» »

Priviligiranost romov

Priviligiranost romov

1 2
3
4

jype ::

snow> Noben 'jaz sem Rom' ne sme imeti na sodišču najmanjšega pomena.
Mati> Vidiš, tukaj se zatakne. Precej levakov se s tvojo trditvijo ne bo strinjalo.

Mati! Pokaži mi enega! Lahko pa tudi utihneš:

nebivedu> Če so Cigani prepričani, da je šlo za umor, policija pa trdi, da je šlo za nesrečo, kdo ima zdej prav?

Ko je sodišče določenega Roma spoznalo za nedolžnega nekega kaznivega dejanja, so seveda imeli prav kleni Slovenci, ne pa policija.

Tukaj se pa _zares_ zatakne vsakomur, ki zna objektivno presoditi, kdaj so uporabljana merila dvojna.

asus ::

Bedarija, se mi zdi tudi to da vsi poudarjate koliko kradejo itd....Pol pa na shodu vidiš folk, ki je za 3 jurje s pištolo ropal trgovine ,napadal stare dedke iz kolom itd...Ta isti človek mi reče: Treba jih zgnat, saj sam kradejo pa pizdarije delajo:\ .

snow ::

Nesreča pravi policija? Kako to vedo?

Pa umor je umor, pa če je po nesreči, je še vedno umor. Pa magari iz malomarnosti. S tem ko imaš pištolo (rabiš verjetno tudi dovoljenje, ne vem ali ga je omenjeni imel) prevzemaš eno odgovornost po moje?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

asus ::

Očitno jim je vseeno.

čoko ::

ja, za vse bi moglo bit enako, tudi za Jelinčiče, Ruparje, ostale Slovence, pa tudi za rome! Kdor naredi pizdarijo bi moral za to odgovarjat, črn, bel al pa rdeč, pa tud na nikogar se ne bi smel gledat z viška in ga žalit samo zato, ker se ne znaš postavit v njegovo kožo. Npr. Kako naj romi ne bi bili umazani, če morajo krast vodo, nimajo ne banje ne pralnega stroja. V 21.stoletju mora nekdo v SLOVENIJI krast vodo- žalostno! Verjamem, da če sama ne bi imela vode, bi jo pa tud jaz nekako ukradla!

TESKAn ::

Čoko, ti plačaš svojo vodo? Ste plačali, da so vam jo napeljali oz. so graditelji vašega stanovanja/hiše plačali, da so jo napeljali?
In če nimajo za osnovne življenske potrebščine, zakaj imajo potem za hišo naredit, za avto in še ostane mami jelki, da kaže šop bankovcev in pravi 'nam pa že ni treba krast'?

Mi delamo hišo. In za priključek na vodovod smo lepo plačali, pa števec so nam vgradili, da bomo potem plačevali porabljeno vodo. Napeljana voda iz vodovoda ni nobena pravica, je luksuz, ki ga je treba plačat. In verjemi, če je ti ne boš plačevala, te bodo lepo odklopili.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

čoko ::

ja jst plačam vodo, plačam še marsikej druzga, pa v življenju nisem gledala, češ men vzemate, dejte še njim (komurkoli) ampak, dejte mi no mal manj jamat

TESKAn ::

No vidiš, nekateri bi pa radi, da jim država daje socialno, da jim država da vse priključke (vodovod, elektro, komunala), da jim država naredi hišo...in vse to zato, ker 'jim nihče ne da priložnosti'. Hkrati pa zelo neradi hodijo v šolo.
In na koncu imaš še primere uspešnih romov, ki so delali, si kaj ustvarili in danes IMO nihče ne pomisli ob njih 'preklet cigo, nč ne dela'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

čoko ::

TESKAn, zgolj zaradi informacije povem, da so Strojanovi že pred leti KUPILI hišo, vanjo so se vselili čez noč, zjutraj pa so bile reakcije sosedov pribljižno takšne kot so bile reakcije krajanov, kamor so Strojanove v zadnjem obdobju želeli naseliti. Zato so se istega dne izselili. In takrat se jih niso branili ker so Strojanovi ampak ker so cigani. Pokojni Miha Strojan, se je boril, da bi si pridobili (ne dobili) elektriko in vodo, vendar komunikacija med ambruškimi romi in ivanško občino nikoli ni bila mogoča. Lahko vsepovprek mečete očitke na račun romov, saj kar se mene tiče, dokle ne poznate situacije je vaše mnenje nično!

