» »

Boljši mail provider

Boljši mail provider

Čokoladko ::

Živjo, tale Gmail je začel ga srat. Če pošiljam maile na več naslovov hkrati mi to hitro zazna kot spam, pa če je to samo tudi po 30 mailov kar je WTF. A je kak free mail provider dober zato, da pošiljam maile kot recimo v Gmailu pod SKP?

TheBlueOne ::

Morda ni problem kolicina mailov, ampak to, da jih drugi oznacijo kot vsiljeno posto. Tudi, ce bos posiljal iz svoje domene, te zna google banati za svoje uporabnike.

Kar velik problem so starejsi, ki preposiljajo emaile, ki se jim zdijo zabavni, vecini mlajsih pa samo gredo na zivce. Je pa se potencialni problem, da je skoraj vedno verizena ogromna kolicina mailov, kar se mimogrede prodaja ali izposodi od drugih, da dodatno spamajo.

Dandanes je pac kljucno, da si prejemniki res zelijo tvojo posto.

Zgodovina sprememb…

fuck_it_ ::

Čokoladko je izjavil:

Živjo, tale Gmail je začel ga srat. Če pošiljam maile na več naslovov hkrati mi to hitro zazna kot spam, pa če je to samo tudi po 30 mailov kar je WTF. A je kak free mail provider dober zato, da pošiljam maile kot recimo v Gmailu pod SKP?

težiš ljudem in so tvoje maile označili kot spam. vsaj jaz to redno delam, da mi potem avtomatično tako šaro vrže direkt v smeti.

Ni problem v gmailu ampak v vsebini, ki je uporabniki nočejo prejemat (takih je lahko zelo malo ampak vseeno je to spam)..

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: TadejPer ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GMAIL - blokiranje mailov

Oddelek: Omrežja in internet
121760 (1389) Ales
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti