Forum » Mobilne tehnologije » Eon na Fire TV stik 4K
Eon na Fire TV stik 4K
pistek ::
Zanima me, če komu deluje aplikacija EON na Fire TV stik 4 k
Aplikacija ne prosi aktivacije ampak uporabniško ime in geslo.
Stefan
Aplikacija ne prosi aktivacije ampak uporabniško ime in geslo.
Stefan
Skylord ::
Saj ti je podal linke.
To kar imaš je mobilna aplikacija. Kaj pa če vpišeš up. ime in geslo, se ne moreš prijavit?
To kar imaš je mobilna aplikacija. Kaj pa če vpišeš up. ime in geslo, se ne moreš prijavit?
Govorim o napravi Amazon Fire TV stik 4 K. Napravo sem dobil včeraj. Koliko sem zasledil na spletu različnih forumih, se lahko Eon TV aplikacija naloži samo preko Downloaderja in s pomočjo https naslova. Za vsako pomoč pri inštalaciji prave aplikacije bom zelo hvaležen
Govorim o napravi Amazon Fire TV stik 4 K. Napravo sem dobil včeraj. Koliko sem zasledil na spletu različnih forumih, se lahko Eon TV aplikacija naloži samo preko Downloaderja in s pomočjo https naslova. Želim naložiti aplikacijo EON Tv, ki ob prvem zagonu ne zahteva aktivacijsko kodo ampak uporabniško ime. Za vsako pomoč pri inštalaciji prave aplikacije bom zelo hvaležen
Skylord ::
Enpač ::
Meni EON na Fire TV sticku 4K dela, a ne dobro (včasih dela, včasih ne).
Potrebuješ verzijo EON za "Android TV".
Pobrskaj po youtubu za navodila kako instalirati google play store ali custom store na Fire TV sticku.
Za nekatera navodila rabiš usb tipkovnico in OTG kabel.
Po aktivaciji običajno dela, čez čas pa ne več, potem pa klikam restart, clear app cache,... in se spet zbudi.
Na Xiaomi Mi Box S mi EON dela brez problemov, na Xiaomi Mi TV Stick pa nisem probal.
Oba imata naložen "pravi" Android TV in Google play store.
Potrebuješ verzijo EON za "Android TV".
Pobrskaj po youtubu za navodila kako instalirati google play store ali custom store na Fire TV sticku.
Za nekatera navodila rabiš usb tipkovnico in OTG kabel.
Po aktivaciji običajno dela, čez čas pa ne več, potem pa klikam restart, clear app cache,... in se spet zbudi.
Na Xiaomi Mi Box S mi EON dela brez problemov, na Xiaomi Mi TV Stick pa nisem probal.
Oba imata naložen "pravi" Android TV in Google play store.
jabba ::
Eon ne morem nastavit na Amazon Firestick 4K MAX. Naložil sem verzijo za android TV, nato me prosi aplikacija izbiro provider-ja. Izberem Telemach nato mi vrže neko aktivacijsko kodo. Tam piše da to kodo vpišem v računalniku , ali v mobilni napravi. Nato grem v aplikacijo "Telemach" in ne najdem kje morem vnesti to aktivacijsko kodo.
Lp
Lp
Rock`N` Roll
bosslipxx ::
Odgovor Telemach podpore izpred nekaj mescev:
Firestick deluje kot smart tv in na firestick je potrebno naložiti eon smart tv aplikacijo. Smart tv potem aktivirate v portalu Moj Telemach. Opozarjamo Vas, da naprava firestick ni kot priporočena naprava za delovanje eona.
Firestick deluje kot smart tv in na firestick je potrebno naložiti eon smart tv aplikacijo. Smart tv potem aktivirate v portalu Moj Telemach. Opozarjamo Vas, da naprava firestick ni kot priporočena naprava za delovanje eona.
slo-fishing.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Omrežja in internet | 226264 (935) | Simke76 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148178 (1535) | Oldi |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 53882 (5636) | Ulixes |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 153613 (17942) | ruski76 |