TESKAn ::

Ti jo pa poznaš bolje zato ker...?
In ne, ni mišljeno kot podj********, samo če se obnašaš, kot da veš več, nam še povej, zakaj bi ti verjeli.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

čoko ::

Ker Strojanove poznam že leta, ker vem, da niso vsi angelčki, niso pa takšne barabe kot so jih oz.ste jih prikazali. Ker sem na lastne oči doživela žaljenja, ki si jih niso zaslužili. Ker sem večrat romkinji za njen denar šla kupit šampon, ker so jo v trgovini vedno napadli, da krade. Ker vem, da jim je vbito v glavo, da so umazani in manj vredni, zato ti nikdar ne bodo vzeli cigareta iz škatlice, ampak jim ga boš moral dat v roko in čeprav si 20 let mlajši te bo Jelka poklicala Gospod ali Gospa,...
Poznam pa tudi krajane in marsikatero ozadje zgodbe, ki jih prikazujejo na TV. O konkretnih situacijah ne bi govorila, saj so v njih vpleteni tudi moji sorodniki. In čeprav se ne strinjam z njihovimi pogledi na rome, jih še vedno dovolj spoštujem, da jih tu pač ne bi blatila. Ne ena ne druga stran ni nedolžna!

krneki0001 ::

TESKAn, zgolj zaradi informacije povem, da so Strojanovi že pred leti KUPILI hišo, vanjo so se vselili čez noč, zjutraj pa so bile reakcije sosedov pribljižno takšne kot so bile reakcije krajanov, kamor so Strojanove v zadnjem obdobju želeli naseliti. Zato so se istega dne izselili. In takrat se jih niso branili ker so Strojanovi ampak ker so cigani. Pokojni Miha Strojan, se je boril, da bi si pridobili (ne dobili) elektriko in vodo, vendar komunikacija med ambruškimi romi in ivanško občino nikoli ni bila mogoča. Lahko vsepovprek mečete očitke na račun romov, saj kar se mene tiče, dokle ne poznate situacije je vaše mnenje nično!


Laž. 22 let sem njihov sosed in v tehj 22 letih se niso nikamor selili. Dobili so pa v dar 2 brunarci, ki jim jih je zrihtal župan ivančne gorice, pa sta obe zgoreli - zakurili so ju za drva.

Mati ::

yupi>Mati! Pokaži mi enega! Lahko pa tudi utihneš:

Če bi lahko bi s prstom nate pokazal. Lahko pa tudi ti utihneš...če imaš kakšne težave.

Pismo smo nasajeni dons.:D

poweroff ::

No, če že govorimo o domnevni priviligiranosti Romov in njihovih socialnih pravicah, me pa zanima kaj porečete na vse tiste gospode obrtnike, ki DELAJO NA ČRNO (in ne plačujejo dohodnine), potem pa si ta brezsramna svojat še drzne zaprositi za znižano plačilo vrtca, azne dodatke, itd! Naokrog se pa vozijo v mercedezih. Bi rekel, da je precej podobna situacija, kot z Romi (domnevno izkoriščanje psocialne države), a Romi naokrog tekajo bosi in slabo oblečeni, obrtniki pa se vozijo z dragimi avtomobili in s polnimi denarnicami. Kaj pa je s to priviligiranostjo? Boste izgnali tudi kakšnega obrtnika?
sudo poweroff

jype ::

Mati, če se po tem ločim od tebe, bom na svoje levaštvo kar ponosen.

Seveda pa tvoja neresnična obtožba še vedno ne drži, lahko pa poskusiš citirat kakega "levaka", ki se je zavzemal za to, da bi bili pred zakonom različni. Če ti ne uspe, potem si pač podpovprečen hujskač.

@LOL ::

Kaj je levak kaka riba?:D
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

asus ::

Nebivedu laž je da si ti njihov sosed 22 let, ker si rekel, da si iz M.globokega, kar pa niti podrazno ni "kuželovc".

krneki0001 ::

Iz malega globokega greš peš skozi gozd in rabiš 3 minute do njih. Živim pa v špici M globokega.

krneki0001 ::

Matthai - tiste je potrebno eliminirat. Čas je da privatniki, ki si nakazujejo minimalca in vse prepišejo na žene in otroke začnejo plačevat davke - sem zato, da se oceni kompletno premoženje njihove družine(torej tudi imetje žene in otrok) in se jih šel potem obdavči - zato ker mi gre na živce tak kreten ki pripelje otroka v vrtec z mercedesom za 20 miljonov tolarjev, potem joka, da ne more plačat celotnega vrtca in prehrane za otroka.

