Forum » Loža » Slikanje in snemanje prometnih nesreč
Slikanje in snemanje prometnih nesreč
starfotr ::
https://www.facebook.com/ustvarimo.SOS....
Tole me spodbudilo k temu, da napišem post. Namreč vse prevečkrat folk gleda in v današnjih časih slika in snema razne dogodke na cesti ter objalvlja.
Že samo gledanje povzroči probleme (zastoje, trčenja ipd.) tudi na drugi strani AC, ne samo tam, kjer se je zgodila nesreča.
Imate kak predlog kako zaustaviti to epidemijo?
Invictus ::
Nizozemci postavijo zavesa okoli kraja nesreče, pa se nič ne vidi.
Ideja je bila tudi pri nas, ampak po slvoesnko, pač ni zaživela...
Ideja je bila tudi pri nas, ampak po slvoesnko, pač ni zaživela...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
fikus_ ::
Človek je po naravi radoveden, današnja tehnika pa še omogoča enostavno slikanje/snemanje ter objavljanje na internetu. Marsikdo z obljavljanjem in potem zbiranjem všečkov pumpa svoj ego.
Ali je takšno snemanje/slikanje + objavljanje prav? Ne? Verjamem, da je to bolj malo družbeno koristno. Snemanje/slikanje pa predstavlja še dodatno nevarnost za avtorja in druge udeležence v prometu, ter tudi povzroča zastoje.
Ali je takšno snemanje/slikanje + objavljanje prav? Ne? Verjamem, da je to bolj malo družbeno koristno. Snemanje/slikanje pa predstavlja še dodatno nevarnost za avtorja in druge udeležence v prometu, ter tudi povzroča zastoje.
BuDi79 ::
Nekdo ima zamisel da v okviru racionalnosti in odnosa bi šli proti naravi človeka... to se je vedno v zgodovini pokazala kot super ideja. *khm*
feryz ::
Jaz se s tem sploh ne obremenjujem. Posnetkov idiotov in njihove vožnje imam na tone, ampak se sproti presnemavajo. Če bi pa kdaj usekalo, bi mi prišlo prav. To je vse.
Ljudje dajejo na net zaradi takih ljudi, ki to gledajo in kasneje odpirajo teme o tem in polemizirajo.
Pa za sodelujoče v "Talentih".
In podobno. Za filanje ega.
Ljudje dajejo na net zaradi takih ljudi, ki to gledajo in kasneje odpirajo teme o tem in polemizirajo.
Pa za sodelujoče v "Talentih".
In podobno. Za filanje ega.
Bwaze6 ::
Narava človeka je, da sočloveka kresne po betici in pobere njegovo imetje. Ali bulji v mleto človeško meso, in slike deli z drugimi. Celotna civilizacija je omejevanje človekovega "naravnega stanja".
MIHAc27 ::
Ponavadi, ko grem mimo probam ignorirat nesrečo (seveda če so policaji in rešilci že tam, oz ni nič hudega). Radoveden seveda sem, včasih me premami in pogledam, kolk je hudo.
Če imam sopotnika je njegova naloga da pogleda in pofirbca, potem jaz 100% ne bom pogledal in raje spremljam promet.
Da bi pa snemal tujo nesrečo? Mi na kraj pameti ne pride.
Če imam sopotnika je njegova naloga da pogleda in pofirbca, potem jaz 100% ne bom pogledal in raje spremljam promet.
Da bi pa snemal tujo nesrečo? Mi na kraj pameti ne pride.
Gagatronix ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nesreča na parkirišču (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 76725 (49267) | imagodei |
» | Nesreča na parkiriščuOddelek: Na cesti | 7705 (5581) | Scorpy84 |
» | Nezavedno pobegnil iz kraja nesreče (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16516 (12599) | noraguta |
» | Popraskan avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23770 (15223) | St235 |