» »

Pritožba na postopek za prehitro vožno

Pritožba na postopek za prehitro vožno

seba993 ::

Zanima me kdam odat pritožbo na postopek za prehitro vožnjo? Ne nad kazn ampak na psotopek ki je bil storjen pri ustavljanju. Sta policista storila kar nakej napak nad katere se bi rad prtožo.
  • zaklenilo: zee ()

reeves ::

fikus_ ::

Sicer že staro, ampak pojme razloži:

http://griljc.naspletu.com/pritozba.pdf

reeves je izjavil:

Prvi zadetek na Googlu:

https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/drz...

Tale nebo pravi.

fikus_ je izjavil:

Sicer že staro, ampak pojme razloži:

http://griljc.naspletu.com/pritozba.pdf

Zanimivo branje vendar nevem kam zdj poslat pritožbo.

Toel sam zdj najdu https://www.informiran.si/portal.aspx?c... sam nevem al moram poslat zahtevo za sodno varstvo zoper plačilni nalog ali ugovor zoper plačilni nalog.

K0l1br1 ::

Saj ti piše na odločbi, ki so ti jo izdali.

Ne moreš pa se pritožiti na postopek, na da bi sočasno izpodbijal celotno pritožbo, torej tudi globo.

Imaš pa poseben postopek po Zakonu o policiji zoper ravnanje s policistom. Ki pa s tvojo prehitro vožnjo nima nič in je torej takoj bolje, da plačaš polovičko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: K0l1br1 ()

Kazn ni doben problem.
Vstavlal me pa sigurno nebojo na privat zemlišču in pričakoval da nebom pritožbe napisal. Da ne govorim da so bli tut oni nepravilno parkirani in so blokiral dovoz do zemlišč. Da o nepravilno isponjenem plačilnem nalugu sploh ne govorim. Ne sam da so hišno številko in vas falil še krajevno skupnost so sfali.

dreta ::

seba993 je izjavil:

Kazn ni doben problem.
Vstavlal me pa sigurno nebojo na privat zemlišču in pričakoval da nebom pritožbe napisal. Da ne govorim da so bli tut oni nepravilno parkirani in so blokiral dovoz do zemlišč. Da o nepravilno isponjenem plačilnem nalugu sploh ne govorim. Ne sam da so hišno številko in vas falil še krajevno skupnost so sfali.

Pa si preprican da bodo razumeli tvojo pritozbo?
ProTip: Ne pisi je sam.

Bojo razumel ker je nebom jst pisal. Mene sam zanima kam poslat pol pritožbo.

fikus_ ::

Potem pa kar stopi do nekoga (odvetnika), ki razume te stvari, ker očitno sam ne obvladaš zadeve. Vso srečo, če se misliš izognit kazni zaradi napak v postopku.

destroyer2k ::

Prav tako lahko meritve hitrosti opravljajo na zasebnih površinah brez predhodne odobritve lastnikov. Na omenjenih lokacijah nadzora policisti in mestni redarji ne izvajajo le v primerih, ko lastniki zemljišča izrazijo zahtevo, da ne želijo, da policisti tam izvajajo meritve ali druge vrste nadzorov.

https://siol.net/avtomoto/novice/polici...

Kot sem napisal ni problem lokacija izvajanja meritve ampak lokacija ustvitve avtomobila. Prak tako jim je blo že večkrat povedano da tam nimajo kj ustavlat ker je privat.
https://www.policija.si/medijsko-sredis... Občasno za izvajanje meritev policisti uporabljajo tudi dvorišča in parkirišča - takšna mesta policisti uporabljajo le, če lastnik dovoli uporabo zasebnega zemljišča. Torej so me nezakonito ustavli na privat parkirišču kjer nimajo dovoljenja lasnika

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: seba993 ()

Ganon ::

Heh, še en pametnjakovič, ki je naredil prometni prekršek in zdaj išče napake pri policiji. Sem prepričan, da se bo dobro izšlo. :))

Groot ::

Poletno kisanje možganov se je že začelo XD

reeves ::

seba993 je izjavil:

reeves je izjavil:

Prvi zadetek na Googlu:

https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/drz...

Tale nebo pravi.

Zanimivo branje vendar nevem kam zdj poslat pritožbo.

Toel sam zdj najdu https://www.informiran.si/portal.aspx?c... sam nevem al moram poslat zahtevo za sodno varstvo zoper plačilni nalog ali ugovor zoper plačilni nalog.

