» »

Slo-tech Lan

Slo-tech Lan

Asgard ::

ja tebe je res nesel. Zgledal je pa tko : varnostnik te prime v narocje pa odnese do prve blazine, kjer te je poskusal postaviti na noge ti pa bum na blazino in si spal naprej ko ubit :D :D

bradek ::

Ja, ta je bla ena boljsih dogodivscin tega lana.... nism vidu nobenga k se takrat ne bi smejal :D Bilo je zakon

Asgard ::

samo nekaj sem pa sovrazil in to je da je blo peklensko vroce, pa drugo leto nabavte hladilnik za vodo de bomo nabavli mrzlo. Sej nec ne grajam sam dajem predloge kako bi se izboljsali lan. Ta z nabavo pijace na lanu je pa sekalo.

p.s. kje so slike ? !

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Asgard ()

bradek ::

Kdor ima kakrsnekoli slike ali video posnetke naj pise mail na team@slo-tech.com kjer dobi FTP kamor jih uploada - delamo eno megazbirko vseh vseh vseh in vseh slik.

Glede vrocine pa tko... zracenje je bilo skos prizgano, okna so bila odprta, problem je bil ker je bilo na zadnji strani, tam kjer piha zrak notri, napol priprto ker je zadej sedel folk in jim je pihal... nekej jih je zarad tega celo cist brez glasu ostal... sej v nedeljo popoldne smo tist odprl...
Drugic bo zgleda treba zasest celo dovrano, predavanja pa preselit :)

Tody ::

Ne sam res bi bilo treba neko podjetje drug let shecat da nam posodi eno skrinjo al pa velik hladilnik za vodo al pa mogoče nabavit une balone z vodo bi bilo super pa pol sam balone menjaš. Aja drugo leto bi bilo tudi dobro nabavit (priskrbet) večje kante uni k smo odnašal smeti smo mel na koncu že kr probleme z tem :D

Aja Sergio hvala k si posodu boljšo(?) polovico za reklamo majc:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

Matek ::

Sej sem napisal že v komentar na novico, kakšno vročino vsi omenjate, če je pa cel lan tako prijetno pihljalo >:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

OwcA ::

@MadManMato: grrr, tisto je bil kontraban, morali bi ti jo zapleniti ;)
(... nakar bi "po naključju" napajlni kabel zdrsnil iz admin mize naravnost v utičnico iz zadevščina bi oživela >:D ).
Otroška radovednost - gonilo napredka.

bradek ::

cudezi se dogajajo... ce imajo prave owcke tacke zravn :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bradek ()

Jaka83 ::

Jst sm bil tist, k mi je direkt čez ledvice, vrat, glavo, noge, skratka vse PIHAL. Sej sploh govort nism mogu. Pol nakonc, k sm predstavlu svojo kišto sem bil že mal bolš, ampak vseen še zdej nimam vsega glasu.
Hladilnik za pijačo bi sedel.
Predavanj nebi bilo treba preselit, samo compe bi za dva metra bolj gor postavli, pa nebi bil več na prepihu. No, vsaj mojmu compu je prijal :D .

Pohvale vsem, ki ste sodelovali pri realizaciji in organizaciji, ker je vse teklo kot namazano (razen VIRUS ALERTa). Drugič naj se pojavi obvestilo pred LANom, da neskeniranih kišt ne tolerirate.:))

Gandalfar ::

nasla se je se ena bela brisaca..

WarMaker ::

Finta je bla ta, da se jaz tega niti nisem zavedal! Prvo sem zaspal za Jebivetrovim računalnikom, potem za mizo pred jebivetrom in na koncu na blazini! (tako so mi vsaj rekli!)

PS: Upam, da me ni noben slikal! ;((

Jaka83 ::

Jst pa nikol ne morm zaspat pred compom, ker se moram uležt, če hočm zaspat. HORIZONTALA RULS!:D Ne vem, kako enim rata, ampak jaz se že raje kulturno uležem, ne pa da slinim tipkovnico, ker je moja glava zaspala na njej.

