenečenje, da na ženskomrznem forumu prevladujejo pasjefobni komentarji.

Ta družba je marsikaj zavozila, ampak na to, kako je napredoval naš odnos do živali, smo pa lahko upravičeno ponosni, da psi niso več zunaj na verigi, kjer se jim vrže kakšna kost in pomije, ampak polnopravni družinski člani in se jih tako tudi tretira. To je prihodnost, tako da se bolje kar navadite.

Ko sodelavka pripelje svojo psičko v službo nihče ne nerga, ampak se praktično stepemo, kdo jo bo lahko crkljal, očitno še eden od benefitov ženskega kolektiva in odsotnosti idiotov.

Urska, gre se samo za profesionalizem na delovnem mestu.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

njyngs ::

Hypathia: Verjamem da ti moraš svojo opico privlečt s sabo na delovno mesto, da lahko funkcioniraš... ampak v službi si za delo. Če za svoje funkcioniranje rabiš domačo žival, potem je precej verjetno, da si kot oseba zelo nestabilna in nezanesljiva, ampak žal si podpisala pohodbo za zaposlitev sama - tvoj asistent za mentalni hendikep (opica, pes, karkoli vlačiš s sabo) žal ni pogodbe podpisal.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Mato989 ::

Alien123 je izjavil:

Jaz obožujem pse, čimbolj stran opd mene, ker puščajo dlako in na koncu v službi motijo delovni proces v 90%...

Če pa ga imaš tako natreniranega da sedi ob tvojem stolu 8ur razen ko greš na malico pa ga zaradi mene lahko imaš.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

No, huje je še, ko imaš kakega francoskega buldoga, ki cel dan serjejo (prdijo) in ti cela pisarna smrdi po gnilih jajcih. Ne vem kako je ta gnila in neuporabna pasma postala tako popularna...

njyngs je izjavil:

No, huje je še, ko imaš kakega francoskega buldoga, ki cel dan serjejo (prdijo) in ti cela pisarna smrdi po gnilih jajcih. Ne vem kako je ta gnila in neuporabna pasma postala tako popularna...

Gnil in neuporaben si ti, internetni bojevnik 8-)

Ne skrbi, majo 3 kolegice te cucke, pa vsi 3 serjejo absolutno cel čas. Za kozlat, kdo hoče to met doma. Ti se kar zadevaj s pasjimi prdci, če ti je volja.

Po določenem casu se baje dreka navadis, kot tudi lastnega vonja. Eni pač radi smrdijo :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Gagatronix ::

Vlacenje psov na siht je neka cudna novodobna pogruntavscina, ki je ne bi smelo bit. Sluzba je sluzba, druzba je druzba.

Saj se tega strogo drzijo. Psa vlacijo na siht, potem pa bognedaj da bi ga kdo pobožal. Ej kolega, služba je služba, druzba je druzba. Ne tega mesat!
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Pes na delovnem mestu, razen ce je sluzbeni pes, nima kaj iskat.

borut_p ::

Inspektorja za hse/vzd pa peseka kmalu ne bo vec

Jaz bi se izgovoril na alergijo na pasjo dlako/slino in prosil, da ne vlačijo živali v firmo.

Folk se tudi danes preserava z brezglutensko hrano, v resnici jim pa gluten nič ne škoduje. Samo tako zelo prepričani v svoje trditve, da jim na koncu res škoduje.

Tako, da če kdo simulira alergijo na dlako, ne bo nihče nič pizdil.

simonchelo ::

Mah meni osebno kuža v pisarni če je vzgojen in prijazen ne predstavlja nobenega problema. Po navadi se folk bolj sprosti in poveže v nek tim. Ampak je pogoj da je to vsem v pisarni OK. Recimo mene osebno veliko bolj moti pretirana uporaba parfuma ali pa vev parfumpv skupaj ali pa znoj + parfum. Sploh nekatera dekleta pretiravajo, no včasih tud kak tip.

Mene recimo zacne hitro glava boleti če je ogromno nekih vonjav.
ciao

codeMonkey ::

Netrunner je izjavil:

Pes v pisarni ?? Prvič slišim... oz. prvič slišim da bi sploh kdo vozil domače živali v pisarno ?? Kaj je to spet kakšna fora te milenijske in poznejše generacija ?? ...za kakšno zlato ribico bi še razumel :)

Ne, to je samo ena od for boomerskih sefov, da zvabijo (programerje) milenijce v pisarne za cim vec casa. Ker mnogi se po koroni ne vracajo redno nazaj in raje izkoristijo dodaten cas za druge stvari. Ce bi bila fizicna pristotnost obvezna, bi namrec morali precej zvisati place, da bi preprecili odpovedi, ki bi sledile. Pri nas dva to obcasno koristitita in niti ni motece, ker sta psa zdresirana in se drzita pisarne lastnikov. Pa nisem ljubitelj zivali.