Pa še to - večina si z davčnim izkazom (na davčnem poročilu piše, da imajo zgubo torej ne morejo imeti avta za 20 miljonov na lizing, če pa ne zaslužijo niti tok, da bi obrok lizinga plačali) ne more plačat avtomobila za 20 miljonov, pa si ga vseeno kupijo - tukaj bi država lahko takoj videla, da gre za goljufiojo in bi moral take za jajca obest.

asus ::

Nebivedu ti si pa res en zategnjenc in vidim, da si čist na državni strani.A sploh veš kako težko je bit privatnik dons in kok država skubi, sploh majne privatnike, ki če nebi kaj na črno naredli bi hitro propadli. Ampak to je že offtopic.

poweroff ::

Ma daj no. Meni moja služba prikaže vse stroške točno tako kot je treba in se ne morem izgovarjati pri dohodnini. Privatniki pa delajo na črno in si prikazujejo nizke dohodke, potem imajo pa še visoko subvencioniranje pri vrtcih in ostale socialne ugodnosti!
sudo poweroff

asus ::

In kaj bi ti zdaj rad povedal, če v službi zaslužim 150k oz dobrih 600eur in, če bi rad še kakšen tolar dodatno zaslužil ne smem na črno.Fantje ne ga srat, kam bo to pol peljalo, pa vsi neki jamrajo za delo na črno, ko pa pri sebi nekaj delajo in jim privatnik izroči račun, ki je uraden in vse bi se pa vsi najrajše "tako tako" zmenili.Saj pride na črno bistveno ceneje.

krneki0001 ::

Asus zategnjenec si ti. V sloveniji je samo 6% velikih in srednjih firm, ki vsaj kolikor toliko pošteno oddajajo poročila, ker so pod nadzorom davčne službe in imajo obvezne revizije(notranje in zunanje), vse ostalo so majhni doo in sp, ki jim ni treba dajat revizijskih poročil in se jim na revizijo ni treba obračat - odgovarjajo samo davčni - tam pa ponavadi ne dajejo točnih poročil in prikazujejo izpade dohodkov in primanjkljaje, ki prikazujejo črnino. Naokoli se pa vozijo z avtomobilom, ki si ga po vseh uradnih podatkih in izgubah, ki jo prikažejo nikakor nebi mogli kupit. To je velik problem, ker če bi ti pošteno pokazali kok so zaslužili in plačali davke, bi tut država mnogo več dobila. Zarad njih ostali pošteni delavci dobivajo vedno večje davke za plačevat, ker poštenim država jemlje, da daje potem za tiste, ki na črno delajo in prikazujejo izgubo.

Res je pa da nas je vse država preveč obdavčila in da nikomur ne da dihat. Lahko bi pustila malo več svobode, samo kaj ko vsi spet takoj računate, kako boste državo okol obrnil in iščete luknje, kje se da državo zgolfat.

Jst svoj denar pošteno zaslužim in zanj tut delam veliko. Pred novim letom smo delal od 12 do 16 ur na dan. Tut za novo leto in cele praznike, ko vas je bila večina na žurih in ste ga pil, sm bil jst v službi, zato da ste dobili svoje evre na računih.

čoko ::

Najprej vi krančani delate za rome, zdej pa že za nas? Zarad mene bi lohk ležal doma, ker jaz konkretno nimam nič od tega ali ti delaš ali ne!
Pa še to nebivedu- ne širi neresnic, brunarice so bile požgane s strani krajanov, lahko trdiš nasprotno in lažeš sam sebi.
Če si že 22.let njihov sosed, zakaj se po TV govori, da so tam 12 let? Kdo laže?
Mogoče res živiš blizu njih, ampak glede na tvoj način razmišljanja zihr nimaš nobenih normalnih kontaktov z njimi, zato veš le tisto, kar slišiš od ostalih sosedov, ki so verjetno nekje na istem nivoju kot ti. Zanima me če si kdaj z njimi pri njih spil kavo?

Brane2 ::

nebivedu:

Mislim,d a rahlo bluziš. Kar praviš, je veljalo leta nazaj. Sedaj če se davkarija skoncentrira nate, si v riti. iz gat te vržejo in ne rabijo revizije za to.

Ni noben problem pregledat poslovanja vsaj v glavnih črtah in rad bi videl, kako bi ti to priredil papirje.

