Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov iz USB ključka
Reševanje podatkov iz USB ključka
Mitch ::
Pozdravljeni! Kolegica v službi mi je prinesla nedelujoč USB ključek, ki ga računalnik ob priklopu ne zazna in v Upravitelju diskov je sicer viden vendar se na njem izpiše "No media". Poizkusil sem različne programe za reševanje podatkov in nobeden ga ne zazna oz. izpiše na seznamu najdenih pogonov. Zanima me, če je možno rešiti podatke iz takšnega USB ključka na programski način ali lahko rešijo podatke le specializirana podjetja z ustreznimi fizičnimi orodji in kakšna bi bila približno cena reševanja podatkov? Hvala.
darkolord ::
Premalo podatkov, da bi lahko povedali, ali je možno ali ne.
Če so podatki pomembni, se je vsekakor najbolje obrniti na podjetja z ustrezno opremo in znanjem, npr: https://resevanje-podatkov.anni.si/
Cena je odvisna od okvare (od nekaj sto eur naprej), plačaš pa šele, ko so podatki rešeni.
Če so podatki pomembni, se je vsekakor najbolje obrniti na podjetja z ustrezno opremo in znanjem, npr: https://resevanje-podatkov.anni.si/
Cena je odvisna od okvare (od nekaj sto eur naprej), plačaš pa šele, ko so podatki rešeni.
MIHAc27 ::
Nazadnje sem imel srečo rešit podatke iz SSD-ja, ki sem ga priklopil na USB 2.0 namesto 3.0. preko adapterja. Lahko probaš še na kaki satrejši mašini, ki ima 2.0 če bo kaj sreče. Drugače pa... ja bo drago ker bo treba verjetno odlotat čip...
Če ni pripravljena skeširat 200, 300€ potem naj vrže v smeti in je to to.
Če ni pripravljena skeširat 200, 300€ potem naj vrže v smeti in je to to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slika gole punce / na disku ki crkuje :)Oddelek: Strojna oprema | 14544 (8232) | Miha 333 |
» | WD Elements disk - računalnik ga ne prebere!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11506 (10359) | LeXani |
» | Ne zazna zunanjega trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 5839 (5560) | MrStein |
» | popravilo USB ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 7271 (5104) | JanezC |
» | Obnova podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1494 (1383) | maxie |