Zgodovina sprememb…

starfotr je izjavil:

Jaz bi se izgovoril na alergijo na pasjo dlako/slino in prosil, da ne vlačijo živali v firmo.

Folk se tudi danes preserava z brezglutensko hrano, v resnici jim pa gluten nič ne škoduje. Samo tako zelo prepričani v svoje trditve, da jim na koncu res škoduje.

Folk se ze zadnjih 15 let preserava z brezglutensko hrano, v resnici je manj kot 2% populacije obcutljivih na gluten. To je tako, ko nekaj postane "trendy".

driver_x je izjavil:

FrRoSt je izjavil:

In kakšen naj bi to bil?

:O:O:O:O:O

ZGREŠIL si BISTVO! Po domače, POANTO! 8-O

Daj, da razčistimo prvo tole!!! :O Kaj je NAROBE!?? Kaj je z menoj narobe!????? :O:O:O Ker očitno je, da je z menoj nekaj narobe!! Dobro. Uporablam napačne emotikone! To ni več smešno!!! To je že ZASKRBLJUJOČE!! Milo rečeno! Se slabo izražam!?? Nejasno!?? NERAZUMLJIVO!??? :O Nikoli nisem bil dober v tem, priznam! Pri spisih v OŠ in kasneje sem bil vedno v spodnji (zadnji) tretjini, ko smo pisali šolske spise in podobne zadeve. Samo povejte mi! Ni problema! Nič se bat! NE bom NOBENEGA ugriznil! :O Vpisal se bom v tečaj in poskušal izboljšati svoje komuniciranje!! Obljubim! Samo povejte mi kaj vas moti in kaj vas blokira!? Pišem preveč implicitno!?? Bi moral bolj EKSPLICITNO!?? Ne razumete, kaj je šala, kaj so navodila in kaj priporočam!??

Sprašujem te zato, ker mislim, do očitno nisi čisti neki brezveznik, trol ali butalec ali neki milenijski mladinec, ki misli, da je osvojil svet, ker ima neki svoj profil na FB ali instagramu. In ker ti ni muca jezička popapala in upaš nekaj vprapšati. Prav je, da sprašujete, kar vam ni jasno in kar ne razumete!!

Zdaj pa se vrniva na problem OPja in te teme z naslovom Psi v pisarnah!
Očitno je zaskrbljen zaradi službe, da bo moral iskati celo novo službo, ker bo neka sodelavka s seboj vozila v službo neko malo ščene!?? Predvidevam, da ni trol in predvidevam tudi, da nikoli v življenju ni imel psa. ...

Zdaj pa, mu bom, kot da bi to šlo zate, še enkrat EKSPLICITNO razložil svoj pogled in svoja PRIPOROČILA. Za primer, če ima on iste težave z menoj, kakor na primer ti! ;) In še nekaj svojih dodatnih priporočil mu bom dal. :) Ali jih bo znal upoštevati, ali jih bo razumel in ali jih bo sprejel, je pač odvisno od njega, njegovih sposobnosti, sposobnosti razumevanja in sposobnosti udejanjanja.

EKSPLICITNO:

1! nikoli (ali pa zelo redko) s kom jem, malcam iz vljudnosti!! Iz vljudnosti pozdravim soseda na stopnišču, ko se srečava, pa še to ne vse! Nekateri so zasluženo IZGUBILI to mojo "vljudnost" in jih preprosto ignoriram! In tudi vedo, zakaj so jo izgubili! Nekateri samo začasno, drugi pa tudi trajno oz. do nadljnega! Vsaka KURBA, po domače, si tudi ne zasluži moje vljudnosti in pozornosti.

2! Živali niso nore! Neumen je samo človek! V živalskem svetuse neumnost in ostale napake hitro plačajo in izločijo! Iz tega sledi: nao OP NE DELA neumnosti! Vsaj na začetku ne! To pomeni: naj ga ne boža, crklja, kliče, naj ga hrani, niti s salamo iz sendviča in podobne oslarije, Še drugače povedano: Psa naj ignorira! To pomeni, kot da ga ni in ga ne vidi! In kot sem že EKSPLICITNO POVEDAL, zdaj bom pa še ponovil: Pes ni neumen!! in bo razume! To situacijo bo razumel in mu ne bo "težil". Hodil bo težit drugim, če ga bodo tako navadili.

