Forum » Zvok in slika » S-video
S-video
drofa13 ::
Imam prenosnik FUJITSU - SIEMENS, ki ima grafično kartico s TV out-om (S-VIDEO). Ko priključim računalnik na TV je rezultat črnobela slika. Povezavo imam z S-video ___scart.
Bral sem, da je to normalno in da ne gre drugače. A je to res al vendar obstaja kakšna možnost, da bi dobil barvno sliko. A moram zamenjat TV al računalnik. Kateri kabel bi moral uporabit da bi delovalo? Sam sigurn, da ne bom spet dragih kablov kupoval.
Hvala!
Bral sem, da je to normalno in da ne gre drugače. A je to res al vendar obstaja kakšna možnost, da bi dobil barvno sliko. A moram zamenjat TV al računalnik. Kateri kabel bi moral uporabit da bi delovalo? Sam sigurn, da ne bom spet dragih kablov kupoval.
Hvala!
- zaklenil: podtalje ()
Aspirinix ::
NAjprej preveri če maš output format nastavljen na PAL.
NAto pa si nabavi pretvornik S-video na SCART direkt, ne preko onega scart chinch pretvornika, ki po možnosti še prešalta med in/out.
Mene je to zafrkavalo, ko sem pa nabavil onega direktno vezanega pa dela BP.
NAto pa si nabavi pretvornik S-video na SCART direkt, ne preko onega scart chinch pretvornika, ki po možnosti še prešalta med in/out.
Mene je to zafrkavalo, ko sem pa nabavil onega direktno vezanega pa dela BP.
glinik ::
Sam sem imel iste probleme,dokler nisem kupil vmesnika ki iz S-videa šel v cinch in nato v scart.Pa PAL-B imej nastavljeno.Boš vido,da zadeva špila (v barvah )
Lp
Lp
drofa13 ::
Kje lahko dobim takšen pretvornik, v kateri trgovini in kak ta zadeva zgleda ima točen naziv? Imel sem že en scart adapter na katerem je bil vhod za 3 RCA i 1xS-video ter stikalo za IN/OUT pa ni laufal. Glede PAL pa vem in tudi mam nastavljeno.
Se pa opravičujem, ker nisem opazil da je prva tema o tej zadevi!
Hvala!
Se pa opravičujem, ker nisem opazil da je prva tema o tej zadevi!
Hvala!
Aspirinix ::
JAz sem svojega nabavil v BigBangu. Preveri pa tudi pri lokalnem serviserju rtv tehnike. Običajno majo kaj takega ki jim leži okoli.
overlord5 ::
nič ti ni treba kupovat, jaz sem razdrl scart v katerega vključim s-vhs kabel in s spajkalnikom ter žico povezal dvajseti in petnajsti pin, rezultat je barvna slika
demon#666 ::
olla folk!
mi lahko pošljete SLIKO kabla, ki poweže rač z televizjo, moja grafična pa je RADEON 7500 series???
tnx
mi lahko pošljete SLIKO kabla, ki poweže rač z televizjo, moja grafična pa je RADEON 7500 series???
tnx
podtalje ::
overlord5: Ne vidim razloga, zakaj se obuja 4 leta stara tema.
deki-19: si pogledal v prvo objavo teme PC na TV - splošni nasveti. Modelov grafičnih kartic z Radeon 7500 je lahko več, zato vsaj poglej,
kakšen tv-out izhod imaš (s-video ali composite).
Glede na to, da ustrzna tema že obstaja: PC na TV - splošni nasveti, zaklepam.
deki-19: si pogledal v prvo objavo teme PC na TV - splošni nasveti. Modelov grafičnih kartic z Radeon 7500 je lahko več, zato vsaj poglej,
kakšen tv-out izhod imaš (s-video ali composite).
Glede na to, da ustrzna tema že obstaja: PC na TV - splošni nasveti, zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583811 (23140) | Dominator |
» | brezžičen prenos A/VOddelek: Zvok in slika | 1359 (1155) | davorkat |
⊘ | ati radeon 9600 SE na TVOddelek: Zvok in slika | 1762 (1699) | CaqKa |
» | TV OUT - črno bela slika - grafična geforceOddelek: Zvok in slika | 1911 (1746) | dskerg |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3302 (2835) | romario |