Zakaj ne bo pravi???
Imaš obrazec ter naslov in e-mail kam poslati.
NAVODILA
Izpolnite obrazec in ga pošljite na:

Ministrstvo za notranje zadeve

Direktorat za policijo in druge varnostne naloge

Sektor za pritožbe zoper policijo

Štefanova ulica 2

1501 Ljubljana

ali na e-naslov: pritozbe.mnz@gov.si

Mislim, da ima @Ganon prav

Kvinta ::

Vloži svoj cajt in energijo rajši v kaj druga ,ker ne boš rešo nič mogoče če boš mel srečo te bota ista dva ustavila letos še ene 10x pa brez kape ,brez kravate ,z odprto fatrolo ,brez loparja itd malo se bota privoščla......maš srečo da ni več karet ,ker take ko smo bli včasih pametni so nas not nabasali pa vozli po gmajni kako uro :))
A.C.A.B

Ganon je izjavil:

Heh, še en pametnjakovič, ki je naredil prometni prekršek in zdaj išče napake pri policiji. Sem prepričan, da se bo dobro izšlo. :))

Groot je izjavil:

Poletno kisanje možganov se je že začelo XD

Kazn je že plačana. Bla 5min za tem ku sem jo dubo. Sem pozabo da ji lahk na roko skeširam. In zakaj nebi jst iskal napake pri njiju če sta jih ona2 pri meni?

Kvinta je izjavil:

Vloži svoj cajt in energijo rajši v kaj druga ,ker ne boš rešo nič mogoče če boš mel srečo te bota ista dva ustavila letos še ene 10x pa brez kape ,brez kravate ,z odprto fatrolo ,brez loparja itd malo se bota privoščla......maš srečo da ni več karet ,ker take ko smo bli včasih pametni so nas not nabasali pa vozli po gmajni kako uro :))

Zakaj? Zato ker če oni niso sposobni spoštovat zakona in delat po njem kak pol lahk od nas pričakujejo da se bomo mi. Oni bi nam mogli bit vzor.
Prav tako sem njiju uprašal kam se grem lahk prtožt pa mi glih nista znala najbolj razlošt. Tak da že v naprej vesta da bo pritožba.

Gejspodar ::

Ajde, vse lepo in prav. Hočeš se pritožit nad postopkom, izvoli zloženko:
https://www.gov.si/assets/ministrstva/M...

Ampak, človek božji... Saj razumem, da si štajerc, pa da slovnica mogoče povroča malo preglavic, samo tvoje pisanje je na nivoju osnovnošolca.

Veliko sreče pri pritožbi, ti pa že vnaprej povem, da ne boš dosegel ničesar in da lahko svojo špricer-fueled jezo raje preusmeriš v kaj bolj produktivnega.

Zgodovina sprememb…

connel ::

Ko boš napisal, daj poročaj kaj si napisal in kakšen odgovor si dobil, da se malo nasmejemo.

Ajd ti dam en nasvet, če se že hočeš pritoževat, pojdi do komandirja na pristojno PP ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

FireSnake ::

seba993 je izjavil:

Kazn ni doben problem.

O tvoji pol pismenosti tudi ne bi.

So bili na tvojem privat zemljišču?
Ne? Kako potem veš, da je privat zemljišče.
In kaj ima to, kje so oni parkirani, s postopkom?

Malo mešaša jabolka in hruške in se peteliniš kar tja v tri dni.

Vstavlal me pa sigurno nebojo

Ne, ti si nedotakljiva gnada!

Na koncu boš plačal celotno kazen in ne polovičko. Temu se pravi davek na neumnost.

Kvinta je izjavil:

Vloži svoj cajt in energijo rajši v kaj druga

Tečaj pravopisa bi bil kar dobro izrabljen čas.

seba993 je izjavil:

Zakaj? Zato ker če oni niso sposobni spoštovat zakona in delat po njem kak pol lahk od nas pričakujejo da se bomo mi.

Zato, ker te kazanje s prstom na druge ne opere krivde.
Otroci v prvem razredu to vedo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Gejspodar je izjavil:

Ampak, človek božji... Saj razumem, da si štajerc, pa da slovnica mogoče povroča malo preglavic, samo tvoje pisanje je na nivoju osnovnošolca.

Prosim, ne!
Jaz sem tudi štajerc. On ni štajerc, ampak sramota za Slovenca.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

sigmundfreud ::

seba993 je izjavil:

Zanima me kdam odat pritožbo na postopek za prehitro vožnjo? Ne nad kazn ampak na psotopek ki je bil storjen pri ustavljanju. Sta policista storila kar nakej napak nad katere se bi rad prtožo.

Misliš, da imajo policisti pa enostavno službo? Pomisli - cele dneve se ukvarjajo samo z bebci - potem pa pričakujemo, da se bodo še džentelmensko obnašali, ko nekdo z divjanjem onemogoča javni promet.

Dvigni glavo in sprejmi enkrat za spremembo še kakšno odgovornost. Cesta je od vseh, ne samo tvoja. Država gre v tri krasne tudi zato, ker se čisto vsak lahko obrega in ovira delovanje pristojnih. Ne upajo si uporabit nobenih sredstev, ker bo ziher neka pritožba, nato pa (iz kariernih in političnih vzgibov) težave z nadrejenimi in tako dalje. Rezultat pa so ceste polne norcev, ki vedo, da jim nihče nič ne more.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mestno redarstvo (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
593100893 (18759) UganiKdo
»

Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
766148184 (30396) solatko
»

Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Na cesti
30192344 (57340) Darko!
»

Radar

3813077 (11392) knesz
»

Policija - neupravičena globa (strani: 1 2 3 )

13019294 (13570) St235

Več podobnih tem