Forum » Na cesti » Formula 1 2022
Formula 1 2022

springfield ::
Se enkrat, Ferrari na Pirellijevih testih ni imel novega dna, ker ta testiranja niso namenjena temu. To dno je bilo ze na testiranjih v Bahrainu.

no comment ::
springfield je izjavil:
Se enkrat, Ferrari na Pirellijevih testih ni imel novega dna, ker ta testiranja niso namenjena temu. To dno je bilo ze na testiranjih v Bahrainu.
Zakaj nisi takrat pokazal slike z razlikami med tema dvema variantama?

skyform ::
Sainz je že imel prvo nesrečo. To pa je bilo hitro. Se je kr fajn butnil, upam da bo imel boljši pregled v bolidu, drugače bo to horror sezona zanj.
https://twitter.com/Dagues_/status/1522...
https://twitter.com/Dagues_/status/1522...

billy ::
Sainz je to sezono že "zaključil", edino če ga bo kak presenetljiv rezultat spet povzdignil.
Ferariju že teče voda v grlo in morali bodo začet favorizirat lerka, če želijo vsaj teoretično še ostat v igri.
Ferariju že teče voda v grlo in morali bodo začet favorizirat lerka, če želijo vsaj teoretično še ostat v igri.

no comment je izjavil:
springfield je izjavil:
Zakaj nisi takrat pokazal slike z razlikami med tema dvema variantama?
Nisem vedel, da je to moje delo

springfield je izjavil:
Nisem vedel, da je to moje delo
Jaz pa nisem vedel, da je tvoje delo pritoževanje nad linkanjem do stvari, ki si jih ti očitno videl že pred meseci, (nekateri) v tej temi jih pa vidijo prvič.

Ker nekateri v tej temi ne berejo. 3x sem ze napisal, da to ni novo dno, ampak so ga imeli ze v Bahrainu.

Pa tudi če še trikrat napišeš. Slik v nobene primeru nisi pokazal.
Zdaj pa naj, prosim, moderator vsem odvzame pravico postanja v to temi, da ne bo springfield nesrečen, če bo moral prebrati še kako stvar, ki jo že ve.
Zdaj pa naj, prosim, moderator vsem odvzame pravico postanja v to temi, da ne bo springfield nesrečen, če bo moral prebrati še kako stvar, ki jo že ve.

Aha, funkcionalno nepismen si tudi. Jaz sem opozoril na napako v clanku, kjer so pisali, da je novo dno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: springfield ()

no comment je izjavil:
A je kdo od "nas" napisal članek, da moramo sedaj vsi brati o tvojih bolečinah?
Se opravicujem, ne bom vec opozarjal na napake v clankih.

BT52 ::
Lol. Skyman je trikrat napisal. In ni njegova dilžnost, da piše doktorsko disertacijo. Hah svašta.

Težka. RB bo pomalical konkurenco, če nebo težav z gumami v vročem in vlažnem zraku. Pa kaki bo ta nov asfalt je velika neznanka. Ponavadi novi asfalt izloča "olja" na površje kako leto. Spomnimo se kako je Turčija 2020 bila pravi rolercoaster. Tako je vprašanje kaj se bo zgodilo. Drugače po konfiguraciji je tole RB za zgubit.
Zelo Jedah/Kanada layout mi pride na pamet. Ali kaki fake Baku. Z tem, da nima resnega low speed dela.
Zelo Jedah/Kanada layout mi pride na pamet. Ali kaki fake Baku. Z tem, da nima resnega low speed dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Tilen88 ::
Sej ni novega asfalta ali pač? Vsaj po videu prenosu mi ne deljuje nov razen enega ovinka, ki je bil na novo položen.

