Forum » Na cesti » Formula 1 2022
Formula 1 2022

no comment ::

springfield ::
Najvecja zgodba vikenda: https://www.auto-motor-und-sport.de/for... 
Totalna bedarija. Ne vem kaj hoce FIA s tem dosect. Kaj bo naslednje? Da morajo bit vsi gladko obriti od glave do pet?

Totalna bedarija. Ne vem kaj hoce FIA s tem dosect. Kaj bo naslednje? Da morajo bit vsi gladko obriti od glave do pet?

Tilen88 ::
Haha je en anpisu komentar na avtomaniji pod sliko na kateri je hamilton z veliko nakita in tremi urami
"Ena kaže lokalni čas tam kjer se nahaja, druga Britanski čas ter tretja koliko zaostaja za Russlom zato ima tri ure. "
Sainz no comment,..ta še ne dirko ne bo prišel :(
"Ena kaže lokalni čas tam kjer se nahaja, druga Britanski čas ter tretja koliko zaostaja za Russlom zato ima tri ure. "
Sainz no comment,..ta še ne dirko ne bo prišel :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

skyform ::
Tole je pa dosti huje kot kaj je Vettel delal, ni primerjave. Vettel bi se boril z Leclercom in Verstappnom za prvo mesto. Ogromno škode za Ferrarija, vsako dirko se že zaleti.

Še za 2 sekundi naj bi oklestili trenutni čas tako, da bo zanimivo kdo bo več reskiral na tem drsališču
Sm že mislil da je spet u zidu latifi hehe
Sm že mislil da je spet u zidu latifi hehe
Zgodovina sprememb…

Dvomim, da je Merc kaj dosti boljši kot prejšne dirke, poglej kako blizu sta mu Alpine in Mclaren. Ferrari pa ni pokazal niti približno to kaj zmore. Leclerc je v race simu v zadnjem krogu pokazal kaj zmore Ferrari, ko je nardil 1sec boljši čas kot Merc.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

BT52 ::
V tisti šikani je Ferrari trd, kot opeka.
Merc pa kot ladja. Kaj pa vem zgleda dobro. če pa bo dovolj pa vprašanje. Čakam na telemetrijo jutri za ultimate pace.
Grem na jezo spat Sainz me je razkuril in raje ne bom komentiral #?!!$% ! :D
Merc pa kot ladja. Kaj pa vem zgleda dobro. če pa bo dovolj pa vprašanje. Čakam na telemetrijo jutri za ultimate pace.
Grem na jezo spat Sainz me je razkuril in raje ne bom komentiral #?!!$% ! :D

Mislim da ima Merc kar dober hiter krog za qualy,.. na medium na race pace so pa bili kar še odzadaj.
Baje je merc car to beat this weekend
Baje je merc car to beat this weekend

Zgodovina sprememb…

WTF zdaj na FP3 pa je Merc spet opeka. FUUU Zgleda temp asfalta in radialke nimajo rade Mercovega vzmetenja. Ali pa so šli z setupom nazaj in skušajo delat z starimi nastavitvami danes vs včeraj primerjavo. IDK

Če merc ne bo spravil gum v okno bodo okoli 10tega mesta
Ola the game is on! :D
Ola the game is on! :D
Zgodovina sprememb…

Sem rekel, da je merc tam kjer je bil. Včeraj so bili lažji kot ostali ali manj sendbegali kot ostali.

Sky pa čisto nekritično "proga je super". My ass. Lahko mi ga vlečejo. Imola je vsaj za pogledat dobra....

Drugače, če sem odkrit. V zgodovini F1 je bilo veliko čudnih Ameriških prog PHX, Detroid so bile betonske džungle brez obraza.

Austinu lahko dam kapo dol. Čeprav jih podlaga in geologija jebe z stroški vdrževanja. Motociklisti sovražijo grbine.
SBlan. :D
Tak kot jaz 2005 v Undergound 2 drift king hahah
Ka pa ferrari testira z 12 in 13 krogi starimi gumami :D mogoče setup
SBlan. :D
OOOOFFFF George
Tak kot jaz 2005 v Undergound 2 drift king hahah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

0.5s
Nič čudnega
Avocado ooof
Stroll namazal Vettla yikes
Nič čudnega
Avocado ooof
Stroll namazal Vettla yikes
Zgodovina sprememb…

Bottas pa zraven big boysov :D
Drgač a ni kao ferrari pripeljal new RW,.. meni se zdi identičen tistemu iz Imole.
Drgač a ni kao ferrari pripeljal new RW,.. meni se zdi identičen tistemu iz Imole.
Zgodovina sprememb…

Mene prav zanima kaj bi še kak boljši voznik kot Bottas nardil z Alfo, ker Alfa res dobro gre kot kaže, pa Bottas je celo na dirkah hiter z njo in na dirkah nikdar ni blestel. Baje, da je Alfa prijetna za vozit, kar je tudi videt po obnašanju. Ne pravim, da je Bottas slab ampk vsi vemo, da so še boljši vozniki in tale alfa bi znala biti res dobra v rokah ta najboljših v F1.
Zgodovina sprememb…

Mogoče boljša od Mclarna. Zanimivo je, da so opostili dvojno dno in šli na RB, Alpine in v najbolj eksremnem pomenu na Ferrarijev slog sidepodov.
Na dirki seveda BOT je vedno bil dober Q driver. No kadar je imel dan seveda.
Na dirkah pa zelo tak tak.
Zgodovina sprememb…

Mogoče boljša od Mclarna. Zanimivo je, da so opostili dvojno dno in šli na RB, Alpine in v najbolj eksremnem pomenu na Ferrarijev slog sidepodov.
Ja in kak je vozil v Imoli na dirki je bilo prav hudo, zadn del dosti hitreje kot Russell. Več kot 8sec je zgubil na boxih in kljubtemu na koncu skoraj prehitel Russlla.
Zgodovina sprememb…

Zgleda Ferrari lahko tole samo zmaga, če bo RB po nekem slučaju imel težave z gumami.
Kdo ga bo binal?
Mam neki čuden občutek.
Kdo ga bo binal?
Mam neki čuden občutek.
Zgodovina sprememb…

Ajaaa verstapen ga je zafučkal,..sm milsu da mu je avto kej crknil,.. bottas pa pred hamiltonom LOL!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 486716 (254715) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 233424 (153816) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 200479 (135039) | |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 245402 (159329) | kosta |