Ja, da se marsikaj. Koneckoncev vsake toliko slišiš kaj o tem, da je kdo tožil revizorja itd, torej tudi pri reviziji ne gre vse gladko, ampak to kar slišiš od umetnikov o ponarejanju papirjev, je danes treba jemati bolj z rezervo. Ne more bit vsak mesarjev sin Copperfield. Po moje je stvarže šla v drugo krajnost in so zakoni upenaljeni sedaj tako, da dacarji z njimi kompenzirajo svojo neučinkovitost.
On the journey of life, I chose the psycho path.

KandazaR ::

Spet žaljenje s krančani. Verjetno živiš na severu občine in kao veš več kot ljudje, ki so iz istih krajev kot Strojanovi.

čoko ::

zakaj je kranjčan žaljivka?

čoko ::

A je žaljivka Ivančan, Grosupelčan, Lublančan,...?

KandazaR ::

Kranjčan je prebivalec Kranja. Ne ni. Samo to so kraji. Suha krajina je pa pokrajna (preb. suho kranjec). Drugače so pa tudi v Suhi Krajini različne vasi (in prebivalec se imenuje po vasi). Vi pa nas mečete v isti koš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

čoko ::

No bom dala boljši primer: podgurci, zasavci, belokranci,... pač zame to ni žaljivka, tud jst sm na pol krančanka, pa kaj.
Z ,,vi krančani,, je bilo mišljeno kot: vi posamezni krajani Suhe krajne, ki ste proti romom.

čoko ::

Pa če Zekota vprašaš kaj je, ti zagotovo ne bo reku suho kranjec, ampak KRANČAN. iz kej si, iz krajne?!?

KandazaR ::

Saj pravim kakor za koga. Samo metanje v isti koš pa naj gre za slovence, rome,... mi gre na živce.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

čoko ::

se strinjam, Strojanovi niso vsi enaki

KandazaR ::

Pa tudi prebivalci Suhe Krajine ne!

čoko ::

Ne niste vsi enaki, tisti, ki so se zadnje čase kazali na televiziji pa so bolj ali manj enaki. To so tisti, ki menijo, da naj bi bili romi prilivigirani. Kakšen privilegij je to, da nimaš ne vode ne elektrike, ne izobrazbe, posledično pa te družba tretira kot manjvrednega, je to privilegij?

KandazaR ::

Saj zato pa je dobro, da so jih preselili v zanje boljše okolje.

čoko ::

ja, trenutno so zagotovo na boljšem, kako so prišli do tja je drugo vprašanje!

T0MA2 ::

Kakšen privilegij je to, da nimaš ne vode ne elektrike, ne izobrazbe, posledično pa te družba tretira kot manjvrednega, je to privilegij?


Ce bi mal razsirili svoja obzorja bi vidu da naprimer v Grosuplju so jih na silo naselil v stanovanja z vodo in elektriko (nekateri tudi kradejo elektriko), to da v solo ne hodijo so pa pomoje krivi starsi teh otrok in ne njihov sosed. Se strinjate ?

čoko ::

Katere rome, tiste iz Stehana? Vem, da so tudi tam imeli krajani veliko sestankov. Sicer pa sem govorila konkretno o Strojanovih.

T0MA2 ::

Ne ampak npr. v oazi ima en posten cigo Bebe bajto z vodo elektriko in fasado, to je med V. Mlacevem in Grosupljem, sicer pa so jim popedenal tud za Motvozom (Podsmrekec).

Coko: drzava jim ne more vse na krozniku prnest, bojo mogl ostali tut sami kj nardit. Tudi krajani jim pomagajo pa jim kej senkajo (sam tega tut noben ne omenja, ker bojda da smo dolenci rasisti).

T0MA2 ::

in ja tej romi so se zmeraj kriminalno aktivni (no ja ne vsi ane seveda da ne, tisti mali otrocki iz Tvja pa ze ne), ceprav so jim veliko pomagal. In pa ja 12,13,14-letniki pa ze ne bi oropal banke, right ?

čoko ::

ni vse v denarju, nekaj je tud v odnosu!

T0MA2 ::

No saj nc ne recem sj kradejo vsi (ne strojanovi ampak vse rase), mogl bi jim sam eno tovarno postavt da zaposlijo vse okoliske cigane not pa bi bil svet mnogo lepsi. Pomoje

asus ::

Mogoče bi jih bilo treba drugače obravnavat, ne sam firmo postavit, saj so vsi sposobni delat( vem iz lastnih iskušenj ko ti en 14 letni rom sam avto prestavlja, za hec), ampak kaj ko jih noben nemara v službo ker so cigani.

