» »

Glasna glasba

Glasna glasba

HappyPills ::

Pri starsih so se v 2km oddaljeno naselje s pomocjo obcine, ki jim je kupla hise, naselili romi. In zdaj vsak dan na polno glasba, ropot, pretepi in tudi 2 tedna nazaj ze prvo streljanje.

Policija posreduje prakticno vsak dan in skupnost vse skupaj redno prijavlja policiji, obcini itd. Posredovat je morala tudi ze specialna enota policije.

Zdej pa vprasanje, ocitno je zakonodaja izjemno pomankljiva saj bi morali serijskim prestopnikom ki nadlegujejo celotno okolico v pasu 5 km ter jo terorizirajo vseeno nekako stopiti na prste.

Bizarno mi je tudi da so ti romi prejemniki soc pomoci otroskih dodatkov (imajo 7 otrok) plus so v hisi ki je v lasti obcine. Torej druzba skrbi in jih placuje oni pa druzbo terorizirajo. Kako je to mozno da nekdo tak se vedno prejema pomoc drzave?

Zdaj kaj narest poleg redne prijavlanja pa nevem.

delavec44 ::

Nič ne moreš narest. Kmalu še policaji ne bodo upali v naselje. Če kdo ve kako obračati zakone in socialne prispevke v svojo korist, zraven pa opravljati ilegalne aktivnosti, so to cigani.

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: bluefish ()

IgorCardanof ::

Tako pač je. Imaš določen % ciganov, ki so izredno problematični (ta % je višji kot je recimo % problematičnih v normalni družbi) in njim se nič ne more, ker so zaščiteni. Imate pa vsaj to, da si policija k njim upa it in narest mir. Tam kjer jaz poznam, se policisti zelo neradi peljejo v njihove zaselke.

HappyPills ::

haha če bi vsakič vrgel puško v koruzo ko ti nekdo zagreni življenje se bi lahko stalno selil. Ja zvočniki so kar glasni in tudi 2km stran se lahko zgodi, da se ne moreš zunaj normalno pogovarjat. So prišli tudi iz policije in inšpekcije preverit kako daleč seže njihov ropo. Bizarno je predvsem, ker imajo zdaj že za par 10k EUR kazni plus kar nekaj kazenskih ovadb, zvočnike so jim pobrali tudi že ene 5x, sam ta roba je pocen in kmalu nove kupijo. Policija je drugače precej odzivna tako da tu jih je za pohvalit, a vseeno pogrešam sistemsko rešitev take situacije. Kako to da stranka SDS ko je na vladi nič ne okrene, a ob tem o teh stvareh gobcajo že 30 let, btw tudi občina je sds utrdba, župana imajo svojega odkar pomnim. Kako to? Se bi s podkupnino kaj rešil? Asking for a friend.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

O katerem romskem zaselku se pa pogovarjamo? Najbolj kritičnem v Kočevju? Pri Novem mestu? Ali kak drug?

HappyPills ::

IL_DIAVOLO ::

Vaski vplivnezi(svetniki in podobna gobezdala) naj zropotajo. Drugače boste imeli romsko naselje oz. odpad.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s cigani? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19423359 (2580) Mipe
»

21. stoletje, v Sloveniji pa še vedno ljudje brez vode (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17026995 (24330) Mipe
»

Priviligiranost romov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18011459 (7907) čoko

Ljudska "demokracija" na ambruški način (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Problemi človeštva
251989118 (42214) Barakuda1

Več podobnih tem