Tic ::

Jst sm tut zapal za compom - sede seveda. Tako da sem se zbudu ko je brad3k klical "Se kdo pico?". Takrat sem biw se tok omotičen, da sploh nisem vedu kje sem, kdaj sem, kaj on govori, kdo je sploh on, in kaj moja kišta dela tle. Tako da sem zamudil pice in stradal.

Seveda sem si dal na mizo powštr™ in slušalke z muzko na glavo.
persona civitas ;>

Jaka83 ::

Kwajzdej Tic!!!
Ja, tega se spomnm, k si zaspal sred dneva s pouštrom na mizi in slušalkami na glavi.:) Jst tud takrat nism naroču pice in sem potem čakal do drugega dneva popoldan. STRADANJE
Drugače je blo pa to super, da ste organiziral naročanje pic. POHVALE
Ej Tic, kdaj un model pride z morja, da bo dal slike?

WarMaker ::

Sej nisem zaspal za kompom! Šou sem se usest na stol od jebivetra (ki je bil uni plav), noge sem poloču na drugi stol, in glavo postrani na mizo! To je blo vse, kar sem naredil! Potem, ko sem se zbudu , sem pol ure se šetal naokrog brez da sem vedu kaj delam!

PS: Še srečo sem imel, da je ob tistem času jebiveter tudi spal!:D

Tic ::

Jakoslav: Hehe.. Kako si? Jst sm spau 20ur. Zjutraj pa takoj format k ni nič več delalo :)
Pride druk teden. Jst sm uploudow ene par mojih, kjer je 2x tut tvoje kišta gor.

Aja.. zdej se mi neda melja pisat, te bom kr tle offtopic uprasu. Kok stane tisto pasivno hlajenje za grafo? A paše na gf4?


Sicer pa komi cakam ko bodo na NEST začeli hodit tujci.....

persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: OwcA ()

Jaka83 ::

Stane okrog 6k SIT, in paše na GF4, samo če imaš OC boš moral nekam dat vent da bo gor pihal. Preden nabaviš povej od katere firme imaš kartico in piši na Zalman, če ti res paše gor. Na večino kartic paše. Jaz sem imel gor na Inno3D GF4 Ti 4200, zdej mam pa na Radeonu9600PRO.

bradek ::

Kdor ima kaj slik naj pls pise na team@slo-tech.com kjer dobi FTP kamor jih naj uploada -- ustvarja se megazbirka ki bo potem objavljena na forumu. fala.

frenk ::

warmaker: ja un varnostnik te je prnesu ke zravn mene kjer je prej orkaa spal, men pa nč jasn k sm se glih zbudu...no poj sm nazaj zaspau:D

Tic ::

Okej. To je pa OBVEZNO za naslednji NEST:
Usak dobi neko priponko ali en listek obešen na majčko, da se bo vedlo kdo je. Tako se bomo bolje spoznali.
persona civitas ;>

Tody ::

ja če pa jih ne bodo nosili bo pa posebna ekipa pazla kdaj bo zaspal pa z alkoholcem na čelo opravla delo >:D

kuglvinkl ::

Hja, na željo lahko povečaMO pooblastila Tajni policiji. ;)
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Tic ::

Heh... i realy already miss NEST... res :8)
persona civitas ;>

Jaka83 ::

Uf, zdele sm pršu nazaj iz Benetk. Naporno tole furanje gor in dol. Pa še italjani imajo nove omejitve na avtocesti. - Ampak smo ga vseen teral.
No pa uživajte.:)

Z-lot ::

OK, še moje želje:

Naslednji september (?) obvezno prepovejte viruse in črve, ne samo alkohola.

Dobro bi bilo, če bi bila stikala podaljškov eksplicitno zavarovana :)

Še bolje bi bilo, če bi bilo nošenje identifikacijskih listkov (prosim, drugo leto naj bodo priponke) obvezno - za lažjo prepoznavo.

Prav neznansko dobro bi bilo, da bi imeli eno kamero s seboj že v organizacijskem načrtu.