3! Namesto da se sekira in skrbi, ker bo moral prenašati še kakšnega nevzgojenega cucka v svoji pisarni, ali pa več njih, kot da bodo imeli pasji kalifat v službi, on pa bi ob tem moral še delati, pod pritiskom in ne vem kaj še vse, sem mu predlagal, naj se še on vključi v debato in prijavi, da tudi on razmišlja o kakem štirinožcu, zdaj ali bo to francoski buldog, ali bernandinec, labradorec ali prinašalec, ki veljajo za kanto za smeti in požrejo dobesedno vse, je njegov problem.... Naj jih malo pravo pravocira, malo zares in malo za hec! :)) To je verjetno bolj za šaljenje in tega verjetno ni zmožen. Zato je povsem nepomemba pasma, katera naj bi to bila! Razumljivo!??? :O Še kot zanimivost; Svetlana Makarovič je priznala, da živi v mačjem kalifatu in ona doma ni glavna. Kako pa to prenaša in ali ji celo godi, pa mene enostavno ne briga in ne zanima! :P
komu zvoni; zvoni tebi.

driver_x ::

Oprosti, ampak pri prvem odstavku sem izgubil koncentracijo in nisem bral do konca. Sicer pa je to del kulture tega foruma: običajno noben ne prebere ničesar, samo pišemo vsak svoje. Glede psov v službi sem pa v tej temi že izrazil mnenje in ga ne mislim ponavljati.

driver_x je izjavil:

Oprosti, ampak pri prvem odstavku sem izgubil koncentracijo in nisem bral do konca. Sicer pa je to del kulture tega foruma: običajno noben ne prebere ničesar, samo pišemo vsak svoje. Glede psov v službi sem pa v tej temi že izrazil mnenje in ga ne mislim ponavljati.

:O:O:O:O:O

Motnje koncentracije imaš!!? :O Kakor vsi (večina) na tem forumu!??? :O:O:O NO, tale forum je mimogrede samo ogledalo naše (dejanske) družbe!

Ne sekiraj se ti zaradi psov v pisarnai! ;) Si (STE) IDEALNI približek generaciji, ki jo je hotela in uspela vzgojiti moderna elita! ;) Pa naj bo zahodna, vzhodna ali kitajska! 8-) Verjetno se še usral nebi, če bi se začela jedrska vojna!? :O:O:O

Imaš pač motnje koncentracije. :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

Zakaj bi se usral ce bi se zacela jedrska vojna ? Kot posameznik lahko itak samo najebem. :))

Ampak zivali pa v pisarne res ne spadajo.

Gagatronix je izjavil:

starfotr je izjavil:

Folk se ze zadnjih 15 let preserava z brezglutensko hrano, v resnici je manj kot 2% populacije obcutljivih na gluten. To je tako, ko nekaj postane "trendy".

Ne razumem jamranja. Moja hci ima tezave in tudi zdravnisko potrdilo za to, zato lahko povem, da tisti, ki se z brezglutensko prehrano preserava, to tudi posteno placa. V cem je torej problem? Tistih 2%, kot pravis, samo pridobi, ker je ponudbe vec, in tak otrok lahko normalno poje obcasno nekaj, kar bi drugace precej tezko (od testenin, napolitank, pice, rogljickov itd.). Sicer ni to neka blazno zdrava hrana, ampak ce imas zraven drugega otroka, ki lahko za to lobira prakticno povsod, ni vec ravno enostavno. Podobno je s ponudbo v restavracijah, itd.

Zgodovina sprememb…

Eh, razlika je med tem a dejansko to rabis, ali se samo preseravas ker je "trendy" :)

Point je, da je ta hrana ze tako precej drazja in tisti, ki nimajo izbire, od vecjega trga samo profitirajo. Meni ni problem, ampak ce je tak otrok v druzini z nizjimi prihodki, se lahko ze pozna.

Gagatronix je izjavil:

Zakaj bi se usral ce bi se zacela jedrska vojna ? Kot posameznik lahko itak samo najebem. :))

Ampak zivali pa v pisarne res ne spadajo.

Nikar se ti ne sekiraj, ali psi sodijo v pisarno, ali ne!! ;)

Se bodo že zmenili in uredili, kaj sodi v pisarno! :)):)):)) Nič bat. Nekdo je imel v podpisu na tem forumu že dolgo nazaj zapisano: Živimo v dobi pametnih naprav in neumnih ljudi! :O:O:O

komu zvoni; zvoni tebi.
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stroški psa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7710946 (8245) jype
»

Zavetišča za živali: Popolnoma zdrave pse, ki jim v 30 dneh ne najdejo lastnika, lahk (strani: 1 2 3 )

10217995 (15307) Invictus
»

Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37959505 (49352) Massacra

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37351361 (42809) hamax

Več podobnih tem