@LOL ::

Odkrito protestiram: žlahtovci od Jelke Strojan ne kradejo ampak si samo sposojajo :D
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Čmrlj ::

Pa kaj še vedno nemorte pozabit Strojanov? Romi so taki in vedno bojo, se pa strinjam s tistim ki zagovarjajo večino romov saj nemoreš vseh meteti v isti koš.vem za kar nekaj romov,ki so pošteni in hodijo v službo.Kar se pa Strojanov tiče pa mislim, da je tukaj največ kriva občina, šele potem romi in vaščani.

poweroff ::

Intervju s Hanžkom:

Sicer pa bi rad pri vsem tem cirkusu opozoril na še eno dimenzijo, na katero vsi pozabljajo. Vlada ves čas govori, kako država v Ambrusu ni naredila nič. To sploh ni res. Ampak ta oblast tega noče povedati na glas, ker bi s tem branila prejšnjo vlado, to pa hoče narediti za glavno krivko, pri čemer se ne zaveda, da s tem jemlje avtoriteto tudi sebi in katerikoli drugi oblasti. Leta 1995 je ministrstvo za okolje in prostor namenilo milijon tolarjev za ureditev zajetja pitne vode vključno s hišo Strojanovih. Izdelan je bil načrt, ki pa ga je zavrnila izključno lokalna skupnost, torej občina, krajevna skupnost, ki je izvirno pristojna za reševanje okoljskih zadev, država pa ima pri tem tudi določeno vlogo. Jasno, da so se liberalci izognili vsemu, čemur so se lahko. Ampak v tem primeru je bila občina tista, ki bi morala kaj narediti, pa ni storila nič. Leta 1997 so Strojanovim zaradi odločbe inšpekcije podrli zidano hišo. Ker so ostali na cesti, so si zgradili barake. Nato je inšpektor rekel, da ne bo podrl barak, dokler ne bo urejeno celotno vodovarstveno območje. Občina medtem ni uredila ničesar. Leta 2003 je dala policija sedem dodatnih policajev na tisto območje. Država je torej naredila kar nekaj. Lokalna skupnost pa je zadevo blokirala. Sicer pa sem sam leta opozarjal, da bi morala oblast reševanje romske problematike prenesti z lokalne na državno raven, saj gre za varovanje manjšin, ki ga mora izvajati država.

Da pa gre pri tem problemu predvsem za diskriminacijo, je jasno razvidno iz primerljive situacije. Na vodovarstvenem območju stojijo vsaj trije zaselki, ne samo Strojanova hiša. Kar pa se tiče očitka o črni gradnji, v Sloveniji jih je skoraj 10.000.

Toliko o priviligiranosti...
sudo poweroff

krneki0001 ::


Pa še to nebivedu- ne širi neresnic, brunarice so bile požgane s strani krajanov, lahko trdiš nasprotno in lažeš sam sebi.
Če si že 22.let njihov sosed, zakaj se po TV govori, da so tam 12 let? Kdo laže?
Mogoče res živiš blizu njih, ampak glede na tvoj način razmišljanja zihr nimaš nobenih normalnih kontaktov z njimi, zato veš le tisto, kar slišiš od ostalih sosedov, ki so verjetno nekje na istem nivoju kot ti. Zanima me če si kdaj z njimi pri njih spil kavo?


Čoko
1.) Na to zemljo so se naselili 20 let nazaj, kupili so jo leta 1997, prej pa so živeli na Velikem Globokem.

2.) Če ne veš, da jim je leta 1999 takratni župan dal 2 brunarici, potem ne lajaj, ker očitno nimaš pojma. Brunarici so kako leto uporabljal zato, da so imeli živino notri, sami pa so živeli v šotorih, potem pa so ju podrli in ju uporabili za les za kurjavo.

