» »

Slo-tech Lan

Slo-tech Lan

ahac ::

WTF je narobe z tabo?

Jaz te lepo vprašam v katero skupino prireditev bi šel lanparty, ker očitno obvladaš stvar pa sigurno se na to bolj spoznaš kot jaz.. pol pa dobim take odgovore..
Hvala lepa..

No, mene ne bo!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

frenk ::

ahac: dej poglej kva piše pod asgard...globalno: persona rudis...:D...sej verjetn razumeš tko da ne se s takimi obremenjevat:)

ahac ::

ups.. tist ni namenjeno asgardu, ampak Brad3Kju..
ker jaz sem čist resno vprašal.. resno..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

bradek ::

Dobil si lep in resen odgovor od Sergeja ki ti je lepo razlozil vse, tudi to, pod kaj uvrscamo ta dogodek. Ce imas se kako vprasanje sva ti oba na voljo v Zasebnih sporocilih, na nadaljne provokacije ne bom odgovarjal.

Ostali pa: upam da se vidimo, v kratkem pricakujte popravek in spremembo strani z informacijami, kjer bomo dopisali se nove informacije o avtobusu in malce popravili (beri: razsirili) urnik ker je to kar je zdej gor blo napisano dokaj na hitro in smo par stvari spustili... Ce se ze to slisi dobro, pocakajte da vidite kompleten urnik :))

lp

Tero ::

No bi se jaz nekaj tak vprasal... Torej to ze vemo da alkohola na tej prireditvi nebo.. Kaj pa brezalkoholna pijača? Ali bo tam ki da si lahko kaj kupis oz. ali si lahko zraven prineses?
(ker zdi se mi da si na takih lanih ker precej žejn)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Matek ::

Po moje da ja, sej če piješ pri svojem računalu, poliješ tut svojega, se drugi ne sekirajo, sicar pa brez platoja Coke-a ali ene termovke kave ne bomo mogli celo noč igrat :)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

bradek ::

Planiramo da bo tam nekaj malega hrane in pijace (predvsem 1/2 litrske plastenke vode/fruca etc), nekaj bo free, nekaj se bo prodajalo, no need to worry :>

BaRtMaN ::

A je kakšna trgovina v bližini tiste osnovne šole?

tony ::

kilometer stran

BaRtMaN ::

Blizu ravno ni... bo že.

kuglvinkl ::

Heh Bartman, na poti si pa še oči spočiješ.;)
Your focus determines your reallity

Sycroft ::

mislm da bi si lahko organizatorji umislili en kava masin:)) hehe.. pa aparat za piajco:)) hehe:)
se vidmo dol

bradek ::

Rihtamo delovno vizo za fato da bo kuhala kavo...

kihc ::

Jaz pa imam vprašanje glede teh vaših predavanj, ki se mi zdijo zelooo zakon (previdevam das bo to v stilu od "Voodooja do GeForcaFX").

Na CyberŠportni del tako ali tako že od začetka nisem imel namena priti, zaradi računalnika, staršev ipd.., vendar sem imel namen uleteti malo pogledat in vas kakšno urico poslušat:D.
Sedaj na žalost to ni mogoče;(( , pa me zanima, ali boste morda ta vaša predavanja tudi filmali? Recimo tako kot prej omenjeni "od Voodooja do GeFFX"?

BaRtMaN ::

To bi bilo res zelo kul, ker nihče ne bo mogel komzumirati vsega predavanega znanja naenkrat, samo kakšen za potegnit je pa precej suhoparen.

Sergio ::

Neke kamere bodo dol, ja. Ampak jaz nisem fotogeničen, tako da ... Pridite dol. Imamo tudi bus prevoz. Lahko pridete tudi brez računala. Za vse smo poskrbeli ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

bradek ::

Predavanje o graficnih tehnologijah bo malce bolj in-depth kot tisto od Voodoja do GF FX. Kar se pa tice snemanja... imeli smo namen vas presenetit z video streamingom celotnega dogodka pa je zadeva zal padla v vodo zaradi neurejenega linka na lokaciji. Glede snemanja dogodka pa ne bo posneto v celoti kot predavanje ampak na splosno dogodek in na koncu bo morda kak trailer objavljen, tako kot lansko leto.

BaRtMaN ::

Škoda. :| Mogoče bi pa kak obiskovalec prinesel svojo kamero?

