Forum » Loža » Going Platinum mreza
Going Platinum mreza
Za|Bon ::
Ja, jest ne vem kaj si vi Slo-techerji mislite o sluzenju preko interneta vseeno, poskusiti ni greh. Pricela se bo nova mreza Going Platinum - ki bo ISP provider, ki pa bo svoj denar od sponzorjev razdelil med vsemi svojimi uporabniki. V kolikor vas znima kaj vec o tej mrezi ( in je se veli, veliko vec z vedeti) pojdite na ta naslov ; Going Platinum
Tega posta ni treba popluvati, v kolikor ste mnenja da je to en drek- tudi jaz sem sprva bil, a kj ko bo mogoce vse res- in ce bo, bi res rad sodeloval pri tem .......
Za se vec info. Moj E-mail
Lp, Za|Bon
Tega posta ni treba popluvati, v kolikor ste mnenja da je to en drek- tudi jaz sem sprva bil, a kj ko bo mogoce vse res- in ce bo, bi res rad sodeloval pri tem .......
Za se vec info. Moj E-mail
Lp, Za|Bon
Za|Bon ::
Fantje, ce bo TO-TO , potem ne cakat in mislt, ah se ena nategavscina......vsaj prijavite se, nic vas ne stane....TUKAJ
Lp, Za|Bon
ahac ::
A mi lahko kdo razloži za kaj gre, ker na strani razen tega, da denar raste na njivi nisem našel nobenih pametnih informacij???
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ve, kje smo, ne glede na nastavitve v Androidu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19325 (13832) | MrStein |
» | vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5984 (4298) | majii |
» | Plone webmaster za novi splet www.lugos.siOddelek: Izdelava spletišč | 1820 (1436) | BigWhale |
» | Učenje CjaOddelek: Programiranje | 2559 (2111) | giovanni_ |
» | Internet odslej zelo poceni.Oddelek: Omrežja in internet | 1986 (1434) | Tr0n |