» »

Popraskan avto

Popraskan avto

1 2
3
»

Unknown_001 ::

Mehmed je izjavil:

Se pravi dovolj si jezen na tipa, da bi mu dal dve okoli kepe ampak ne dovolj jezen, da bi mu nakopal policijo za vrat.


oooook.


Mojstr, ne gre se za to. Tiste dve okol piskra je mišljen če se bo kj zmišljevat pa pizdit začel. Vkolikor bo pripravljen sodelovat ne bo treba komplicirat z policijo. Če bi se pa izmikal pa je itak jasno.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

šernk ::

Unknown_001 je izjavil:

Zdaj smo zavarovalnico klicali in so nam omenil, da potrebujemo samo potrdilo 3. osebe ali pa njegovo izjavo. Zdaj če bo podpisal izjavo za zavarovalnico, načeloma škodo krije zavarovalnica, pa policije ni treba mešat zraven v temprimeru.


samo tako mimogrede: na zavarovalnici rečejo marsikaj dokler nima un človek kakšne odbitne franšize. Vsaj tako je bilo v mojem primeru, ko sem "povozil" psa (slednji je bolj kot ne skočil pred avto v temi in ni bilo šanse reagirat, čeprav sem peljal le nekje 40km/h).

njegov zavarovalni agent: (jaz in lastnik psa pri njemu): pojdi na zavarovalnico in prijavi škodo ter se bo krilo iz police
cenilec: ni nobenega problema, poslikamo izpolnimo, preračunamo škodo...zavarovalna polica: ima 100€ odbitne franšize, denar mora dat pa on osebno vam. Mi mu lahko povemo, da vam ga je dolžen izplačat ampak to je to in se morata vidva sama zmenit.

ker sem človeku želel prišparat 200€ kazni, ker je imel psa brez nadzora 300m od hiše, sem se potem še mesec dni drkal z njim da mi je prinesel tist denar, ker je našel 100 izgovorov kako sem bil osebno kriv, na srečo je bil pri isti zavarovalnici kot jaz in je moj agent posredoval pri njegovem, da je človek nekako potem zadevo popustil (pa še takrat je želel da pridem jaz 40km stran po denar...ne da ga on pripelje meni, podobno se zna zgoditi recimo, če nima zavarovanega avta za mladega voznika in je mlad voznik - zavarovalnica si pa tako elegantno opere roke, ti brez policije imaš pa minus v denarnici, ker ti tako ali tako ostane samo tožba, če mu imaš kaj za vzet). Sicer moj primer gre na polico od hiše, ampak ne bi bil presenečen če imajo zavarovalnice podobno prakso tudi pri mladih voznikih, ki nimajo zavarovanega avta zanje.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

St235 ::

Prvo kot prvo moraš prijavit nesrečo policiji. Če tega ne storiš nimaš nikakršne osnove, da čez en teden težiš, če boš našel avto. Takrat ti ostane samo še civilna pravda za 100€ škode.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prometna nesreča in (ne)priznavanje krivde (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13416363 (12222) BRBR
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11320867 (14482) krepki

Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9113921 (11136) Mavrik
»

Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7614944 (12373) St235
»

Zahteva za sodno varstvo - prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
18440972 (36499) floyd1

Več podobnih tem