Forum » Pomoč in nasveti » Dostop do usmerjevalnika
Dostop do usmerjevalnika
bizgech ::
Včasih bi mi prav prišel kakšen port forwarding ali priklop kakšne naprave (s kablom) na internet. Težava pa je, ker sem v najemu in nimam dostopa do usmerjevalnika. Lastnik mi je dal samo geslo za wifi in to je vse kar imam. Prav bi mi prišel lastni usmerjevalnik, kjer bi nastavitve lahko po želji nastavljal. Vprašanje je, kako to med seboj povezat, da bom potem imel dostop do interneta, glede na to, da imam samo wifi dostop. Verjetno je vse skupaj misija nemogoče?
Poldi112 ::
Port forwarding na tvojem routerju ti ne bo nič pomagal, če je pred njim še lastnikov. Za priklop s kablom pa ni panike, edino povezava bo vseeno šla naprej čez wifi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Furbo ::
Naroči si brezžični internet, ki bo tvoj in boš lahko delal, kar boš hotel.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
GupeM ::
Si vprašal lastnika, če ti da dostop do routerja? Meni ga je brez problema dal, ko sem mu omenil. To bo pomoje najboljša varianta.
Brezžični internet je tudi bolj svoh rešitev, saj je običajno za NAT-om in ravno tako ne moreš odpirati portov po želji. Razen, če plačaš za statičen IP.
Brezžični internet je tudi bolj svoh rešitev, saj je običajno za NAT-om in ravno tako ne moreš odpirati portov po želji. Razen, če plačaš za statičen IP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 574534 (1403) | A_A |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344684 (45140) | ignats |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18850 (11787) | Hayabusa |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6190 (4696) | nx6325 |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10169 (6958) | trnvpeti |