OwcA ::

Nekatera predavanaj bodo po dogodku spremenjena v članke, za svoje (Navijanje v praksi, ali nekaj v tem smislu ;) ), lahko to trdim z gotovostjo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

frenk ::

bartman: jest mam kamero ampak so vse kasetepolne...če mi uspe eno al pa 2 spraznt bom pa vrjetn kamero prnesu:)...ampak je DV in ma sam 1 urne kasete:\

Gandalfar ::

bomo dal sergeja na pause vmes pa bos zdownloadu pa pol naprej ;)

BaRtMaN ::

Smeh!

frenk ::

ja sam se nesme noben frame izgubit:)...škoda da ne morš direkt videa prenašat na comp vmes ko snemaš...sm enkrat probou istočasno na TV prenašat pa je blo pol manj FPS-jou:D

BaRtMaN ::

Za streaming bi bla webcam dobra, čeprav je kvaliteta na psu. Ali pač? Ne spremljam razvoja teh (ne)potrebščin.

bradek ::

Danes sem razposlal mail glede avtobusa, vse te informacije pa bodo v kratkem tudi na uradni NEST strani, zaenkrat vam jih pa dam sem da jih čimprej vidite in čimprej posredujete dalje:

Avtobus bo krenil po sledeči poti:
v petek, 18.7.2003:
- štart iz Maribora (glavna avtobusna postaja) ob 10:00
- postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 11:15
- postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 12:30
- postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 13:15
- cilj v Sečovljah

v nedeljo, 20.7.2003:
- štart iz Sečovelj okoli 18:00
- postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 19:30
- postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 20:15
- postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 21:30
- cilj v Mariboru (glavna avtobusna postaja) okoli 22:30

V Ljubljani vas bomo pričakali na glavni avtobusni iz železniški postaji kamor lahko pridete iz gorenjske in dolenjske smeri z vlaki. Za vas smo izbrskali ustrezen vozni red vlakov, katerega najdete na http://www.slo-tech.com/ostalo/secovlje...


Stroške prevoza smo skušali znižati na čimnižjo raven, seveda je pa cena zelo odvisna od števila udeležencev. V spodnjih tabelah so naštete cene, če je interesentov vsaj 25 (v nasprotnem primeru prevoz nažalost ne bo organiziran), če pa se vas zbere več kot 30 bo cena še nižja! Okvirne cene so sledeče:

Maribor - Sečovlje 3.000 SIT
Celje - Sečovlje 2.500 SIT
Ljubljana - Sečovlje 2.000 SIT
Postojna - Sečovlje 1.500 SIT

Sečovlje - Maribor 3.000 SIT
Sečovlje - Celje 2.500 SIT
Sečovlje - Ljubljana 2.000 SIT
Sečovlje - Postojna 1.500 SIT


Potovali boste s turističnim avtobusom (5 zvezdic - klima, TV sistem, video sistem, wc,...), prostora za vaše računalnike je ogromno, priporočam pa, da imate računalnike in monitorje v škatlah zaradi lažjega zlaganja (in posledično večje varnosti prevoza vaših mlinčkov), ali pa kako drugače zaščitene.

Ker vam pri Slo-Techu na vsakem koraku pripravljamo presenečenje (in teh boste na NESTu deležni v veliki meri) vam tudi tokrat sporočam, da imajo vsi, ki bodo šli z našim avtobusom in s seboj ne bodo imeli računalnika, BREZPLAČEN VSTOP VSE TRI DNI, tako da le pripeljite kolege in kolegice da vam bodo delali družbo! In ne pozabite, več kot vas bo, nižja bo cena prevoza!


Naprošam vse interesente, da mi na email naslov - EMAIL - čimprej pošljete:
- vstopna točka (MB, CE, LJ, PO)
- s seboj vzamem računalnik (DA/NE)
- svoj GSM oziroma tisti, ki iz kakršnegakoli razloga nočejo pustiti GSM števlike, naj odpišejo na email, da lahko potrdim njihovo prisotnost na avtobusu
- če nameravate s seboj vzeti še koga, prosim če tudi za njega vpišete vse podatke


Za sodelovanje na dogodku samem (torej z računalnikom) se lahko prijavite na http://www.slo-tech.com/ostalo/secovlje... če pa še niste registrirani na naši strani, pa imate možnost prijave ob vhodu v dvorano.

frenk ::

jest sm na ta naslov že poslal mail...a je treba še enkrat:\...a je mogoče že kakšen podatek o številu prijav ali pa številu udeležencev slo-tech busa?


...kva bomo pa na busu gledal:\...:)

bradek ::

Prej so se pobirale predprijave, sedaj se pobirajo prijave - tko da vsem ki so dans dobil ta email sporocam naj mi odgovorijo ce zelijo bit na tem avtobusu... ce pa se kdo zeli bit zravn pa da ni dobil tega maila naj mi pa poslje na email ki je napisan zgoraj

BaRtMaN ::

Upam, da avtobus bo, ker drugače nimam prevoza.

trillian ::

zdaj pa moja vprasanja.
kako je s kopalnicami? imamo punce svojo... ker to bi bilo cisto fajn...

koliko je do najblizjega lokala, kjer strezejo kavo?
koliko je do morja in ali se da priti pes?
se da kopat?

trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

BaRtMaN ::

Kolikor poznam šole imajo vse ločene sanitarije ali garderobe.
Kofe naj bi se stregel tam.
Hmmm... da in da?

bradek ::

Kopalnic in sanitarij je ogromno, prav tako je zravn tus, tko da za to ne skrbet. Najblizji lokal je cca 10 min peš, glede kave se pa ne sekirat. Do morja je cca 20min peš, plaže pa nism gledu, povprasaj jebivetra.
V torek je sestank, pls ne pozabit trillcy.

papa
M

P.S.: Dobis knjigo KONCNO, sori.

