Forum » Loža » še eno zažiganje - cca 3/5 racunalnika
še eno zažiganje - cca 3/5 racunalnika
Tjulenj ::
pa ljudje vi niste normalni. stare dele se pa res da vedno za kaj porabit. jaz imam eno sesuto plato na steni obeseno, je ful uporabna za sponke pa kljuce gor obesat/zatikat. pa se ql zgleda cdrom, sesut, tudi sparam... ko bo dovolj prostora (big tower) bo cisto lepo opravljal funkcijo stojala za loncek. na mizi je itak vedno guzva... pa z vseh mogocih starih kartic, ce ze drugega ne, so vsaj konektorji in podobna navlaka zelo uporabni... groza... no ja sam je pa res da vcasih je pa treba se mal izzivlat. ma ok sej vs razumem
asteroidk ::
tjulenj: jah tko je.. jest mam te sare tolk doma da sm mal skp nametou pa zazgau pa je sezmeri ostal prevec
seveda gre pa tudi za užitek ...
ves kako lepo zgleda ko win98 cd zgori?
seveda gre pa tudi za užitek ...
ves kako lepo zgleda ko win98 cd zgori?
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
zizi ::
Jst sm mojo ta staro grafično dal na balkon šu po palco
jo lepo nasavu bam!!!pa je odfrčala po zraku pa še sosed me je nadru ker je njegov avto zadela
jo lepo nasavu bam!!!pa je odfrčala po zraku pa še sosed me je nadru ker je njegov avto zadela
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
element ::
Jest pa doma use dele lepo prodam. Če ne drugač, se da pa kšne dele, ki niso broken še za kej uporabit. Če pa mi daš neki tvojga za uničt, mwahahahaha je pa to čist druga zgodba!
Tjulenj ::
asteroidek: ma ja sej mas prav micro$oft cd-je je pa prov fletn unicvt, vem iz izkusenj ti je kr toplo pr srcu
McHregec ::
Kmh uničevanje Microsoftovih cd-jev. Kako ti je lahko toplo pri srcu če si recimo dal 30.000 sit za windowse in pol si ta cd uniču.
Destroyer Of The Worlds.
Tomi ::
Ok, ne rečem, da ni kul uničiti nekaj, kar ti gre na živce ( hm, je to lahko moj sosed ), ampak uničevanje povprek pa ni najboljše. Jaz svoje rabljene dele raje prodam ali pa jih drugače izkoristim. Staro ohišje služi kot podstavek, na katerem imam noge, iz napajalnika pa sem pobral še skoraj vse...
metrodusa.blogspot.com
McHregec ::
Aja pa še neki če bo koga kdaj prijelo da bi uničeval dele od računalnika naj mi prej pošlje mail in mi jih podari.
Destroyer Of The Worlds.
jah tkole je.. ce bi mel vi tok delou starh (fuč) doma kukr jh mam jest.. vam nebi blo tesko dat recimo 10 kosou za zabavo
P.S. 75% delou je blo nedelujocih, ostalih 25% pa jih mam doma se najmanj 10 takih
P.S. 75% delou je blo nedelujocih, ostalih 25% pa jih mam doma se najmanj 10 takih
Rott-von-weiler ::
enkrat bi mogo en star comp namočit v tekoči dušik pol pa ga razstrelit al pa v njega vstrelit in to vse skupaj snemat pol pa v slowmotionu predvajat mislim da bi blo kr zanimivo
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
tejo ::
Jest bom za novo leto razstrelil računalnik (prejšnji). A ne bo lepo iskat ostanke po travniku, še prej pa bom navzoč pomirjujočim zvokom eksplozij. Mimgrede, uporabljal bom le municijo, ki se jo ob novoletnem času lahko kupi.
PS: A niso zvoki rdečih petard za p****** pomirjujoči. Mislim na tiste, ki so skoraj tako velike kot MEGA, le da stanejo 70 SIT in so za p******.
PS: A niso zvoki rdečih petard za p****** pomirjujoči. Mislim na tiste, ki so skoraj tako velike kot MEGA, le da stanejo 70 SIT in so za p******.
OZZY ::
Če se bo kdo lotu spet kej takega mu dam mali diketnik okoli 15 cdjev in nekaj disket. Mi to odvečno doma leži in tega ne potrebujem.
Go with the flow.
unicevanje stare opreme se bo nadaljevalo...
pac ko bo cas in ko bomo imeli malo prevec stvari ...
bomo spet zazgali
pac ko bo cas in ko bomo imeli malo prevec stvari ...
bomo spet zazgali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46547 (12231) | cortez |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21763 (14662) | Gandalfar |
» | Najbolj neumen odgovor:) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10974 (6674) | fRiK0 |
» | Zažiganje računalniških komponent...Oddelek: Loža | 891 (686) | blue96 |
» | prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7721 (5110) | TERORRIST |