Sicer pa je zadeva tako dobro izpadla, da bo bolje šele drugo leto 8-)

frenk ::

jest bi kamero prnesu sabo če bi biu slo-tech bus, ker je biu pa vlak pa še tolk stvari sm sabo nosu sm jo pa raj doma pustu

Sycroft ::

no glede stroma je pa tko da smo mel vsi zgleda sreco. npr jest sem ravno formatiral disk in pripravljal particijo za linux ko je kolegu za mano skurl podalsk in je sla cela vrsta u maloro. no na sreco je partition magic tolk dobra zadeva da je ostalo vse na svojem mestu in podatkov nisem izgubil. je pa bil ze gandalf pri meni u 1 minuti z debian cdjom za sprobat heheh:)
fantje res ste bli usi hudi, mi je malo zal da nisem se koga bol osebno spoznal.

pa res svaka cast organizatorjem!

Tody ::

a naredimo anketo komu dela računalnik po NESTU 03 ? Šele učeraj zvečre (služba nad stuff) sem priklopil računlanik ob prvem uklopu je zadeva neki štrajkala pa sem to pripisal slabi priključitvi in sem prevelil kable in zadeva delal računalnik je potem ene 30 minut prevdvajal filmčke iz lana in ko sem hotel pogledati pošto se mi je pri 3 mali računalnik javil in pri tem nemarno piskal. blu srceen in nekaj v tem stilu da XP se bodo ugasnil zaradi možnosti okvare in da irq niso zadost ali enako veliki kot nevem kwa in ugasnem zadevo in zdaj je mrtv niti v bios ne morem !!!! Nč ni smrdel vse je zadosti priklopljen notri in ugotivil sem da so lahko 3 stvari RAM grafična ali Matična sam kako naj vem za sigurno kaj je ??? Mal off topic sam morem si olajšat dušo (:

Jaka83 ::

@ Sycroft:
Kwajzdej! A si se končno dokopal do foruma? :D

@ Tody:
Men čist vse lepo dela. Ko sem prišel domov, sem vse lepo priklopil in speljal kable, vžgal comp in vse je bilo tako kot prej. Ne vem, kaj se vam dogaja, ampak mogoče ste na NESTu preveč navijal:D >:D .

Sycroft ::

@jakoslav: ja itak mi je ratal nekak. sem mogu mal pocivat po vsem tem 70 urnem sedenju za kompom. tko da sem bol vegetiru:))


drgac pa npr na anketo odgovorim tako da se mi racunalnik non stop obesa pa blu screene ven mece al pa samo preprosto mrzne:) bog sigavedi zakaj. vrjetno je tut melo prste vmes izmet stroma med particioniranjem. bomo pac na nov postavli zadevo:) sej je ze dolg blo tega.. kaksne pol leta:)

Jaka83 ::

@ Sycroft:
Mene je pa šele dons butnl in sem spal do dvanajstih, pa še naprej bi, če me nebi mat vrgla s postle s stalnim klicarjenjem na mobi in najedanjem naj malo pospravim po stanovanju.
Ugotovil sem, da to kartico, ki sem jo dobil za nagrado, pri DAR d.o.o. prodajajo po 30k SIT, samo je zelo malo folka, ki bi za to kartico odšteli vsaj 19k SIT. Res, da pri Mlacomu dobiš podobno kartico za 22k SIT, samo je od Inno3D in ima pasivni hladilnik, ter slabši PCB in ram. Ta moja je pa od Club 3D z aktivnim hlajenjem. :)

darkolord ::

A ni boljs ce ma pasivno hlajenje (manj hrupa :D )

Jaka83 ::

A ni boljs ce ma pasivno hlajenje (manj hrupa )


Če ne navijaš, potem ja, čim pa dviguješ frekvenco pa potrebuješ vsaj en mali vent. In če bi hotel tega utišat, ga lahko preprosto izklopiš, saj je GPU praktično enak in deluje pri enaki frekvenci in enaki voltaži. Ampak nekatere firme pač šparajo na hladilnikih.:\

zupo ::

@ Tody: Men se je isto zgodil! Prključm kompjutr in nč, tut slike ne da na ekran, sam štrom je. Dons grem do enga frenda da vse komponente probava, da vidm kwa je crknlo. bom sporoču...


lp
zupo

Jebiveter ::

Mah, to je klasika po lan partyjih! Prides domov, pa se mashina ne prizge --- classic!
Rasitev: vse komponente narazen (maticno, graficno, itd.), razpihat malo, zradirat kontakte pol pa spet vse skup v kisto! Deluje garant!
Pri transportu se namrec pogosto stvari premikajo in ni vec kontakta, tam kjer bi mogu bit!