3.) S strojani smo se včasih družili, sem namreč samo leto starejši od Mirkota. Bili smo kolegi in nihče ni nikogar zaničeval. Včasih je bilo vse normalno, do ene 12 let nazaj - takrat so se začeli širiti (na drugo stran ceste), začele so se jim dajati velike vsote denarja s strani socialne(Miha je dobival čez 2 mio sit na mesec za vzpostavljanje reda in miru med njimi v tem naselju) in takrat se je tudi začelo smetiti povsod - stari avtomobili so ležali vsepovsod. Miha je prepovedal stike s "civili" in takrat se je začelo - izsiljevanja, pretepi, večje kraje in podobno.
Ostal sem prijatelj samo še z enim od njih - ta je pa danes na žalost v zaporu, ker naj bi ukradel čist novo vektro izpred oplovega salona. Ve se da je ni on, ampak so ga bratje potunkali, ker ni hotel krasti - ampak pri nas pač sodišča delajo kot delajo in tako je nastradal on.

krneki0001 ::

Matthai. Ja res je občina je zavrnila načrt za hišo. ZATO KER JE TAM NEZAZIDLJIVA ZEMLJA - VODOVARSTENO OBMOČJE PRVEGA REDA. Tam je voda za približno 9000 ljudi in se tam ne sme gradit, sploh pa ne z greznico nad zajetjem pitne vode. Kanalizacije pa tam ni.

krneki0001 ::


Sicer pa bi rad pri vsem tem cirkusu opozoril na še eno dimenzijo, na katero vsi pozabljajo. Vlada ves čas govori, kako država v Ambrusu ni naredila nič. To sploh ni res. Ampak ta oblast tega noče povedati na glas, ker bi s tem branila prejšnjo vlado, to pa hoče narediti za glavno krivko, pri čemer se ne zaveda, da s tem jemlje avtoriteto tudi sebi in katerikoli drugi oblasti. Leta 1995 je ministrstvo za okolje in prostor namenilo milijon tolarjev za ureditev zajetja pitne vode vključno s hišo Strojanovih. Izdelan je bil načrt, ki pa ga je zavrnila izključno lokalna skupnost, torej občina, krajevna skupnost, ki je izvirno pristojna za reševanje okoljskih zadev, država pa ima pri tem tudi določeno vlogo. Jasno, da so se liberalci izognili vsemu, čemur so se lahko. Ampak v tem primeru je bila občina tista, ki bi morala kaj narediti, pa ni storila nič. Leta 1997 so Strojanovim zaradi odločbe inšpekcije podrli zidano hišo. Ker so ostali na cesti, so si zgradili barake. Nato je inšpektor rekel, da ne bo podrl barak, dokler ne bo urejeno celotno vodovarstveno območje. Občina medtem ni uredila ničesar. Leta 2003 je dala policija sedem dodatnih policajev na tisto območje. Država je torej naredila kar nekaj. Lokalna skupnost pa je zadevo blokirala. Sicer pa sem sam leta opozarjal, da bi morala oblast reševanje romske problematike prenesti z lokalne na državno raven, saj gre za varovanje manjšin, ki ga mora izvajati država.


Matthai, še en velik dokaz da Hanžek laže.

1.) miljon tolarjev so dali za ureditev zajetja pitne vode in za hišo strojanov - za miljon takrat nisi niti strehe zamenjal(vem, ker sem menjal leta 1997 streho na hiši in je prišlo vskupaj malo čez miljon tolarjev - lahko ti pa še račune pokažem - mam vse spravljeno) , kaj šele da bi hišo zgradil in še uredil vodno zajetje.

2.) Občina jim je postavila 2 baraki, ki pa so ju sami cigani podrli. Hiša, ki naj bi jo podrla inšpekcija je bila sama napol podrta, tako da ni bilo sile, ker notri itak nikoli niso živeli.

3.)Če si pogledaš oddajo trenja, je tam izrecno rečeno, da so poslali 8 dodatnih policajev na policijsko postajo grosuplje in ne 7 kot pravi hanžek.

4.) Cigani niso manjšina, ker drugače bi zanje veljal zakon o manjšinah, pa ne velja!

5.) V javnosti Hanžek ni nikoli opozarjal na Cigansko prioblematiko!

Torej tukaj je dokaz v štirih točkah, da Hanžek na veliko laže in zavaja ljudi. V zadni(5.) točki nisem siguren, vendar po poročilih(pa jih probam čimvečkrat pogledat na netu) tega v zadnjih dveh letih nisem zasledil.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s cigani? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19423427 (2648) Mipe
»

21. stoletje, v Sloveniji pa še vedno ljudje brez vode (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17027068 (24403) Mipe
»

Lepo je biti rom v naši državi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
786071 (4098) krneki0001

Ljudska "demokracija" na ambruški način (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Problemi človeštva
251989203 (42299) Barakuda1

Več podobnih tem