Forum » Konzole » Nujno rabim pomoč, brezplačna posodobitev iz madden21 PS4 na madden21 Ps5 ne deluje!!!
Nujno rabim pomoč, brezplačna posodobitev iz madden21 PS4 na madden21 Ps5 ne deluje!!!
UrhStrakl006 ::
Zdravo vsem,
Kupil sem Madden NFL 21 iz amazona, specifično amazon.de. To je ps4 verzija, ki ima brezplačno nadgradnjo na ps5 verzijo. Vsepovsod sem se pozanimal in so mi rekli, da tudi če sem v drugi državi, sem še zmeraj v isti regiji, torej da je vseeno če kupim iz Nemčije direktno v Slovenijo in bo nadgradnja še zmeraj delovala. Ampak ne deluje!!! Samo pokaže mi tisto da lahko kupim pa nikjer ne najdem kakega free upgrade dodatka, absolutno nikjer!!! Samo še 7 dni je do izida madden nfl 22 ko tega ne boš več moral narediti sploh, tako da mi lahko nekdo lepo prosim pomaga? A mislite, da če bi naredil nov playstation račun v Nemčiji bi delalo, pač da bi se prijavil v tisti račun, potegnil upgrade, pa igral naprej iz mojega primarnega?
Lep pozdrav vsem!
Urh
Kupil sem Madden NFL 21 iz amazona, specifično amazon.de. To je ps4 verzija, ki ima brezplačno nadgradnjo na ps5 verzijo. Vsepovsod sem se pozanimal in so mi rekli, da tudi če sem v drugi državi, sem še zmeraj v isti regiji, torej da je vseeno če kupim iz Nemčije direktno v Slovenijo in bo nadgradnja še zmeraj delovala. Ampak ne deluje!!! Samo pokaže mi tisto da lahko kupim pa nikjer ne najdem kakega free upgrade dodatka, absolutno nikjer!!! Samo še 7 dni je do izida madden nfl 22 ko tega ne boš več moral narediti sploh, tako da mi lahko nekdo lepo prosim pomaga? A mislite, da če bi naredil nov playstation račun v Nemčiji bi delalo, pač da bi se prijavil v tisti račun, potegnil upgrade, pa igral naprej iz mojega primarnega?
Lep pozdrav vsem!
Urh
Ne na žalost ne pomaga, ker prvo kot prvo, gamehub? To je tista stran v playstation storu, kjer se kupi igro a ne? In itak bi mi moglo dat za nadgradnjo možnost in mi je ne, razen če sem kaj zgrešil ampak nisem. Tut Slovenija in Nemčija sta enaka playstation regija, razen če EA hoče samo prav po državah met režim ker če je tako bom pa res jezen!
yayo ::
berem, da je kup uporabnikov imelo enak problem že lani. Morda rabi server čas, da zapopade kaj mora narediti. Kaj če pustiš konzolo prižgano in povezano na net kako uro pa spet počekiraš?
Ja. Bom jutri spet pogledal ker danes sem dal ps5 kar v rest mode pa je. Bi bilo super če bi bil res samo problem z serverjem, ker če jaz prav vem bi naj se to šlo po regijah, in ne po državah, in ker je Slovenija v SCEE regiji prav tako kot Nemčija ne bi smelo biti težav, če pa bodo bom pa mogoče dal tisto zahtevo da bi igral disk na digitalni konzoli pa ti dajo kodo zastonj ko podaš njim tisto kodo na škatlici. Ampak res nočem tega delat in bi rad da bi mi delalo!
Madona tole pa ne izgleda preveč obetavno ...
Na playstation.com tole piše, ampak zdej je spet vprašanje, država ali regija, ker večina ljudi pravi da regija:
To upgrade a PS4 game disc to the digital PS5 version, your PS4 game disc needs to have originated from the same country as your account for PlayStation Network. If you have problems upgrading, please check the country/region your account was set up for via the residential address in Account Management.
Na playstation.com tole piše, ampak zdej je spet vprašanje, država ali regija, ker večina ljudi pravi da regija:
To upgrade a PS4 game disc to the digital PS5 version, your PS4 game disc needs to have originated from the same country as your account for PlayStation Network. If you have problems upgrading, please check the country/region your account was set up for via the residential address in Account Management.
Evo, sem zrihtal, no ne še čisto ampak mam vsaj informacijo. Baje da morš najprej odpret ps4 igrico in se prijavit z EA računom in ti pol okaže posodobitev ko imaš psn in EA računa povezana, ne vem če je res, ampak bom pa jutri zjutraj videl, sem kontaktiral EA pa so to rekli. Zanimivo da ti to nikjer ne piše, mogoče pa mislijo da ves folk že ima EA račune?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS4 (strani: 1 2 3 4 … 159 160 161 162 )Oddelek: Konzole | 1355203 (1364) | eric25 |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 317913 (17918) | filip007 |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 122526 (12277) | oo7 |
» | Xbox One bo stal pol tisočaka, pride novembra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 24073 (20569) | kuglvinkl |