Sej po ene 10ih lanih se navadis! >:D :D :\
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

MRtwister ::

ah, jaz ga najmanj vsake dva mesca nosim okoli ze ene 2 leti, pa nism imel nikoli problemov :).

Sycroft ::

@jakoslav: jah.. jest nimam lih tega problema da bi spal do 12h, sem se pa zdej spravu na vse mozne oglase da bom najdu en big tower ohisje, da ga bom predelal:) me je lan cist nakuru in po glavi mi ze rojijo vse mozne misli in nacini kako bo zgledala zadeva:))

Jaka83 ::

@ Sycroft:
Go for it. Pol pa slike objavi, ko bo končano. :)
Jst pa mislm, da do naslednga leta ne bom dost spreminjal, mogoče kakšno malenkost.

Skatey ::

@Jakoslav: maš da vgradiš not uno modro neonko/katodo pac lucko ko si jo dubu za nagrado. Drugace ni poante u tem da si jo dubu, pa se ksne diode zravn ane ;)

Aja pa se pozdravcek usem k ste bli na lanu :)
Design, elephants and stuff... www.yukaii.com/blog

Jaka83 ::

@Skatey:
Hja, če bi bla res modra, bi jo verjetno še vgradil, ampak ta sveti bolj belo kot modro. Pa še nekako ne najdem prave pozicije za namestitev. Moral bi imet pleksi, če bi hotel, da pride do izraza. Pleksija pa verjetno nikoli ne bom imel, ker mi ne zgleda lepo. Just my opinion.:P

darkolord ::

Jakoslav: meni jo daj :D :D :D

Jaka83 ::

Ne, verjetno jo bom jutri zamenjal za 128MB SDR rama in potem ram prodal. Kolk je sploh vredna tale katoda?

darkolord ::

2 jurja... kupim ram po tej ceni :D :D :D

Jaka83 ::

Resno? Za kolk bi pa lohk ram prodal? Mislm da mal več. Je pa PC133 7ns, sam ne vem kera firma točno.

Jebiveter ::

Jakoslav: Ne delaj tega! Katoda kosta od 4-5.000 SIT, 128 SDR RAM pa ni vredn tolko. Raje najdi kak drug nacin, ce ze hoces prodat to stvar.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Jaka83 ::

Tkole je:
30cm/1cm HLADNA MODRA 2.400
30cm/1cm LIQUID MODRA 7.440
Zdej pa ne vem katero imam, ampak mislim da je taprva.

Asgard ::

kje so zdej slike od lana dio ? ;((

Tody ::

asgard a te že spomin zapušča ?? :D Slike bodo ko bo članek sam to lahko traja kak teden :D

zupo ::

@Tody: Sm ugotovu da mi je crknu proc. Na spodnji strani je rjavkasto črn flek-baje da to pomen da je bil skurjen. Sam je fora da temperatura i bla višja od 50C že kakšen mesec. Pa alert shutdown je na 70C. Pomojem mi je crknu zarad izpadov elektike....grem pa dons že po novga >:D



lp
zupo

ali3n ::

Moje sožalje Zupo. ;(

Potem je bilanca Nesta: 1 goreč - smodeč se - crknjen napajalnik, 1 čokoladka 512DDR, 1 plata (slot za ram), 4 je proci (prej menda trije + Zupotov)...

Slava jim!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NEST
29123187 (15092) frenk
»

NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NEST
29820334 (13516) Nejc Pintar
»

Prihaja NEST 2004

Oddelek: Novice / NEST
482623 (2623) Jeebs
»

Napovedujemo NEST:2004 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NEST
594811 (4811) Primoz
»

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Oddelek: Novice / NEST
242750 (2750) bradek

Več podobnih tem