» »

Košenje trave - Logatec

Košenje trave - Logatec

Likalnik ::

Pozna kdo koga, ki ureja okolico v bližini Logatca.
Teta ima tam vrt na katerem je potrebno pokositi travo.
trenutno to delam jaz, vendar mi je lokacijsko predaleč poleg tega imam pri sebi doma dovolj travnikov kateri rabijo "ljubezen"

prosim za kontakt, če pozna kdo koga kateri ureja vrtove (kosi travo) in da se zmenimo za ogled in urno postavko

GupeM ::

Dobronameren nasvet, ne se menit na uro, meni se na kvadraturo. Sicer ti lahko jaz pridem kosit. 30 ur za eno košnjo, po 50 € na uro. Mi ni predaleč. Pa vsak teden bom pokosil :)

Likalnik ::

sicer imaš prav in se ponavadi ne menim na uro (karkoli se že dela)....ampak tu redno kosim jaz sam ...kar pomeni, da mi vzame 2 uri časa (brez pavze kosim..vse v enem kosu)...pa recimo, da ta bodoči delavec ne bo tako agilen in uren kot sem jaz....mu dam časa 3 ure...sem pripravljen plačati 3 ure dela za tisti vrt.
tako, da je matematika preprosta 3 ure x cena na uro....tu ni kaj dosti za filozofirati...če bo kdo rekel, da bo rabil 5 ur za to potem hvala lepa...gremo naprej

hipertija ::

Likalnik je izjavil:

sicer imaš prav in se ponavadi ne menim na uro (karkoli se že dela)....ampak tu redno kosim jaz sam ...kar pomeni, da mi vzame 2 uri časa (brez pavze kosim..vse v enem kosu)...pa recimo, da ta bodoči delavec ne bo tako agilen in uren kot sem jaz....mu dam časa 3 ure...sem pripravljen plačati 3 ure dela za tisti vrt.
tako, da je matematika preprosta 3 ure x cena na uro....tu ni kaj dosti za filozofirati...če bo kdo rekel, da bo rabil 5 ur za to potem hvala lepa...gremo naprej

ali pa poveš kvadraturo in ti da na m2, pa lahko kosi cel dan magari...
Prekle za kurnk

Linko ::

Kako so drugače cene košnje trave? Se računa na uro ali na m2?

D3m ::

Likalnik je izjavil:

Pozna kdo koga, ki ureja okolico v bližini Logatca.
Teta ima tam vrt na katerem je potrebno pokositi travo.
trenutno to delam jaz, vendar mi je lokacijsko predaleč poleg tega imam pri sebi doma dovolj travnikov kateri rabijo "ljubezen"

prosim za kontakt, če pozna kdo koga kateri ureja vrtove (kosi travo) in da se zmenimo za ogled in urno postavko

Vpraš Ukrajince tam.
|HP EliteBook|R5 6650U|

bauci ::

Jaz sem pred tremi leti na Dolenjskem dal na čez pokositi cca 3.000m2 razgiban teren. Fant je kosil 6,5 ur s svojo kosilnico (samohodka in lakserca) in svojim bencinom za 80€. Dal sem mu 100€.

GupeM ::

Revež.

Aramis ::

3000 m2 6,5 ur? Kaj je z roko pipal travo? Jaz z samo silkarco kosim 2500 m2 cca 3h z odmori in je sama strmina...
Z samohodno kosilnico v 6h pokosiš 2ha če je vsaj 1.2m kosa

bauci ::

Vsak ima svoj filing kaj lahko in za koliko. Jaz sem bil zadovoljen, da mi je nekdo prisel pokosit travo za 100€, ko sam takrat nisem mogel iz postelje vstati. Če vam to nekdo naredi za manj denarja super. Zmeraj se najde nekdo, ko je zadeva ze narejena, ki reče, jaz bi pa to naredil za manj denarja ampak kaj mi pomaga, če bi to naredil v Prekmurju jaz pa rabim to danes na Dolenjskem.

Invictus ::

Pri teh "obrtnikih" je problem dobiti lokalca takrat ko ga rabiš...

Zato plačaš toliko kot pač moraš. Če je na koncu delo v redu narejeno, tistih par 10 EUR več sploh ne predstavlja problemov.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

hipertija ::

to je tako kot jaz, iščem suho jelšo, les plohe - nikjer ne najdem v bližini. Potem se le pojavi relativno blizu in ko kličem prevoznika reče - pa kaj mi nisi reku, jaz sem pa za drve to 2m3 razžagu... tk je to - sam čaku sem da ko kupim, da se najde en tak in se je.
Prekle za kurnk

pesnik ::

Če še potrebuješ nekoga za kosit travo, sem iz okolice Logatca in razmišljam o ponujanju uslug urejanja okolice, med drugim tudi košnjo trave.
P.s. nekdo je omenil da išče suhe plohe, tudi te imam, niso sicer jelša, so brest.

Za oboje me lahko kontaktirate na tel št. 040693665, če je opcija sms, ker imam zaradi majhnih otrok doma več ali manj utišan zvok.
Aleš

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42887361 (1560) IL_DIAVOLO
»

Robotska Kosilnica (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1016206197 (3168) archer
»

Kosilnica na nitko (strani: 1 2 3 )

11128468 (5524) starfotr
»

Košnja visoke trave na vikendu (strani: 1 2 )

526845 (3870) Ciciv
»

Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 )

13440560 (17938) urosh

Več podobnih tem