Bomo videli na FP1. Kak bo. Ponavadi se dela kako preplastitev.
EDIT: Ohh shit zdaj je live. LOL
EDIT: Ohh shit zdaj je live. LOL
Zgodovina sprememb…

Ja to ti pravim,.. :D men se ne zdi nov. Nism pa ekspert.
Kar je bilo omenjeno v prenosu je bilo samo, da ni bilo kaj veliko dirkalnikov še na tej progi, to je pa to.
Kar je bilo omenjeno v prenosu je bilo samo, da ni bilo kaj veliko dirkalnikov še na tej progi, to je pa to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Hmm vročina zgleda zelo izsuši površino. Zgleda ok-ish. Bomo vidlei po dirkačevih poročilih na koncu dneva.
JESUS CRIST ta "singapur sling" šikana je
PUKE
JESUS CRIST ta "singapur sling" šikana je

Zgodovina sprememb…

Malo bodo odprli pokrov pa bo. Kako stotinko manj efektivno, a ne bi smelo prevec vplivat, imo.

Ja ali pa detunali PU.
Oz bilokateri sektor se pregreva.
Oz bilokateri sektor se pregreva.
Zgodovina sprememb…

EDIT: Klasični Adrien Newey. Heh termalno limmited je fast as f boi. :D Mp4-18 would like have a word
Seveda parafraziram in karikiram. Bomo videli, če bo kaj na tem. :p
Seveda parafraziram in karikiram. Bomo videli, če bo kaj na tem. :p
Zgodovina sprememb…

Zakaj rdeči konj ne gre na SOFT ? Ajde sainz jih je zradiral ma vselih kaj pa LEC ?
Edin če testirajo obrabo s katero so imeli težavo.
Edin če testirajo obrabo s katero so imeli težavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Zakaj bi jih obrabljali v FP1
Track evolution je velik faktor. Glej Abonoja.
Track evolution je velik faktor. Glej Abonoja.
Zgodovina sprememb…

Dodaj se pol ure.
Sicer mislim, da je Leclerc zunaj z mehkimi, a ocitno dela napake ali noce postavit hitrega kroga.
EDIT: Ravno je postavo najhitrejsi krog.
Sicer mislim, da je Leclerc zunaj z mehkimi, a ocitno dela napake ali noce postavit hitrega kroga.
EDIT: Ravno je postavo najhitrejsi krog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: springfield ()

Ma ja. Pa promet, če je imel.
Kaj komu na F1tv meče zvok ven na INTERNATIONAL kanalu? Ali sem samo jaz?
Kaj komu na F1tv meče zvok ven na INTERNATIONAL kanalu? Ali sem samo jaz?
Zgodovina sprememb…

DamijanD ::
Ta proga mi zgleda, kot da ima na sredi kroga "uvoz v bokse" tisti ozek zavit del...
Rus/Merc je pa malo boljši ta vikend
Rus/Merc je pa malo boljši ta vikend

Glede kje je Albon se mi zdi da ne. Še vedno so tretja ekipa. Je pa avto veliko bolj vozen kot v Imoli.
Mogoče se pa motim
Mogoče se pa motim

Preuranjeno rečt. v njihovem interesu je verjento malce bolj pritisnit, ker rabijo bolj relevantne podatke za evaluacijo noveih prednjih krilc in dna.
Ferrari in Rb pa sta itak na 1 PU in z posranimi mapami motorja. Sainz pa tudi zgleda nervozen.
Sky Sportu že šprica po ekranu. :D
Ferrari in Rb pa sta itak na 1 PU in z posranimi mapami motorja. Sainz pa tudi zgleda nervozen.
Sky Sportu že šprica po ekranu. :D
Zgodovina sprememb…

Sainza vidim ta teden v steni. Ali na kvalifikacijah ali na dirki. Upam, da se motim.

Se strinjam. Mogoče celo oba ga binata.
Sprijaznit se z P3 in P4 pa upat na drug dan.
Sprijaznit se z P3 in P4 pa upat na drug dan.
Zgodovina sprememb…

No ne samo to. To bo prima tehnično sodelovanje. Seveda se sušlja o tem. Horner je tudi ves sladek na to temo in se izmika vprapšanjem zaenkrat.
Konkurenco je lahko strah.
Plus Verstappen v PRIME obdobju. Lahko bomo govorili o novi eri.
Konkurenco je lahko strah.
Plus Verstappen v PRIME obdobju. Lahko bomo govorili o novi eri.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 486716 (254715) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 233424 (153816) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 200479 (135039) | |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 245402 (159329) | kosta |