Forum » Zvok in slika » Domači DVD po nekaj predvajanih delih ne dela več - zašteka
Domači DVD po nekaj predvajanih delih ne dela več - zašteka
waters ::
Uporabljam Uleadov DVD Workshop 1.3 v njega uvozim avi fajle, katere sem prej posnel. V Workshopu naredim menije in zakodiram High quality ( 8000Kbps, 60 min perDVD). Zapečem DVD. Ko DVD pregledujem na računalniku vse OK, ko pa ga dam v domač DVD pa se mi vse lepo sprehaja čez menije. Ko gledam prva dva posnetka od 6 vse OK, ko pa dam na tretjega mi slika skače in izpušča posamezne dele. V kolikor dam od 4 naprej mi DVD čisto zašteka.
Kaj bi bilo to? Je prehud kbps? Slika pa je zelo dobra
LP
Kaj bi bilo to? Je prehud kbps? Slika pa je zelo dobra
LP
waters ::
Evo mojega poročila: Smartbuy DVD-RW ne dela, MMORE-R ne dela
Philips DVD+RW DELA JEAH
Še enkrat hvala za nasvet
Philips DVD+RW DELA JEAH
Še enkrat hvala za nasvet
CaqKa ::
uporabi druge medije točno tak.. sam sem uporabil vrsto + medije za katere sem nekak ugotovil da so bolje podprti s strani sobnih komponent kot pa - mediji... računalnik itak prebere še največji ščiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54222 (9047) | Spajky |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78022 (20158) | CaqKa |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3303 (2699) | gruntfürmich |
» | Dvd authoringOddelek: Zvok in slika | 2585 (1893) | waters |
» | Izdelava Domačega Dvd-ja in MenijevOddelek: Zvok in slika | 1834 (1629) | chato |