Matek ::

Mmm, kak lokalcek s kavico, ja.

Pa mene zanima, ce je v blizini kaka fajna picerija.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

bradek ::

Picerija je blizu, prehrana bo organizirana po vsej verjetnosti z boni, za 600 sit dobis kosilo ali pa najboljso pico na obali :)

Gandalfar ::

hudo .. se naprej bom lahko zivel od pizze ;)

Matek ::

Gandalfar, sva ze dva. Jipee! Kwa bom zru...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

R0K ::

...pico valda!

:)

Mene že tut ma, da bi šol kr zdejle že dol!

Fajn bo. Mam filing :)

Čarunalnik še zrihtam. Disk crknu. In to lih en teden pred lanom. Kira sreča. Si lohk vsej 80GB ubodem :)) sicer pa, upam da bo veliko špilalo CS, pa kvejk 3, ut 1 ker druga mi nebo laufalo :)

Jebiveter ::

@Brad3k, trillian:
"Do morja je cca 20min peš,"
hmm, pes. Ne vem, najblizji dostop do morske vode (za take in drugacne (pod)vodne uzitke :D ) je pod formavivo (pod Seco, proti kampu), tako, da je malo dlje kot 20min pes... I think...
Tam je sicer "divja" plaza, ampak je taksna pac povsod v solinah. Ce pa se komu ljubi odstet nekaj tezko prisparanega denarja se lahko odpravi v Portoroz (kjer so "urejene":( plaze z astronomsko vstopnino...:| )

Sicer pa, ce je volja je tudi nacin...:D :D :D
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Jebiveter ()

bradek ::

Where's will, there's a way :D
Je pa res da v Portoroz se absolutno ne splaca jit ker plaze so "urejene" cene pa astromonme (brez narekovajev!)

Konec ::

Kaj pa glede tekmovanja v Counter-Striku?

bradek ::

Organiziranega tekmovanja iz nase strani v CS ne bo, lahko se pa kdo najde pa organizira tekmovanje tam na mestu, v ta namen bo tam en portal in pa sistem za obvescanje

BaRtMaN ::

Zakaj je pa potem CS na sezmau iger na info pejđu?

Half-Life: Counter Strike

bradek ::

Ce si dobro pogledas bos videl da je to seznam namenskih streznikov, ne pa tekmovanj... tekmovanja so napisana nizje spodaj, in sicer so tri: q3a, ut2k3 in tekmovanje iz hardvera. Namenski strezniki bodo pa seveda tekli, samo tekme ni organizirane (z nagradami), tam na mestu se lahko kdo od vas vrze v organizacijo al se bomo pa skupej, odvisno od casa...

iskra ::

sm hoti lih prist zravn samo sm si zlomu neki in mam gips tko d ... me samo zanima tisti bus: a ima wlan d se bo dalo ut2k3 igrat po poti? :D >:D

bradek ::

Bus na zalost ne bo imel wlana, saj ima samo 5 zvezdic, ne pa 6 :D

Dami ::

Jaz bom po vsej verjetnosti šou sam tak da če je kak štajerc tu ki nima prevoza naj se javi da se zmenmo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

frenk ::

Dami...jest sm loh štajerc če me prideš v Kranj iskat:D...joke:)...jest grem z busom bo velik bol udobna pot

BaRtMaN ::

frenk: pol se pa vidmo! :)

bradek ::

Hm... slabo kaze za avtobus folk...

DjTonic ::

Jaz bi drugače šel na ta Lanparty samo grem konec tedna glih na morje za 14 dni pa ne gre skozi. Ponavadi sem šel Aug letos pa Julija za spremembo ;)

Tic ::

Okej. Samo se 1 neumne glede alkota.

Lahk bi ga švercu u vodnemu hlajenju :D


Drgac pa kar se mene tice, smo mel mi takoj po začetku počitnic 4dnevni lan party, spali smo 90minut na noč. Brez kakrsnih koli opojnih substanc. Smo sli v lokal usak po 2 kavi pa je šlo skoz :))

En nasvet: To uporablam jst... muzka ki te naspidira je zelo uporabna... dalj zdrzis bolje igras in si sklopis music v UTju >:D
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NEST
29123173 (15078) frenk
»

NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NEST
29820307 (13489) Nejc Pintar
»

Prihaja NEST 2004

Oddelek: Novice / NEST
482616 (2616) Jeebs
»

Napovedujemo NEST:2004 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NEST
594798 (4798) Primoz
»

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Oddelek: Novice / NEST
242743 (2743) bradek

Več podobnih tem